Şimdi Ara

Ezcool hd box mı? Forex R6A mı? Phılıps hmp3000mi? Egreat Eg-R6B mi?yoksa başka bir cihaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir media player almak istiyorum tv lg lw4500 bilindiği gibi lg dts sesleri çözemiyor buüzden aslında media player istiyorum bütçem 150 tl Ezcool hd box Forex R6A Phılıps hmp3000 Egreat Eg-R6B bu cihazlar benim bütçem dolaylarında acaba bunlardan hangisini almalıyım veya başka marka öneriniz olur mu? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monte41 -- 23 Kasım 2011; 15:47:46 >

• çok fazla karıştırmışsınız,ben ezcool kullanıyorum çokta memnunum ama almadan önce birçok modelin konu başlıklarında sayısız mesaj okudum size tavsiyem bolca kullanıcı yorumları okumanızdır fiyat ve performans özellikleri hakkında bilgilendiğinizde zaten en fazla iki model arasında kalırsınız kullanıcılarından bilgi alıp seçiminizi yaparsınız kolay gelsin.
  • Bence bütçeyi biraz daha zorlayıp, yeni nesil realtek - 1185 - 500.mhz chipsetli Egreat R6A-II modelini düşünmelisin.. Network ve wi-fi özelliği.. ayrıca cihaz yeni çıkmasına rağmen mod yazılım desteği de çok iyi.. gitti...r da 200 liraya satılıyor sanırım.. Network desteği, vereceğin parayı fazlası ile hak eder.. Ev ağından tüm multi medyalarını tv'den izler, youtube gibi bir çok sosyal paylaşım sitesinden video izler, ayrıca IP-TV olarak da kullanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.