Şimdi Ara

EZCOOL HD BOX (YENİ GİRİŞ SEVİYESİ MEDIA PLAYER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
5
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YaYa

Bak dostum senin gibileri ben cok gordum hicbir halttan anlamayan ama her halti bildigini zanneden o kadar cok tip varki o yuzden senin seviyene inip agiz dalasina girmem burasi media player konusu o yuzden hadi sen git konu disinda hevesini al kendini tatmin etmeye calis burada yorum yazanlar sana 1 degil birkac gomlek buyuk gelirler hadi sen git kumda oyna tamammi KOÇUM

Okudugunu bile anlamayan adam yaş kaç yada zeka yaşı kaç 5 mi, sen bana halt diyemezsin halt kelimesini sana iade ediyorum,

sen önce Türkçe yaz, bana yok klavyem gavurca, bilgisayarım dışardan geldi ayaklarına yatma Türk adam Türkçeye saygılı olur hiç değilse kelime yazımında ama bunu dahi anlayacağını sanmıyorum, nik vede kişi uyumu bu kadar olur her konuda YaYa

arama okuma özürlü olduğun için sana aradım bir daha adam gibi konuş,

http://www.google.com.tr/search?client=opera&rls=tr&q=halt+ne+demek&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

• böyle devam etmeyin artık konuyu mesajlarla kirletmeyin takip edemez olduk biraz daha sürerse millet moderatörlere şikayet edecek konu kapanacak sayenizde lütfen durun artıkta konunun devamını takip edelim sizden başka kimse yazmaz oldu tartışmanızın zararı hepimize dokunacak biraz da bu konuyu takip edenlere saygınız olsun kendinize duyupta tartışmaya devam ettiğiniz kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaYa
    Arkadaslar bu aksam cihazla ilgili soyle bir dikinti yasadim: yaklasik 30 parttan olusan bi 720p lik bi blueray indirdim cihaz filmi aciyo oynatiyo hicbir sikinti yok ancak usb bellegin icine girip filmi acmak istedigimde partlarin karisik dizili gozuktugunu farkettim dogal olarakta kendim elle filmin basi olan part i secsem bile o part bitince bir altindaki filmin cok daha ilerki sahnelerinden bir part aciliyor sirada o oldugu icin bu konu hakkinda bir cozum yolu varmi,usb yi bilgisayara takip icindeki dosyalari sirayla dizeyim dedim ama windows zaten sirali gosteriyo ama oynaticida olmuyo nedense

Neyse yersiz tartismalara girmeyecegim artik sorunuma gelecek olursak tekrar varmi arkadaslar boyle bisey ile karsilasan yada cozum yolu bilen
  • önce youtube'dan indirdiğim flv uzantılı dosyaları seyrettim. açmasına çok sevindim.
    sonra 18 gb'lık lotr izledim sorunsuz oynattı. hatta şöyle de güzel bir yanı var. diski çıkarttım 2.5" 320 gb maxtor diski
    pc ye taktım başka filmler atmak için, hatta bu arada media player da kapalıydı
    sonra tekrar diski taktım ve kaldıgınız yerden devam etmek istiyor musunuz diye sordu
    log tutuyor olması gayet hoş olmuş. ayrıca alt yazılardaki renk konum boyut seçeneği ve dual filmlerdeki geçişi çok rahat. arayüz son derece basit.
    fiyat/performans süper diyebilirim.
  • arkdaşlar kafam çok karışık bir şey sorucam bu ürünü almaya karar verdim ama
    tv tüplü ve sadece scart girişi var scart to rca kablosu alıp bağlasam sorun olmaz
    değil mi ? forum da dark da mesela çalışmamış tüplüde sizce bir sorun çıkar mı ?
  • Tuplu tv ile izleyen vardi sanirim bu cihazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

arkdaşlar kafam çok karışık bir şey sorucam bu ürünü almaya karar verdim ama
    tv tüplü ve sadece scart girişi var scart to rca kablosu alıp bağlasam sorun olmaz
    değil mi ? forum da dark da mesela çalışmamış tüplüde sizce bir sorun çıkar mı ?

bende tuplu tv de ızlıyorum sımdılık.sorun yok.sana gelen kablonun ucuna sadece scart gırısı alcaksın okadar.hem hd rıp fılm ızledım hemde dvd rıp fılm ızledımıkısındende hemen hemen aynı goruntuyu aldım.guzel yanı..cıhaz guzel ben sadece fılmı koyar ızlerım baska seyle ısım olmaz dıyenler ıcın on numara.ufak boyutlu,ayrıca teknık destek te super.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar4141

