Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİRDE BU TORRENTI NASIL KULLANICAZ..CIHAZIN ANA MENUSUNDE TORRENTE DAIR HIC BISEY YAZMIYOR NASIL YAPABILIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodyman

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM LÜTFEN CİHAZI DÜN ALDIM BİMEX TEN EZCOOL UN KENDI SITESINDEN YAZILIM GUNCELLEDIM VE İP TV GİTTİ AMA YOTUBEDA VIDEOLARI OYNATABILIYOR..İP TV YI NASIL GERI GETIREBILIRIM LUTFEN BILIYORSANIZ YARDIM BEKLIYORUM..

ip tv bir sonraki firmware ile düzelir sanıyorum.
  • bugun sparişimi vermiş bulunuyorum. Yarın urun elıme gececek bir sorun cıkmazsa. Yanlız bır sorum var mkvmergenın 4.1 ve sonrakı versiyonlarında muxlanan filmlerde sorun oldugu soylenmiş. Bu olay hala devam ediyormu_ 2.9.0 versiyonuyla filmleri bolmeye devammı edeyım yoksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bugun sparişimi vermiş bulunuyorum. Yarın urun elıme gececek bir sorun cıkmazsa. Yanlız bır sorum var mkvmergenın 4.1 ve sonrakı versiyonlarında muxlanan filmlerde sorun oldugu soylenmiş. Bu olay hala devam ediyormu_ 2.9.0 versiyonuyla filmleri bolmeye devammı edeyım yoksa.

bölmeye gerek yok, o sorun ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

bugun sparişimi vermiş bulunuyorum. Yarın urun elıme gececek bir sorun cıkmazsa. Yanlız bır sorum var mkvmergenın 4.1 ve sonrakı versiyonlarında muxlanan filmlerde sorun oldugu soylenmiş. Bu olay hala devam ediyormu_ 2.9.0 versiyonuyla filmleri bolmeye devammı edeyım yoksa.

bölmeye gerek yok, o sorun ortadan kalktı.

bömek zorundayım yanlız. mesela filmler 6gb 2dvd yapıp dvd de depoluyorum. filmi izleyecegım zaman ordan falasha atacağım. o yuzden bu mkvmerge olayının uzerınde duruyorum.
  • beyler ne yaptıysam olmadı. bir turlu ağ kuramadım. benım pc yı goruyor yanlız kullanıcı adı ve şifre ıstıyor. pc den parola kullanı kaldırmama rağmen olmadı. bir arkadas 10. sayfada anlatmıs denememe ragmen onuda başaramadım. bir yardımcı olun lutfen.
  • Windows 7 Ultimate / Pro İçin;

* Başlattan çalıştıra "gpedit.msc" yaz,

* Karşına gelen yerel grup ilkesi düzenleyicisi açılacak,

* Sol kısımdan sırasıyla, windows ayarları / güvenlik ayarları / yerel ilkeler / güvenlik seçeneklerine gel,

* Sağ kısımda bulunan yerde, "ağ güvenliği : LAN manager kimlik doğrulama düzeyi"'ne çift tıkla,

* Karşına açılan yerdeki seçenekli kısımda "LM ve NTLM gönder - anlaşma olursa NTLMv2 oturum güvenliğini kullan"

* Bunu seç ve uygula tamam diyip çık ve bilgisayarı, Ezcool'u yeniden kapatıp aç.

Windows 7 Home ve Altı Sürümler İçin;

Başlat çalıştır> Regedit:
    * HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa

* 'everyoneincludesanonymous' değerini 0'dan 1 olarak değiştirin

* ‘NoLmHash’ değerini 0'dan 1 olarak değiştirin

* HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\LanmanServer\Parameters

* ‘restrictnullsessaccess’ değerini 1'den 0'a değiştirin.

* Bunu seç ve uygula tamam diyip çık ve bilgisayarı, Ezcool'u yeniden kapatıp aç.

• IP TV DÜZELTİLDİ VE GERİ GELDİ..

YENİ FİRMWARE :

http://www.ezcool.com.tr/urun.asp?id=10
  • Teşekkürler bilgi için hemen indiriyorum yeni firmwareyi. Ağ olayını hallettim sayenizde. Son birşey sorucam aletin altyazıları görmesi için film ile aynı isimdemi olması gerekiyor?
  • Sayın murdocklawless ve Sayın eXpErt öncelikle selam ve saygılar

Öncelikle sizlerin ve sizin gibi diğer değerli arkadaşların bu forumda özveri ile araştırma ve bilgi paylaşımında bulunması ne kadar Hayırlı bir iş yapmış olduğunuzu ; bir Hadisişerif ile hatırlatmak isterim. “İNSANLARIN EN HAYIRLISI, İNSANLARA FAYDALI OLANIDIR”

Ben emekli gemi elektronik ve telsiz zabitiyim tabii elektronikten anlamak Türkiyede elektronik bir ürün almayı zorlaştırıyor.Uzun zamandır bu forumlarda MEDIA PLAYER + NMT araştırması yapıyorum inanırmısınız alınacak adam gibi bir cihaz yok.

