Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz yanyana yada alt alta 3d oynatır sadece dosya sistemini tanıması lazım senin televizyonun yanyana görüntüyü birleştirir yani bu birleştirme işi televizyonun görevi.
  • yahu alet bugün youtube'a bağlandı, aramayı yaptı, sonuçları getirdi ancak filmleri bir türlü açmadı? ne olduğu konusunda fikri olan var mı?
  • arkadaşlar bunu alırsam pc veya dlna özellikli telefonumdaki videoları tv den kablosuz olarak seyredebilirmiyim
  • hocam ezcooldan bende almayı düşünüyorum ancak cihaz ufak olduğu için vatanda satılan edimax EW-7811Un almayı düşünüyorum chipseti realtek acaba sorun çıkarır mı ?
  • ayrıca dün next minix cx aldım 2 tb hdd alıp ezcool ile ikisine ortak kullandırmak istiyorum (yarısını ntfs yarısını fat32 bölerek) acaba bu tip bir kullandırma sorun yaratır mı tv den kayıt yapayım hemde diskten tasarruf edeyim derken aletlerden olmayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

yahu alet bugün youtube'a bağlandı, aramayı yaptı, sonuçları getirdi ancak filmleri bir türlü açmadı? ne olduğu konusunda fikri olan var mı?

Bir haftadan fazladır durum böyle.. DNS ile falan da alakası yok. Bir Fix dosyası ya da bir update gerek. Keza BBC News eklentisi de çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

yahu alet bugün youtube'a bağlandı, aramayı yaptı, sonuçları getirdi ancak filmleri bir türlü açmadı? ne olduğu konusunda fikri olan var mı?

Bendede aynı,liste var video yok
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu ürünü bende yeni aldım denilen ayarların hepsini yaptım ama torent sayfası açılmadı yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXpErT_

quote:

Orijinalden alıntı: erdinc_seray

Dostum ona bakarsan dandik dandik bilgisayarlar da okuyor. Bu alette 1.3 hdmi var. Ama 3D için 1.4 gerekli, keşke deneyen birisi olsa da bize daha açık bilgi verse

Dandik bilgisayarlar tabiiki okur sonuçta dosya desteği

hdmi v1.3 mevzusuna gelince ben ps3'ü 1,3 philips kablo ile kullanıyorum 3d blue ray film süper çözüyor. 1.3 kablo olayına çok takılmamak lazım 1.4 kablo sadece 3d için değil başka özellikler için gerekli, kaliteli markalı birçok 1.3 kablo ile sorunsuz 3d izlenebiliyor.

Dediğiniz gibi 3D özelliğinin kablo ile bir alakası yok,bahsedildiği gibi kaliteli bir kablo olsun yeter,zira ben digiturk üzerinden 1.3 kablo ile bir çok kez 3d yayın izledim.
    Bu cihazında 3D oynattığı konusunda forumda bir üyeden referans aldım,en kısa sürede bir tane satın alacağım.

• Arkadaşlar merhaba,

Cihazı Hepsiburada'dan aldım. Elime 1 haftada geçti.

Ürün görünüm olarak oldukça şık ve boyutları da ufak olduğu için fazla yer kaplamıyor.

Ürünü kullandıkça artı ve eksilerini ekleyeceğim.

Kullandığım TV LG 42LW5500

Cihazın artıları:

1. Şık
    2. Ufak
    3. Üzerinde kontrol için ekranı var
    4. Açamadığı mkv görmedim
    5. 3D half sbs leri sorunsuz oynatıyor
    6. 2 usb çıkışı var
    7. Renk ayarı yapabiliyorsunuz
    8. Çok fazla ısınmıyor

Cihazın eksileri:

1. Menüler arası geçişler çok yavaş
    2. Kumandanın mesafe problemi var
    3. Torrent var ama ayarlamama rağmen dosyaları seçip indir dediğimde hiç bir hareket olmuyor.(sitesinden en son güncellemeyi yaptım-kabloyla bağlı)
    4. Yanında verilen HDMI kablo çok kaba tv de çok kötü görünüyor.
    5. 3D filmler dts sesleri RAW olarak Logitech Z5500 e verdiğimde görüntüde ve seste kesilmeler yaşanıyor; normal mkv dts lerde sorun yok.
    6. Filmlerde kaldığı yerden devam et özelliği yok
    7. Online radyosu çok yetersiz. 5-6 kanal çekiyor. Diğerleri listede var ama bağlanamıyor(kabloyla bağlı)
    8. Aynı şeyleri Online tv programı için de geçerli...
    9. Youtube de video oynatmıyor