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

arkdaşlar kafam çok karışık bir şey sorucam bu ürünü almaya karar verdim ama

bende tuplu tv de ızlıyorum sımdılık.sorun yok.sana gelen kablonun ucuna sadece scart gırısı alcaksın okadar.hem hd rıp fılm ızledım hemde dvd rıp fılm ızledımıkısındende hemen hemen aynı goruntuyu aldım.guzel yanı..cıhaz guzel ben sadece fılmı koyar ızlerım baska seyle ısım olmaz dıyenler ıcın on numara.ufak boyutlu,ayrıca teknık destek te super.

cevap için teşekkür ederim

• selam arkadaşlar..ben de hd box aldım ve değerlendirmemi yazmak istedim. bazı arkadaşlar hepsiburada ile sorun yaşamış ama benim siparişim 2 gün içinde geldi..tüplü tv'ye bağladım cihazı ancak menüde hafif titreme var ama filmi açınca bir sorun yok. sanırım scarttan bağladığım için böyle hdmi'dan bir sorun cikmaz gibi geliyor.

-güncelleme ile altyazı çerçevesi ve klasöre girmeden dvd iso açma özelliği geliyor. eski firmware'e dönmek istedim. ayarlardan varsayılana dön dedim ama olmadı.

filmleri bekletmeden hızlı bir şekilde açıyor. divx, mkv, flv, mov, wmv, mp4 hepsini açtı.. ancak vp6 codecli flv videolarını açmadı. fotoğraf makinesinin 720p kalitesinde mov formatında çektiği videoları oynattı ki sanırım bazı playerler mov formatında sorun çıkarıyormuş. elimde çok kaliteli filmler yoktu 7-8 gb'lık brrip mkv'ler vardı onlarda da sorun çıkarmadı..

-bazı dvd iso'larda sorun çıkarıyor. ya menüyü açmadan direkt filme geçiyor ya da altyazı seçilmesine izin vermiyor. iso oynatmada sıkıntı yaşadım açıkcası.

-altyazı konusuna gelince, italik yazıyı tanımıyor. bunu gösteren player var mı bilmiyorum ama filmlerde özellikle karakterin iç sesinden konuştuğu sahnelerde italik yazıyı tanısa güzel bir özellik olur. aşağıda güncelleme yapmadan ve yaptıktan sonraki fotoğrafları ekledim. fontu güzel olsa da bazı sahnelerde okunmuyor güncelleme yapılınca çerçeve geliyor ama bu kez harflerin arası açılıyor ve fontu değişiyor sanki. takıntılı olmayanlar için çerçeveli altyazı güzel.

-bazı playerlarda olan film listeme yaparken film afişini gösterme özelliği yok.

-mp3'lerde biraz geç tepki veriyor gibi geldi bana. next tuşuna basınca geçiş hızlı değil. ayrıca playlist yapılamıyor.

-video parlaklık, kontrast ayarları olsaydı iyi olurdu belki ilerde eklenir. neyse şimdilik bu kadar ilerde aklıma geldikçe ekleme yaparım..

fotoğrafları eski bir makine ile çektim fazla kaliteli çıkmadı ama fikir açısından işinize yarar umarım.

EZCOOL HD BOX (YENİ GİRİŞ SEVİYESİ MEDIA PLAYER)

bunlar da güncelleme yapıldıktan sonraki çerçeveli halleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerbuga -- 6 Temmuz 2011; 2:19:13 >

• @kerbuga güle güle kullanın .. Gerçekten güncelleme yaptıktan sonra altyazılarda ki kelime ve harf dizininde tuhaf bir açıklık olmuş..
    Umarım yeni yazılımla bunu düzeltirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Temmuz 2011; 15:07:35 >
  • Bende tam bugün alacaktım vazgeçtim. Yazılım desteği çok zayıfmış. Bu hata nasıl görülmezde yayınlanır bu versiyon?
    İthalatçı okuyorsa bir açıklama getirsinde satın alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim o -- 6 Temmuz 2011; 15:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless
    cihazda 1080 alien oynattım ve şıkır şıkır gösterdi. yarın zorlu testlere sokacağım. ezcool hd dream'den farkı dts hd ma ve dolby true hd'yi iki kanala downmix yapabilmesi

