olay yeni oluyor, tatile gideceğiz, valiz hazırlığı filan... anneannem ütüsünü fişe takmış, (ütüyü ayrı bir odada yapıyor) ütülemeye başlamış, ütülemiş ütülemiş son parçaya gelmiş, o da bitmek üzereyken telefon çalmış. telefon da ütünün yapıldığı yerin tam ters tarafında. anneannem bırakmış ütüyü, kapısını da kapamış oranın. sonra malum valiz toplama, ay şunu unuttum mu ay bunu aldım mı telaşı. sen ütüyü unut!! biz izmir'e gittik, 15 gün, geldik. haberimiz yok tabi. eve bir geldik. valizler açılıyor falan. O odaya girdik veee DUMUR! ütü takılı! anneannem bir ahh çekti. ama ben ütüde bir tuhaflık hissettim, normalde turuncu yanan ısınma ışığı, kırmızı olarak yanıp sönüyor. o an şimşek çaktı. ütüyü tefal'den 100 milyon gibi kazık bir paraya almıştık kireç zart zurt özelliği filan var. vee bu ütü, DİKEY KONUMDA 60 sn boyunca HAREKETSİZ KALINCA kendini KAPATIYORMUŞ!!! ütünün tabanını elledim, buz gibi. işte teknolojinin gücü arkadaşlar.
o günden sonra tefal markasını sevmeye başladım... sloganının anlamını da çözmeye başlıyorsunuz.. sen her şeyi düşünürsün
Tefal 1 numaradır.
150 milyon rahat gelir..
işte olay budur be dogi.. tefal mefal ama standardları olan bi firma.. faturadan da yeni bir evden de kurtarmış sizi.
Abi Bu fatura karmasası cok bunalttı beni yok su kadar gelicek yok bu kadar abi kasma hiç böyle yolla faturanı ben ödim ne sen stress yasa ne de ben hadi byes
Teknoloji böyle işte millet... kimini kurtarıyor kimini batırıyor... walla eğer o sinyal yanıyor olsaydı (Hani benim ütünün ısı düştüğünde sönme olayından bahsediyorum) mutllaka farkederdim. ama teknoloji bu sefer bana süpriz yapacak gibi...
Tabi bende söylemeden edemiyeceğim Sen harbiden Herşeyi düşünmüşsün Be tefal... Bize düşünecek bişey kalmamış bile. bunu şimdi idrak edebiliyorum bende... reklam filan sanılmasın, Tefal Abijim!!! (Alıcağım ütüdeki en önemli özellik Tefal olması olcek!)
erujum, Faturayı Ödeme konusunda ciddi misin? (ya da belirli bi oranında bağış filan...)
Olmaz demeyin, sizinde bir gün başınıza gelebilir... Hemen bi bağış kampanyası başlatabilirmiyiz arkadaşlar... Ev kazalarından yara alanlar (Hem Maddi Hem Manevi yardım) Birleşelim,yardımlaşalım; Allah yapmış olduğunuz tüm bağışlardan razı olsun.... eV kAZALARINDAN YARA alanlar Derneği (EVKAYARALDER)
manntore ben terzi degilim orda ilk paragrafın sakaydı neyse ay sonunda gorursun faturanı sıkma tatlı canını.
elektrik sayacında yazan rakamdan son elektrik fatutandaki rakamı çıkararak, o ana kadar tükettiğin elektriğin miktarını bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: erginates
quote:
Orjinalden alıntı: goodforce
akabinde bir soru da benden; günde 12 saat açık kalan PC (ve monitör felan) 1 ayda; ne kadar girer babama?
şiişşt ayıp ayıp..
Gençlik böle işte erginabi halbuki babam ne kadar fatura öder acaba dese olmuyo sanki alla alla Abi sende ne kadar öderimn diyosun dua et ev yanmamış boşver faturayı bi dahda dikkat et aman allah korusun!!
ok TyR-x , bi yannş anlama olmuş, ama ben bi şekilde halledicem zaten onu.
Bu arada bugaboo , önerin için teşekkürler.... gerçi bu daha ilk aklıma gelmişti de kimsenin haberi yok, faturayı bulamadım! o yüzden farklı bi alternatif aradım.. ama artık sorun çözüme doğru yaklaşıyor.. faturay ne kaldı ki zaten şunun şurasında....
Siya
Millet Fatura geldi.. ve hiç de korkutucu gelmedi ...
sadece 23.000.000 Turkish Liras...
Ama ben genede Tefal den şaşmayın derim! tırs tırs tırs....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme