Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @OziiX, Torrent indirdim geçen günlerde, güzel performans aldım tabii linkin kalitesi de önemli, 1 günde 2.5 GB film indirdi...

@James_Sunderland, menülü gösterme sanırım yok ama tam bilmiyorum DVD.iso yok elimde...
  • dvd.iso ya tıklayınca menülü oynatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascayanoglu

@OziiX, Torrent indirdim geçen günlerde, güzel performans aldım tabii linkin kalitesi de önemli, 1 günde 2.5 GB film indirdi...

@James_Sunderland, menülü gösterme sanırım yok ama tam bilmiyorum DVD.iso yok elimde...

Hocam sorunsuz bir şekilde indirsinde linkin kalitesi önemli değil. Media player ile indirmek istiyorum elektrikten tasarruf için. Bilgisayar sabah akşam açık kalıyor bir şey insin diye...
  • benim ses olayı eksi haline geldi, cihazan çok memnunum arkadaşlar, henüz torrent denemedim bile, benim laptop server gibi indiriyor ben işteyken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

Hocam sorunsuz bir şekilde indirsinde linkin kalitesi önemli değil. Media player ile indirmek istiyorum elektrikten tasarruf için. Bilgisayar sabah akşam açık kalıyor bir şey insin diye...

En son yazılım ile sorunsuz verim alabilirsin torrent ile ilgili dostum, fakatönemli olan nokta torrent indirmeden kullandığın medya yani hdd veya usb bellek.

Harici hdd ile daha verimli kullanabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanozsisman -- 3 Ağustos 2011; 14:29:38 >
  • Arkadaşlar torent sayfasına bağlanacağımız IP numarası nedir.
    Ben her hangibir işlem yapmadan 4 girişli internet modemim sayesinde bağlantı yapıp USB içini görüyorum ama torent sayfasına bağlanamadım
  • Bende youtube sorunu var.
    Youtube'a giriyorum,aradığım herşeyi buluyorum fakat oynatmıyor.Tepkisiz kalıyor,sanki hiç okeylememişim gibi
    Bakıyorum,ipalıyor bağlantım sorunsuz,youtube'dan istediğim video listesinizde karşıma getiriyor fakat oynatmıyor.Sinir oldum.
    Flickr,iptv,ipradyolard hiç sorun yok,usb portunu değiştirdim yine olmadı.
    Bir fikriniz var mı?
  • Bende de oynatmıyor son zamanlarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENK__26

Arkadaşlar torent sayfasına bağlanacağımız IP numarası nedir.
    Ben her hangibir işlem yapmadan 4 girişli internet modemim sayesinde bağlantı yapıp USB içini görüyorum ama torent sayfasına bağlanamadım

Torrent arayüze bağlanmakiçin web arayüz ip adresi cihazın yani medya oynatıcının aldığı ip adresidir dostum
  • TAMAMDA ONU NERRDEN GÖRÜCEM
    cihazım net için bilgisayarın yanına götürdüğümde tw diğer odada
  • Arkadaslar 3d oynatıyor mü bu alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENK__26

TAMAMDA ONU NERRDEN GÖRÜCEM
    cihazım net için bilgisayarın yanına götürdüğümde tw diğer odada

Cihazın aldığı ip adresini modem üzerinden görebilirsin fakat biraz uzun sürebilir dostum, 1-2 önceki sayfada resimli olarak ağ bağlantısı ayarını yazmıştım o başlıktan "elle" ip adresi ayarlamanı öneririm sana.

Böylece sürekli ip adresi takip etmene gerek kalmaz, sabit modem üzerinden aldığın ip adresi olur cihaza ait.
  • Ezcool HD Medya Oynatıcı İnternet & Ağ ve Torrent Ayarları...

Arkadaşlar, Ezcool medya oynatıcıyı hdmi kablomuz ile televizyonumuza bağladıktan sonra yapmamız gereken ayarları ekran görüntüleri ile paylaşmak isterim, aramıza yeni katılacak olan arkadaşlara ve kendimiz için kaynak imkanı sunabiliriz.

