Şimdi Ara

Eyvah Eyvah...ACER GD245HQ - Monitorün yarısı gitti yarısı çalışıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • asusun 24 inch modelini bekliyorum,siz ne düşünüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjurkes -- 4 Eylül 2010; 23:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR :)
    Ya monitörden son derece memnunum iki bilgisayarı bağlıyorum birinden diğerine geçiş yapmak için atanmış tuş var üzereinde (aynı zamanda yazılımlada kontrol edilebiliyor) en son oyun oynadım , sonra elektrik tasarrufu için eski bilgisayarı donwnload'a bıraktım (monitörü tuşundan kapatıyorum her zaman) sabah kalktım pc yi açtım oda ne ekran milİmetrik tam ortasından ikiye bölünmüş sol taraf ayna gibi sağ tarafta hiç görüntü yok , dahası mönitörün menüsü de sağda olduğundan menüde görünmüyor.Hemen aç-kapa yaptım yine aynı ,pc'ye reset attım yine tık yok bios açılış ekranında da yine aynı.4 farklı işletim sistemi denedim (+ iki bilgisayar)....
    Yine tık yok 3d ayarlarını kurcalamaya çalıştım yapamadım.Çünkü; arayüzün diğer yarısı görünmüyor.Sürücüleri kaldırdım , Acer eDisplay Management'i kaldırdım reset atmadan monitörü kapattım.Reset attım açtım yine aynı son çare pc'yi kapattım monitörü kapattım sonrada fişini çektim gittim tvde filim seyrettim 30-45 dk arası geldim monitörü açtım(pc yi değil)baktım acer logosu tam ekran oldu yani sağ tarftada görüntü vardı.Kocaman bir ohh çektim(şimdi servise gitse gelse türkiye burası anasını ağlatırlar monitörsüz kalmam ve stres yaşatmalarıda yanıma kar kalırdı)pc yi ateşledim ve sorun kalmamıştı :).Şimdi yeni driver indiriyorum gtx275 kullanıyorum bu arada (beta driver yüklüydü daha önce belki oda uyumsuzluk yaratmış olabilir ama enson eski pc açıktı ve geforge mx400 ekrankartı takılı).Bence bu monitörün biosunda çözülmesi gereken bir bug var.Çünkü ; zaman zaman oyunlarda ,gölge yerlerde yeşil rek oluyor.Aç-kapa yapıyorum düzeliyor , belkide oyun yada 3d vizyon driverleriyle ilgili olabilir , ama çözülmesi gereken , bence monitörün biosu onu daha uyumlu hale getirmeliler.

Benim GD245HQ modelinde de aynı sorun oluştu, fişi çıkarıp taktıktan sonra düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR :)
    Ya monitörden son derece memnunum iki bilgisayarı bağlıyorum birinden diğerine geçiş yapmak için atanmış tuş var üzereinde (aynı zamanda yazılımlada kontrol edilebiliyor) en son oyun oynadım , sonra elektrik tasarrufu için eski bilgisayarı donwnload'a bıraktım (monitörü tuşundan kapatıyorum her zaman) sabah kalktım pc yi açtım oda ne ekran milİmetrik tam ortasından ikiye bölünmüş sol taraf ayna gibi sağ tarafta hiç görüntü yok , dahası mönitörün menüsü de sağda olduğundan menüde görünmüyor.Hemen aç-kapa yaptım yine aynı ,pc'ye reset attım yine tık yok bios açılış ekranında da yine aynı.4 farklı işletim sistemi denedim (+ iki bilgisayar)....
    Yine tık yok 3d ayarlarını kurcalamaya çalıştım yapamadım.Çünkü; arayüzün diğer yarısı görünmüyor.Sürücüleri kaldırdım , Acer eDisplay Management'i kaldırdım reset atmadan monitörü kapattım.Reset attım açtım yine aynı son çare pc'yi kapattım monitörü kapattım sonrada fişini çektim gittim tvde filim seyrettim 30-45 dk arası geldim monitörü açtım(pc yi değil)baktım acer logosu tam ekran oldu yani sağ tarftada görüntü vardı.Kocaman bir ohh çektim(şimdi servise gitse gelse türkiye burası anasını ağlatırlar monitörsüz kalmam ve stres yaşatmalarıda yanıma kar kalırdı)pc yi ateşledim ve sorun kalmamıştı :).Şimdi yeni driver indiriyorum gtx275 kullanıyorum bu arada (beta driver yüklüydü daha önce belki oda uyumsuzluk yaratmış olabilir ama enson eski pc açıktı ve geforge mx400 ekrankartı takılı).Bence bu monitörün biosunda çözülmesi gereken bir bug var.Çünkü ; zaman zaman oyunlarda ,gölge yerlerde yeşil rek oluyor.Aç-kapa yapıyorum düzeliyor , belkide oyun yada 3d vizyon driverleriyle ilgili olabilir , ama çözülmesi gereken , bence monitörün biosu onu daha uyumlu hale getirmeliler.

