Şimdi Ara

EYYYY gençliğin TÜRK ZEKASI gelin kaçış planı yapalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ali1818

ANLADIM Kİ türklerin ÖZELLİKLE DE GENÇ OLANLARININ IQ. ları vasat derecede düşük.....

yazıkkkk............... geleceğe bir sürü koyun yetişiyor.

Evet, olmayan bişeyden nasıl kurtulacağımıza kafa yoracak kadar zeki değiliz.
  • ali1818 sen kendini çok akıllı sanıyosun galiba ? Senin burda böyle bir konu açman baştan ıq' nun 3-5 oldugunu belirtir.

Dünya parçalandıktan sonra sen bir insan ömrünün tekrardan böyle bir dünya yaratabılıcegıne ınanabılıyormusun, bu insanların alıştıgı internettı tv 'di diş fırcasıydı telefondu en ufak şeyine kadar yaşayabılıceklerını sanıyormusun :)

Bence sen Dünyayı kurtaran adamınoğlu filmini izle belki cevabını alırsın.

• /watch?v=RAnA0mwNeMk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 16 Ocak 2010; 19:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobran19

Helikopterlere atlayalım göktaşı tam çarpdığında üstüne binelim göktaşının

• quote:

Orijinalden alıntı: j4kkas

ali1818 sen kendini çok akıllı sanıyosun galiba ? Senin burda böyle bir konu açman baştan ıq' nun 3-5 oldugunu belirtir.

Dünya parçalandıktan sonra sen bir insan ömrünün tekrardan böyle bir dünya yaratabılıcegıne ınanabılıyormusun, bu insanların alıştıgı internettı tv 'di diş fırcasıydı telefondu en ufak şeyine kadar yaşayabılıceklerını sanıyormusun :)

Bence sen Dünyayı kurtaran adamınoğlu filmini izle belki cevabını alırsın.

harbi zaten kaçsak nereye kaçabiliriz?
  • quote:

ANLADIM Kİ türklerin ÖZELLİKLE DE GENÇ OLANLARININ IQ. ları vasat derecede düşük.....

neden rahatsız oldun? seni gelecekte yerinden etcez diye mi
  • Göktaşı çarpacak olursa herkes ölür ne kaçışı ?Nereye kaçıcan ,ışık hızı mı var
    Mars'a bile gidemezsin
    Dünya'dan başka yerde insan yaşayamaz

Edit :Nükleer füzeyle hallederiz diyecem ama Türkiye 'de o kadar tesis yok , gene g.te geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irondawn -- 16 Ocak 2010; 19:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche

İnsan saatte 30.000km üstüne dayanabilirmi bilmiyorum ama.40 trilyon km uzakta bize benzeyen bir gezegen var.Muhtemelen o mavilikte su ama yaşam varmıdır bilinmez.
    Voyager 1 güneş sistemini 1 trilyon kmyi 33 yılda kat ettiğini düşünürsek 330 yıl sonra gezegene varırız

iste tek cozum yolu ısık hızında yol almak yada ısık hızının %20 civarı yol alıcak bir arac gelistirirler ama ne kadar yakında allah bilir

Çoktan geliştirildi bile,patentleri anlınmaya başladı ama belli bi hızda değil gitgide hızlanan bi gemi bu ama birkaç sorun var şuan için insan taşıması veya herhangi bi yük taşıması ve geminin bir kez ilerledikten sonra durması mümkün değil ama birkaç yararıda var geminin herhangi bi yakıta ihtiyacı yok ve hızının belli bi limiti yok vede tüm gerekli enerjiyi yıldızlardan üretebilen bi sisteme sahip,emin değilim ama en fazla 20 yıl içerisinde belli bi düzene sokucaklar bu sistemi o zaman yeni gezegen arayışlarına başlıycağımızdan eminim ve bunun düşündüğümüzden çok daha çabuk gerçekleşiceğindende hemfikirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

2011 son çeyreğinde ışınlanma, zamanda yolculuğu bulacağız. Ve zamanı geri alacağız. Ama biz zamanı geri aldığımız hatırlamıyacağız. Çünkü bunu yapanlar bu işi çok gizli tutcaklar.
    sen nerden biliyorsun diyorsan, bu mesajı gelecekten yazıyorum... birazdan zamanı geri alıcaz.

zamanda yolculuk yapmak İMKANSIZ! diyelimki o hıza ulaştın herkes bi anda geri geri adım atıp zaman eskiyemi dönecek? hayır sadece o hızda giden şeylere birtakım değişiklikler olur mesela geriye gitmeye çalışırsan biraz daha gençleşebilirsin ama ölen birini asla tekrar CANLANDIRAMASSIN hadi tüm teorileri geçtik şu an geçmişteyiz diyelimki yakın bir akrabamız vefat etti (Allah korusun!) geçmişte akrabanın olmamasını fark etmeyecek misin?

