İnsan saatte 30.000km üstüne dayanabilirmi bilmiyorum ama.40 trilyon km uzakta bize benzeyen bir gezegen var.Muhtemelen o mavilikte su ama yaşam varmıdır bilinmez. Voyager 1 güneş sistemini 1 trilyon kmyi 33 yılda kat ettiğini düşünürsek 330 yıl sonra gezegene varırız
bütün belgeseli izledim,inanılmaz bi etki bıraktı üzerimde,cok güzel bi belgesel
göktaşına nükleer bombalar atarız önce, sonra devasa roketlerle dünyanın yörüngesini değiştirmeye çalışırız ,sonrada insanları sığnaklara yerleştiririz, son olarakda bir uzay gemisiyle son insanları uzaya göndeririz, en azından onlar kurtulur.
Meteorun büyüklüğüne göre uzayda bombalarla yörüngesinin değiştirilebileceği mümkündür ama dünya kadar yada çok daha büyük bir gök cismi çarpmaya gelirse o zaman kurtuluşumuz olmaz. Dünyayı yörüngeden çıkarmak bence mümkün değildir. Hadi çıkardık diyelim tekrar eski haline getiremeyiz. Ayrıca yer kabuğunun altında veya uzayda mekiği içinde yaşamak çok zor olur. Yeterli besin üretemeyiz ve şu anki nüfusun %1'ni bile kurtarabilmek mümkün olmaz. Şu anki teknoloji ile hiçbirşey olmaz. Matrix ancak bir hayal ürünü olarak kalabilir.
van munıt olamaz bu goktası tr ye carpmaz sız rahat olun verın bana oyları
Allah aşkına şu konu başlığını düzelt,genlik yazıyor,gençlik diycektin galiba
quote:
Orijinalden alıntı: DarkDevil_
hiroşima yerine meteora yüzlerce atom bombası atalım. böyle bişey yazdığıma kendim bile inanamıyorum.
gerçekten çok güzel bir fikir olmuş bedne inanamadım yazdığına :D
quote:
Orijinalden alıntı: nietzsche
İnsan saatte 30.000km üstüne dayanabilirmi bilmiyorum ama.40 trilyon km uzakta bize benzeyen bir gezegen var.Muhtemelen o mavilikte su ama yaşam varmıdır bilinmez. Voyager 1 güneş sistemini 1 trilyon kmyi 33 yılda kat ettiğini düşünürsek 330 yıl sonra gezegene varırız
iste tek cozum yolu ısık hızında yol almak yada ısık hızının %20 civarı yol alıcak bir arac gelistirirler ama ne kadar yakında allah bilir
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
s*ktinyum elementini kullanarak meteorla basa cıkabiliriz
göktaşı bize yaklaşıyorsa bizde ona yaklaşıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: pcgamebeer
göktaşı bize yaklaşıyorsa bizde ona yaklaşıyoruz
hoş yaklaşım
eğer uygunsa meteorun üstüne uzay aracı gönderilir üzerine sondaj makinalarıyla delikler açılır 100 metre 200 metre 500 metre arık ne kadarsa,, sonra oralara 30ar megatonluk hidrojen bombası yerleştirirsin yada rusların yaptığı bir bomba vardı adı TZAR 50 megatonlukmuş patlatıldığında şok dalgası dünyanın etrafını 3 kez dolaşmış onun gibi koyarsın binlerce parçaya bölünür zaten bu yazdığımın aynısı bi filmde vardı
quote:
Orijinalden alıntı: mcgrady121
Hamdolsun , Teğet geçer
harikasın katılıyorum size
quote:
Orijinalden alıntı: nietzsche
İnanılmaz gerçekten kim bilir belki orda birileri yaşıyordur ilkel çağda yaşayan birileri hayvan avlıyan birileri ne kadar garip.Belki bizim gibi yaşıyan 10 larca medeniyet vardır çok ilginç çok...
Helikopterlere atlayalım göktaşı tam çarpdığında üstüne binelim göktaşının
quote:
Orijinalden alıntı: mcgrady121
Hamdolsun , Teğet geçer
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan
2011 son çeyreğinde ışınlanma, zamanda yolculuğu bulacağız. Ve zamanı geri alacağız. Ama biz zamanı geri aldığımız hatırlamıyacağız. Çünkü bunu yapanlar bu işi çok gizli tutcaklar. sen nerden biliyorsun diyorsan, bu mesajı gelecekten yazıyorum... birazdan zamanı geri alıcaz.
zamanda yolculuk yapmak İMKANSIZ! diyelimki o hıza ulaştın herkes bi anda geri geri adım atıp zaman eskiyemi dönecek? hayır sadece o hızda giden şeylere birtakım değişiklikler olur mesela geriye gitmeye çalışırsan biraz daha gençleşebilirsin ama ölen birini asla tekrar CANLANDIRAMASSIN hadi tüm teorileri geçtik şu an geçmişteyiz diyelimki yakın bir akrabamız vefat etti (Allah korusun!) geçmişte akrabanın olmamasını fark etmeyecek misin?
Sedat abinin yüzünü gördümü meteor yolunu çevirir korkma bizim nükleer silahımız yok ama sedat abi gibi bir savunma sistemimiz var
quote:
Orijinalden alıntı: nobran19
Helikopterlere atlayalım göktaşı tam çarpdığında üstüne binelim göktaşının
hay senin kafana
IQ un kaç kuzum senin. 3-5
ANLADIM Kİ türklerin ÖZELLİKLE DE GENÇ OLANLARININ IQ. ları vasat derecede düşük.....
yazıkkkk............... geleceğe bir sürü koyun yetişiyor.