Şimdi Ara

EYY KRİPTOCULAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • T.C Hazine ve Maliye Bakanlığının bugün itibari ile yapmış olduğu açıklama kripto paralara vergi yolda mı dedirtti

Ne desek bilemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bildiğin Odun -- 1 Mart 2021; 14:44:29 >

• aracı tosuncukları denetleseler yeter halbu ki en büyük risk bu insanlar

• wehrmacht kullanıcısına yanıt

Önce doğuda Mining yapanlardan bi elektrik parası alsınlar da hocam sonra aracılara gelirler

• Diğer ülkeler: Vatandaşlarımızı, küçük yatırımcıları ICO gibi scam'lerden, boş vaad içeren proje ve dolandırıcılardan korumak adına ilgili yasayı en kısa süre içerisinde çıkaracağız. Ülke merkez bankasını blockchain teknolojisine uygun hale getirmek öncelikli hedefimiz bu şekilde kurumsal şirketler bu teknolojiye devlet güvencesi ile yatırım yapabilirler.

Süper güç ülke: Vay len sen para mı kazandın ? len senin neyine para kazanmak senin neyine araba telefon ver bakayım onu bana he şöyle aaa ama olmaz bak gençlik kollarının kızının arabasına benzini nasıl ödeyeceğiz he ver onu. Eee kardeşim bana sordun bütün paranı saçma sapan coinlere girerken beni ilgilendirmez vergini verdin mi ? he tamam o zaman git bi karakola yardımcı olurlar

• Bildiğin Odun kullanıcısına yanıt

tek çare ön ödemeli tarifeye geçilmesi  

Ama önce dağıtım şirketlerinin yönetim giderlerini faturaya yansıtan teklifi geri çeksinler.. ayrıca 2 yılda bir (geçen sene 93milyon) vergilerini affetmesin...

vatandaşı her türlü beceriyorlar.. benim köydeki eve 3 ayda bir 600 fatura geliyor.. zoruma gidiyor zorla kaçak bağla diyorlar 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.