Bence Zamanda Yolculuk İmkansız Değil,Zamanda Geriye Gitmek İmkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Sounds From Hell

quote:

Evet, olmayan bişeyden nasıl kurtulacağımıza kafa yoracak kadar zeki değiliz.

Burası genellikle mizah kimse kafa yormak istemez bu bölüme girenlerin sanma sen Türklerin zeki olmadıklarını ;)
  • quote:

2011 son çeyreğinde ışınlanma, zamanda yolculuğu bulacağız. Ve zamanı geri alacağız. Ama biz zamanı geri aldığımız hatırlamıyacağız. Çünkü bunu yapanlar bu işi çok gizli tutcaklar.
    sen nerden biliyorsun diyorsan, bu mesajı gelecekten yazıyorum... birazdan zamanı geri alıcaz.

Mesajın atılış tarihi : 9 Ocak 2010; 21:50:05
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuque

quote:

quote:

zamanda yolculuk yapmak İMKANSIZ! diyelimki o hıza ulaştın herkes bi anda geri geri adım atıp zaman eskiyemi dönecek? hayır sadece o hızda giden şeylere birtakım değişiklikler olur mesela geriye gitmeye çalışırsan biraz daha gençleşebilirsin ama ölen birini asla tekrar CANLANDIRAMASSIN hadi tüm teorileri geçtik şu an geçmişteyiz diyelimki yakın bir akrabamız vefat etti (Allah korusun!) geçmişte akrabanın olmamasını fark etmeyecek misin?

Bulunduğun yere göre zamanda ileriyede gidebilirsin geriyede bunu için özel bi makineye ihtiyacın yok veya belli bi hızada ihtiyacın yok sabit bir nesne bile durduğu yere göre zamanda ileride veya geride olabilir

• Bize birşey olmaz her zamanki gibi amerikayı vurur. Amerika bu işle ilgilensin.
  • benim düşündüğüm eğer bun ların hepsini yaptık ama hiçbiri işe yaramadı en son araca sığdıra bildiğimiz kadar türkü uzaya en çok yaşanabilir ve yakın bir gezegene göndeririz oradaki türkler çocuk falan yaparlar öylelikle türkler dbaşka bir gezegende egemenlik kurmuş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tombaldwin

quote:

quote:

quote:

Bulunduğun yere göre zamanda ileriyede gidebilirsin geriyede bunu için özel bi makineye ihtiyacın yok veya belli bi hızada ihtiyacın yok sabit bir nesne bile durduğu yere göre zamanda ileride veya geride olabilir

Peki Nasıl Olacak Bu?
    Beni Bir Aydınlatırmısın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tombaldwin

quote:

quote:

quote:

Peki Nasıl Olacak Bu?
    Beni Bir Aydınlatırmısın?

Zaman kavramı bulunduğun yere gelen ışıkla doğru orantıda mesela sen 500 katlı bi binanın tepesinde durursun bir diğer kişi zemin katta yaşar ama devamlı olarak böyle devam ederse belli bi süre sonra zaman farkı ortaya çıkar ama küçük boyutlarda olur o kadar kısa bi mesafe için mesela ilk başta aynı olan saatlerinizde 4,5 saniyelik farklar oluşur mesela ayda zaman dünyaya göre daha yavaş geçer ne kadar ileri gidersek o kadar geriye gitmiş oluruz kısaca

• Süpersiniz ya, yıllardır bukadar gülmemiştim. Zekanızı hayranım ciddi ciddi.

--Helikopterden atlama
    --Tayyip resmi
    --Sondaj düşüncesi(film den alıntı) bunlar ayrı bir harikaydı. Helal olsun..
  • en kısa süre içerisinde GUNDAM seri üretimine başlaması lazım ülkemiz...
    Çin 2020'de başlayacak...

EYYYY gençliğin TÜRK ZEKASI gelin kaçış planı yapalım
  • yer altına sehir inşa edelim fareler gibi dolaşırız olup olmadık yerde her deliğin altından çıkarız olmadı tayyip erdogan uzay mekigi kıralayip göktasa yollasın havada patlasınlar
  • quote:

hay senin kafana

IQ un kaç kuzum senin. 3-5

işte forumun dahisi yüce ali zekanla aydınlat bizleri..

--

mizah konusu açıp mizah yaptığımızı anlamayacak kadar aptal bi arkadaş kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobran19 -- 13 Şubat 2010; 2:54:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.