EYY KRİPTOCULAR !!!
-
-
aracı tosuncukları denetleseler yeter halbu ki en büyük risk bu insanlar
-
Önce doğuda Mining yapanlardan bi elektrik parası alsınlar da hocam sonra aracılara gelirler
-
Diğer ülkeler: Vatandaşlarımızı, küçük yatırımcıları ICO gibi scam'lerden, boş vaad içeren proje ve dolandırıcılardan korumak adına ilgili yasayı en kısa süre içerisinde çıkaracağız. Ülke merkez bankasını blockchain teknolojisine uygun hale getirmek öncelikli hedefimiz bu şekilde kurumsal şirketler bu teknolojiye devlet güvencesi ile yatırım yapabilirler.
Süper güç ülke: Vay len sen para mı kazandın ? len senin neyine para kazanmak senin neyine araba telefon ver bakayım onu bana he şöyle aaa ama olmaz bak gençlik kollarının kızının arabasına benzini nasıl ödeyeceğiz he ver onu. Eee kardeşim bana sordun bütün paranı saçma sapan coinlere girerken beni ilgilendirmez vergini verdin mi ? he tamam o zaman git bi karakola yardımcı olurlar
-
tek çare ön ödemeli tarifeye geçilmesi
Ama önce dağıtım şirketlerinin yönetim giderlerini faturaya yansıtan teklifi geri çeksinler.. ayrıca 2 yılda bir (geçen sene 93milyon) vergilerini affetmesin...
vatandaşı her türlü beceriyorlar.. benim köydeki eve 3 ayda bir 600 fatura geliyor.. zoruma gidiyor zorla kaçak bağla diyorlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
aracı tosuncukları denetleseler yeter halbu ki en büyük risk bu insanlar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X