ne kadar almıştınız monitörü

• Al işte tam monitörü alma zamanlarındayken böyle sorunlar soğutuyor beni..pff
  • ACER GD245HQ monitörü bende kullanıyorum. Aynısı bende de olmuştu. Monitör açılırken çıkan acer yazısının sağ tarafı gözükmüyordu. Pc'yi restart, kapatıp açma ve monitörü kapayıp açma sorunu çözmedi. En sonunda Ekran kartım GTX275 den çıkan dvi ve mönitör girişi yine dvi kabloları söktüm tekrar taktım. Monitör normale döndü.
  • Fişi takıp çıkarınca düzeliyor. Cihazın kendi hafızası temizleniyor boylelikle. Yazılımsal bir sorun. Cihazda herhangi bir sorun yok. Cok severek kullanıyorum ben de.
  • Arkadaşlar imzamda yazdığı gibi bende aynı monitörü kullanıyorum. Buradaki sorunu biraz önce bende yaşadım. Bilgisayarı kapatmadan öylece bıraktım çıkmıştım. 15 dk. sonra döndüğümde bir de baktım monitörün yarısı yok!!! Diğer yarısın kullanarak :)) yarım yamalak da olsa arama yaptığımda bu topiği bulup okuyabildim. Okuduktan sonra bende bilgisayarı komple kapatıp hem bilgisayarı hem de monitörü prizden çektim. Bir kaç dakika sonra tekrar açtığımda herşey normale döndü :))) Biliyorum çok uzattım ama amacım sizlere ÇOOOKKKK TEŞEKKÜRRR etmek. Zira servise göndermek ölümden beter. Bir de monitörsüz kalmak da cabası:))
  • bu monitor zaten başlı başına şaka gibi. bende de yine bu monitorle ilgi cızlama sorunu vardı. sadece monitorden değil Acer'dan soğudum. 1 nisan şakası gibi ürün çıkarmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Al işte tam monitörü alma zamanlarındayken böyle sorunlar soğutuyor beni..pff

Elektronik şans işi. Bende bu monitörü düşünüyordum ama okuyunca ön yargılarım arttı tabi
  • Çok sağolun ya bu konu sayesinde çözdüm bende bi teşekkür etmek istedim...
    Yarısı siyah oldu monitörün...
  • NOOOOOOOOOOOOOOOOO AYNI MONİTÖR AYNI HATA ACER YAPMAZDI BÖYLE YA BU GÜN AYNI HATA BANA VERDİ NEYSE DEDİKELERİNİZ UYGULAYIP DENEYEYİM HEMEN
  • TAMAMDIR MONİTÖRÜN ARKASINDAKİ FİŞLERİ ÇEKİP ÇIKARDIM OLDU ESKİ HALİNE DÖNDÜ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.