HDMI kabloyla ilgili tablo

http://www.hdmi-kablo.com/images/thumbs/hdmiversyon.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalconRock -- 19 Ağustos 2011; 16:52:07 >

• @eXpErT_ Hocam bir sorum olacak,

1-Dark CinemaniaXS
    2-Ezcool HD Box

Bu iki ürünün farkı nedir, hangisinin çipseti daha iyi acaba hangisini alsam tavsiyede bulunabilirmisiniz??

Teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR 14 sayfayıda okudum bazı anlamadığım şeyler var ,
    2 gün önce bende bı cihazdan aldım. Bu wifi olayına takıldım şimdi benim evde wifi özellikli inca modem var wifi açık , bu cihazla internete bağlanmam için harici ezcool a takılan bir modem dahamı almam lazım wifi ile internete bağlanmam için. yoksa inca yı tanıtacağım bir yer falanmı var direk girebilirmiyim. eğer harici bir donanım alacaksam bunun adı nedir modemmi yoksa başka bir şeymi öneri yapabilirmisiniz.
  • Merhaba arkadaşlar
    bende ezcool media player alarak araniza katildim
    gordugum kadari ile cok başarılı bir media player
    cok fazla kullanma şansım olmadı ama denedigim tum mkv formatli filmleri sorunsuz oynattı
    simdi internet icin wireless usb adaptor almayi dusunuyorum
    gördugüm kadarı ile hiper marka usb adaptor sorunsuz çalışıyor ama bazı arkadaşlar
    çekim gücü hakkında pek olumlu şeyler söylemiyorlar
    bende Edimax EW-7612UAnhttp://edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=356&pl1_id=1&pl2_id=44
    usb adaptör almayı düşünüyorum ve bu adaptörü ayni zamanda vu+ marka receiverdede
    kullanmayı düşünüyorum.
    bir fikir verirseniz memnun olurum
    tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptancortis

ARKADAŞLAR 14 sayfayıda okudum bazı anlamadığım şeyler var ,
    2 gün önce bende bı cihazdan aldım. Bu wifi olayına takıldım şimdi benim evde wifi özellikli inca modem var wifi açık , bu cihazla internete bağlanmam için harici ezcool a takılan bir modem dahamı almam lazım wifi ile internete bağlanmam için. yoksa inca yı tanıtacağım bir yer falanmı var direk girebilirmiyim. eğer harici bir donanım alacaksam bunun adı nedir modemmi yoksa başka bir şeymi öneri yapabilirmisiniz.

Güle güle kullanın, cihaz çok başarılı gerçekten.
    Bu oynatıcı ile en uyumlu WiFi USB Dongle olarak Hiper WNU683N2 öneriliyor. Ben de bundan aldım ve gayet güzel sorunsuz olarak kullanıyorum.

• Merhaba ,

uzun zamandır aradığım, çaldığı dosyayı gösteren bir ürün olması nedeniyle kafamdaki sorular yeniden alevlendi.

1- Ürünü harici ekransız kullanabilir miyim _? (çaldığı dosya ismini cihazda görmem yeterli görüntü çıkışı istemiyorum)

2- Bu cihaza external HDD ile ; orjinal CD ses dosyalarını sıkıştırmadan ,wav olarak yada CD ISO gibi atabilme şansım olursa ( herhalde bu bir format sorunu ve bunu birşekilde aştık diyelim)
    Optik çıkıştan stereo, 24 Bit max 46 KHz aşmayacak şekilde , sıkıştırılmamış ses alabilirmiyim ?

3- Bu cihazı Arabada çalıştırırsam , ( sıcaklığıve vibrasyonu düşünmezsek) ufakta olsa her an değişiklik gösteren Amper değerlerinin cihazın ilettiği ses kalitesine etksii olur mu ? vınlama , hıss sesi , alternatör sesleri gibi yoksa digital çıkış durumdan etkilenmez mi ?