Dark CineManiaXS 1080p TRueHD 7.1 ile aynı demişsiniz acaba downmix modu Dark ın bu modelindede varmı?
  • arkadaşlar bende bu ürünü alıcam yakın zamanda.merak ettiğim birkaç soru var.
    1.filmlerin boyutunu değiştirme özelliği var mı.16.10 16.9 gibi filmi tam ekran yapmak için yani filmin orjinal boyutunda genelde ekranın altında ve üstünde siyah kısımlar ortasında görüntü oluyor.bunu tam ekran yapabilirmiyim?
    2.güncelleme dosyasını nereden bulabilirim ve güncelleme yaptıktan sonra altyazıya gelen özelliği eskisi gibi yapabilirmiyim beğenmezsem
    3.şuan bimeksin mağazasında stokta var mıdır yada alabileceğim başka biryer var mı online sipariş hariç?
    4.Belki biraz salak bir soru olucak ama konu hakkında çok bilgim yok emin olmak için soruyorum.usb'ye 4gb'den büyük dosya atmak için fat32 formatından ntfs formatına çeviriyosun usb'yi.bunu okur değil mi?bunu merak etmemdeki neden ps3 yada xbox 360'a taktığımda ntfs formatlı usb'yi okumaması.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 7 Temmuz 2011; 18:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless
    cihazda 1080 alien oynattım ve şıkır şıkır gösterdi. yarın zorlu testlere sokacağım. ezcool hd dream'den farkı dts hd ma ve dolby true hd'yi iki kanala downmix yapabilmesi

Dark CineManiaXS 1080p TRueHD 7.1 ile aynı demişsiniz acaba downmix modu Dark ın bu modelindede varmı?

öğrendim varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

arkadaşlar bende bu ürünü alıcam yakın zamanda.merak ettiğim birkaç soru var.
    1.filmlerin boyutunu değiştirme özelliği var mı.16.10 16.9 gibi filmi tam ekran yapmak için yani filmin orjinal boyutunda genelde ekranın altında ve üstünde siyah kısımlar ortasında görüntü oluyor.bunu tam ekran yapabilirmiyim?
    2.güncelleme dosyasını nereden bulabilirim ve güncelleme yaptıktan sonra altyazıya gelen özelliği eskisi gibi yapabilirmiyim beğenmezsem
    3.şuan bimeksin mağazasında stokta var mıdır yada alabileceğim başka biryer var mı online sipariş hariç?
    4.Belki biraz salak bir soru olucak ama konu hakkında çok bilgim yok emin olmak için soruyorum.usb'ye 4gb'den büyük dosya atmak için fat32 formatından ntfs formatına çeviriyosun usb'yi.bunu okur değil mi?bunu merak etmemdeki neden ps3 yada xbox 360'a taktığımda ntfs formatlı usb'yi okumaması.
    cevaplar için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

1.filmlerin boyutunu değiştirebiliyorsun. 16:9 - 16:10 - 4:3 gibi oranlara ayarlayabiliyorsun.
    2. güncelleme dosyası ithalatçının internet sitesinde var. downgrade edebilirsin cihazı ama eski firmware'i yayınlamaları lazım.
    3. bimeks'te stok var sanırım. başka bi mağaza duymadım
    4. salak bir soru değil. ben de bilmiyorum çünkü

• firmware güncellemesi yapan arkadaşar güncelleme öncesi V3.0_Cedar110308 yazan sistem bilgisi güncelleme sonrası ne olarak değişti ?
  • Valla bir tane de ben aldım :) salonumda c200 yatak odamda a110 vardı popcorn'un.. Tabii ki giriş seviyesi ve popcorn ile kiyaslanamaz bile ama kuzenler gelince yan oda da izleyemiyolardi mkvleri orayada bı tane ezcool aldım. Sabahtan beri testte hiçbir sıkıntı yok, fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz.. Almayı düşünen varsa daha fazla beklemesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 8 Temmuz 2011; 16:53:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Valla bir tane de ben aldım :) salonumda c200 yatak odamda a110 vardı popcorn'un.. Tabii ki giriş seviyesi ve popcorn ile kiyaslanamaz bile ama kuzenler gelince yan oda da izleyemiyolardi mkvleri orayada bı tane ezcool aldım. Sabahtan beri testte hiçbir sıkıntı yok, fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz.. Almayı düşünen varsa daha fazla beklemesin :)

Kardeşim abesle iştigal olmazsa eğer bir şey sormak isterim genel anlamda, elinizde 3 ürün var yazdıgınıza göre acaba bu 3 ürüne bakarak oynattıgı açtıgı çalışması ısınması anlamında ezcool alınsa iş görürmü o diger pahalı ürünleri almamıza gerek varmı (amacım sadece film izlemek ise)

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

quote:

