Bildirim
Ez debug LED dram
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok emin değilim ama büyük ihtimalle ramle alakalı bir sorun. Rami çıkartıp yeniden takın taktığınız slot doğru. Eğer yine bir değişiklik olmaz ise rami 4. Slota takıp deneyin. Sistemde buzzer varsa hangi ikaz sesini veriyor ordanda fikir edinebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019daDHyekatilmak -- 20 Şubat 2020; 15:41:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Biosu sıfırlayıp denediniz mi?
Bios sıfırlamak nasıl oluyor
Öncelikle kasanın elektrikle olan bağlantısını kesin.
5 dakika bekleyin
Daha sonra anakart üzerinde ki pili çıkartın
3 4 dakika bekleyip pili tekrar yerine takın
Tamamdir bu deneyim
Yaptım değişmedi maalesef
Statik elektriktendir.Pcyi güç kaynağından kapatın kapattıktan sonra pcnin açma tuşuna basın bir anlık çalışıp durur statik elektrik gider.1-2 dakika bekleyin sonra güç kaynağını açıp pcyi başlatın -
Fotoya dikkat ettim tek bellek takılı anakartta.Yerini değiştirin en başa veya en son sokete takın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 20 Şubat 2020; 16:33:13 > -
Kablolamayla alakalı olabilir mi peki. Çünkü ekran kartını ilk taktigimda görüntü alamadım ve YouTube ve kartın kullanma kılavuzunda tüm kabloları söküp tak diyordu. Bende öyle yaptım . Öncesinde sanki ram dram ışığı yanmiyordu
Denedim söylediğinizi olmadı maalesef
Slot değiştirme de işe yaramadı
Hocam bu tip durumlarda yapılacak şeyler
Anakartın kasaya montajının doğru olup olmadığı kontrol edilir ( hatta genellikle uzay montaj olarak sistemin çalışıp çalışmadığı kontrol edilir )
Sonra tüm güç bağlantılarının doğru yapılıp yapılmadığı kontrol edilir
Daha sonra işlemci montajının doğru yapılıp yapılmadığı kontrol edilir
Daha sonra ram tüm slotlarda tek tek denenerek kontrol edilir ( msi ve hemen hemen her anakarta -1. Slot işlemciye en yakın olacak şekilde- tavsiye edilen ram slotları 2. Ve 4. Slottur)
Eğer hiç bir şekilde sistem çalışmıyor ise aldığınız yer yada kişiyle görüşün.
Biosun işlemciyi desteklemiyor olabilir, bios sürümünün desteklediği işlemci listesine bakın
Evet bu tip bir sorunda olabilir. Anakart destekliyor ise bu şekilde işlemci olmadan bios güncellemesi yapabilirsiniz
HavingayoutubeMSI FLASH BIOS WITHOUT CPU for 3rd gen AMD RYZEN 2019https://www.youtube.com/watch?v=RcDxq0-edAI&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Yeni ram alicam
Herşeyi denedim
Bu beni aşar hocam
cpu da sıkıntı var gıbı gorebıldıgım kadarıyla. eger telefon kamerası yanıltmıyorsa tabı...
ya cpu sıkıntılı yada desteklemıyor.. 3000 serisi cpu taktıysanız bios update edılmesı gereklı.
ha unutmadan konuyu acarken pc ozellıklerınızıde yazsanız daha kolay yardımcı olunabılır aslında..
Benzer içerikler
- sodımm ram nedir
- ram cl değeri öğrenme
- corsair garanti sorgulama
- gamers arena güvenilir mi
- windows 7 hızlandırma
- lpddr5 nedir
- ram nedir ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X