1-) Ezcool HD, Ayarlar sekmesinden network(ağ ayarları) seçiyoruz, kablolu bağlantı(wired) seçip, Elle Yapılandırma(fix ip manual) işaretliyoruz. Bu menü aynı zamanda kablosuz(wireless) ayarları içinde aynı.
     EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!))

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-) Karşımıza açılan kablolu bağlantı seçenekleri geliyor, bu açılan menü aynı zamanda kablosuz(wireless) ayarları içinde aynı. Bu açılan menüde mevcut yerlere resimde görülen dns ve subnet mask ayarları standart kalarak, sadece ip adresi ve gateway kısımlarına modemimizin dağıttığı ip tipine göre ip adresi yazmamız gerekli. Gateway adresi modemimizin ip adresidir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-) İp adreslerimizi giriş işlemini bitirdikten sonra kumandadan "OK" tuşuna bastığımızda karşımıza çıkan ağ ayarlarını kaydet penceresini confirm yani kabul ederek işlemimizi tamamlıyoruz.

4-) En son torrent kısmını aktif hale geçirmek için yine Ezcool HD ayarlar sekmesi altında bulunan sistem ayarları başlığı altından "BT/Samba İnfo" yu buluyoruz ve "On" aktif hale getirip kumandamızdan "OK" tuşuna basıyoruz.

Tüm işlemleri doğru ve tam yaptığımızda bilgisayarımızın internet tarayıcısına, medya oynatıcıya verdiğimiz ip adresini yazıyoruz ve torrent menüsü bizi karşılıyor olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

Arkadaslar 3d oynatıyor mü bu alet?

3D filmleri en son yazılım ile oynatabilen arkadaşlar vardı, benim elimde şuan olmadığı için deneyemiyorum dostum ama bildiğim çalıştığı yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

3D filmleri en son yazılım ile oynatabilen arkadaşlar vardı, benim elimde şuan olmadığı için deneyemiyorum dostum ama bildiğim çalıştığı yönünde.

En son yazılım ile oynatıyorsa pek stabil olabileceğini sanmıyorum. Bu yüzden farklı cihazlara yönelmek daha iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

En son yazılım ile oynatıyorsa pek stabil olabileceğini sanmıyorum. Bu yüzden farklı cihazlara yönelmek daha iyi

Neden stabil olmasınki dostum, sonuçta hata düzeltmeleri ve yeni özellikler daima yeni firmware'ler ile birlikte geliyor.

Mesela torrent özelliği başından beri vardı ama en son yazılım ile stabil hale geldi, 3D ise torrent gibi değil dosya desteği gibi. çünki 3d işini tv hallediyor.

Önemli olan ezcool 3d dosyaları okuyup okumuyormu o önemli, kendi içinde bir işlem yapmıyor 3d filmlere.

• Dostum ona bakarsan dandik dandik bilgisayarlar da okuyor. Bu alette 1.3 hdmi var. Ama 3D için 1.4 gerekli, keşke deneyen birisi olsa da bize daha açık bilgi verse
  • quote:

Dostum ona bakarsan dandik dandik bilgisayarlar da okuyor. Bu alette 1.3 hdmi var. Ama 3D için 1.4 gerekli, keşke deneyen birisi olsa da bize daha açık bilgi verse

Dandik bilgisayarlar tabiiki okur sonuçta dosya desteği

hdmi v1.3 mevzusuna gelince ben ps3'ü 1,3 philips kablo ile kullanıyorum 3d blue ray film süper çözüyor. 1.3 kablo olayına çok takılmamak lazım 1.4 kablo sadece 3d için değil başka özellikler için gerekli, kaliteli markalı birçok 1.3 kablo ile sorunsuz 3d izlenebiliyor.

• ben ayı yogi filmini 3d olarak indirdim sorunsuz oynattı zaten alet için 3d 5d farketmez dosya formatını tanısın oynatır,benim takıldığım bir konu var torrent düzeltildiğinden beri birkaç TB film indirdim dosyalar ortalama 6 GB yanlızca rango diye bir filmi %99 da kalıyor tamamlayamıyor film 6GB ben 20GB indirmişim hala indiriyor ama tamamlanmıyor acaba bu gibi bir hataya rastlayan oldumu ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.