Valla bir tane de ben aldım :) salonumda c200 yatak odamda a110 vardı popcorn'un.. Tabii ki giriş seviyesi ve popcorn ile kiyaslanamaz bile ama kuzenler gelince yan oda da izleyemiyolardi mkvleri orayada bı tane ezcool aldım. Sabahtan beri testte hiçbir sıkıntı yok, fiyatına göre mükemmel ötesi bir cihaz.. Almayı düşünen varsa daha fazla beklemesin :)

Kardeşim abesle iştigal olmazsa eğer bir şey sormak isterim genel anlamda, elinizde 3 ürün var yazdıgınıza göre acaba bu 3 ürüne bakarak oynattıgı açtıgı çalışması ısınması anlamında ezcool alınsa iş görürmü o diger pahalı ürünleri almamıza gerek varmı (amacım sadece film izlemek ise)

saygılarımla.

Hocam Zaten Onları Görmemişlik Olsun Diye Felan Yazmadım.. Öyle Gibi Duruyoda Şu An Tekrar Okuyunca Hani Kıyaslama Yaptıgım Materyaller Bilinsin Diye Yazdım.. Ben A110'dan Memnundum Lakin B-Ray Player İçin C200'e Geçtim He Tabi Bide İşlemci Vs Etkeni Var A110u'da Satmadım..
    Şimdi Birincisi Popcorn'lar NMT Olarak Bilinir(Networked Media Tank) Ftp Olarak Kullanabilir Diger Cihazlarınıza Bağlayıp Streaming Yapabilirsiniz.. Benim İçinse En Önemli Artısı Torrent Olayı.. Usb Port'u Çok Popcorn'da Ama Ezcool'a da Hub Takılabiliyor.. Sayet Amacınız Sadece Film İzlemekse Yeter Hatta Fiyatına Göre Çok Çok Başarılı Bir Aygıt.. Optic Çıkışı Mevcut Sd/MMc okuyucusu Var üzerinde.. Ama Dediğim Gibi Ben Sadece Oynatma Kısmını Kıyaslıyorum Popcorn Bambaşka Birşey Tabi Tüm Özelliklerini Kullanacaksanız.. Sadece Oynatım İçinse Yani Diyecek Bişey Yok, Takılmadan LOTR Serisini Fast And Furious Serilerini HP Serisini Avatar'ın Extendet Cut'ını ki 1920x1080 Çözünürlükte Bu Film Ve Renkeleri Malum Takılmadan Isınmadan Oynattı Ezcool.. Tasarımı Şık Kendi Başarılı, Gönül Rahatlıgı İle Alabilirsiniz Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 8 Temmuz 2011; 18:45:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

quote:

saygılarımla.

Hocam Zaten Onları Görmemişlik Olsun Diye Felan Yazmadım.. Öyle Gibi Duruyoda Şu An Tekrar Okuyunca Hani Kıyaslama Yaptıgım Materyaller Bilinsin Diye Yazdım.. Ben A110'dan Memnundum Lakin B-Ray Player İçin C200'e Geçtim He Tabi Bide İşlemci Vs Etkeni Var A110u'da Satmadım..
    Şimdi Birincisi Popcorn'lar NMT Olarak Bilinir(Networked Media Tank) Ftp Olarak Kullanabilir Diger Cihazlarınıza Bağlayıp Streaming Yapabilirsiniz.. Benim İçinse En Önemli Artısı Torrent Olayı.. Usb Port'u Çok Popcorn'da Ama Ezcool'a da Hub Takılabiliyor.. Sayet Amacınız Sadece Film İzlemekse Yeter Hatta Fiyatına Göre Çok Çok Başarılı Bir Aygıt.. Optic Çıkışı Mevcut Sd/MMc okuyucusu Var üzerinde.. Ama Dediğim Gibi Ben Sadece Oynatma Kısmını Kıyaslıyorum Popcorn Bambaşka Birşey Tabi Tüm Özelliklerini Kullanacaksanız.. Sadece Oynatım İçinse Yani Diyecek Bişey Yok, Takılmadan LOTR Serisini Fast And Furious Serilerini HP Serisini Avatar'ın Extendet Cut'ını ki 1920x1080 Çözünürlükte Bu Film Ve Renkeleri Malum Takılmadan Isınmadan Oynattı Ezcool.. Tasarımı Şık Kendi Başarılı, Gönül Rahatlıgı İle Alabilirsiniz Saygılar..

Sağolasın, arkadaş izmirde ezcool gördü begendi dur foruma sorayım dedimki siz çıktınız iyi oldu sagolasın artık alabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.