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripanazomi_1 -- 14 Eylül 2011; 1:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FalconRock

Arkadaşlar merhaba,

Cihazı Hepsiburada'dan aldım. Elime 1 haftada geçti.

Ürün görünüm olarak oldukça şık ve boyutları da ufak olduğu için fazla yer kaplamıyor.

Ürünü kullandıkça artı ve eksilerini ekleyeceğim.

Kullandığım TV LG 42LW5500

Cihazın artıları:

1. Şık
    2. Ufak
    3. Üzerinde kontrol için ekranı var
    4. Açamadığı mkv görmedim
    5. 3D half sbs leri sorunsuz oynatıyor
    6. 2 usb çıkışı var
    7. Renk ayarı yapabiliyorsunuz
    8. Çok fazla ısınmıyor

Cihazın eksileri:

3. Torrent var ama ayarlamama rağmen dosyaları seçip indir dediğimde hiç bir hareket olmuyor.(sitesinden en son güncellemeyi yaptım-kabloyla bağlı)
    5. 3D filmler dts sesleri RAW olarak Logitech Z5500 e verdiğimde görüntüde ve seste kesilmeler yaşanıyor; normal mkv dts lerde sorun yok.
    7. Online radyosu çok yetersiz. 5-6 kanal çekiyor. Diğerleri listede var ama bağlanamıyor(kabloyla bağlı)

HDMI kabloyla ilgili tablo

http://www.hdmi-kablo.com/images/thumbs/hdmiversyon.jpg
    quote:

Cihazın eksileri:

Bende bazen açtığımda film kaldığı yerden devam ediyor. nasıl oluyor hala anlamadım... Ama galiba dvd filmlerde yapıyor...
    Mesela Pathfinder filmini yaklşık bir ay önce açmıştım...Haftasonu yine açtım kaldığı yerden başladı...Harddiski kaç kez söküp taktığım halde...

Ama benim de sorunum alt yazı ile... Görünürlüğü parlaklığı çok az...Şimdilik çok sorun değil tüplü tv de ama geniş ekran tv de görüntünün içine düşüyor altyazı ve okunmuyor... Sizde nasıl acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürlem -- 20 Eylül 2011; 23:31:44 >

• Filmlerin kaldığı yerden devam etme özelliği var, en azından menüsünde var ama gereksiz bir özellik bana göre, istediğin dakikaya zaten yazıp gidebiliyorsun...

Ben genellikle beyaz tonu ağırlıklı filmlerde altyazıyı renkli yapıyorum...
    (Genelde sarı kullanıyorum ama bir de siyahtı sanırım o da iyi, beyaz yazıyı siyah şekilde çerçeveliyor tam hatırlamıyorum ismini siyah olmayabilir...)

Altyazıyı istediğimiz yere konumlandırabiliyoruz problem olmaması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasc -- 21 Eylül 2011; 8:26:01 >
  • Bu cihazı daha önceden Philips Televizyonumda 3D film izlemek için satın almıştım,ancak memnun kalmadığım için geri iade edip philips hmp3000http://www.bimeks.com.tr/search.aspx?s=1&arama=hmp3000 marka modelli cihazı aldım.

1-Bu cihazda 1080P filmlerde takılıyor.
    2-Cihaz menü geçişleri çok yavaş.
    3-Filmden çıkıldığında garip bir ses geliyor.
    4-You Tube videoları oynatılamıyor.
    5-Görüntü kalitesi philps'e nazaran daha düşük gibi geldi.
    6-Kumanda kullanımı zor

Özellikle Philips tv kullanan ve 3D film izlemek isteyenlere tavsiyem keinlikle ezcool almayın.

• selamlar arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir husus var yardımcı olursanız çok sevinirim şöyleki ;

ezcool sitesindeki kutu içeriğinde adaptör yazmıyor acaba adaptörü ayrıca bizimmi almamız gerekiyor???

cevaplarınızı bekliyorum.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dorleon

selamlar arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan bir husus var yardımcı olursanız çok sevinirim şöyleki ;

ezcool sitesindeki kutu içeriğinde adaptör yazmıyor acaba adaptörü ayrıca bizimmi almamız gerekiyor???

cevaplarınızı bekliyorum.........

Kutu içeriğinden adaptör beraberinde çıkıyor merak etme dostum.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.