Yüzeysel net araştırması sonunda Dark record mania 2 wifi li olanı aldım bir gece denedim
    hikaye arasıra donmalar yapıyor cogu site açmıyor akortek forumdan bir iki soru sorduk ben (Türkiyede oldugumu unuttum) hala cevap gelecek tabii ertesi aynen iade. Giriş düzeyi cihazların 2009-2010 akınından sonra şu ara iyi bir chaz piyasada yok uzakdoğuda iyi cihazlar 90-250 $ arası. Uzun lafın kısası size danışmadan cihaz almamayı düşündüm.
    Şu anda giriş seviyesi olarak :
    -Ezcool HD Dream Realtek1055dd 190-210 tl
    -Egreat R6b Realtek 1055dd 195 tl destek veren bir kuruluş yok gibi.
    -Egreat M34A Sigma 8bin serisi 300 tl
    -Dune 300 -310 Yok
    -PopCornHour C200 yeni formatlar açık değil yazılı güncellemeli sonuna geldi.
    -Dune 300 -310 Yok Bu dolar kuru ile Mayısa kadar gelmez.

Ezcool a vereceğim 200 tl ye acıyorum 3 senelik cihaz guncelleme ile daha ne kadar gider
    Siz ne dersiniz şimdilik Ezc Hd Dream i mi yoksa Egreat R6b alıp idaremi edeyim, Yoksa birkaç ay daha Laptopla idare edip yeni ürünlerimi bekleyeyim. Upscale olayı canımı sıkıyor.

Seoul Hiremco uydu alıcım 6-700 gb lik Mkv leri oynatabiliyor.Hatta onlara Mademki Türkiyede Sat receiver üretilebiliyor neden Bir Türk malı MMPlayer olmasın deyip Merih Medya Player ı bekliyoruz dedim. Çünkü başarılı bir şirket.

Kıymetli vaktinizi bana ayırdığınız için Teşekkürler ve Saygılar

• Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler evimde uydunet net master cbw-700v modemim var yaptıgım araştırmada 54 kpbs görünüyor ama arkasında 128 kpbs yazıyor sizce hiper marka dongle alsam mı ? kabloyla bağlasam kesintisiz izleyebilirmiyim paylaşımdaki dosyamı birde kablo uzunluğu çok önemlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoli1979

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi geceler evimde uydunet net master cbw-700v modemim var yaptıgım araştırmada 54 kpbs görünüyor ama arkasında 128 kpbs yazıyor sizce hiper marka dongle alsam mı ? kabloyla bağlasam kesintisiz izleyebilirmiyim paylaşımdaki dosyamı birde kablo uzunluğu çok önemlimi?

Bende aynı modemi kullanıyorum, modemimiz 54kbps. Hiper bende almayı düşünüyorum, wireless ile ağdan 4-6gb mkv izleriz sanırım ama 8gb ve üzeri sıkıntılı olabilir. Ben daha çok torrent için hiper istiyorum. Kablo ile bağlarsan tabi ki kesintisiz izlersin ayrıca uzunluk filan önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk1905 -- 31 Ekim 2011; 2:14:50 >
  • ok çok sağol ya torrent için bence gerek yok gibi tabi benceee, bilgisayarda kendi işini yapsın sonuçta ezcooldan beklenenden fazlasını alıyoruz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldSailor

Sayın murdocklawless ve Sayın eXpErt öncelikle selam ve saygılar

Öncelikle sizlerin ve sizin gibi diğer değerli arkadaşların bu forumda özveri ile araştırma ve bilgi paylaşımında bulunması ne kadar Hayırlı bir iş yapmış olduğunuzu ; bir Hadisişerif ile hatırlatmak isterim. “İNSANLARIN EN HAYIRLISI, İNSANLARA FAYDALI OLANIDIR”

Ben emekli gemi elektronik ve telsiz zabitiyim tabii elektronikten anlamak Türkiyede elektronik bir ürün almayı zorlaştırıyor.Uzun zamandır bu forumlarda MEDIA PLAYER + NMT araştırması yapıyorum inanırmısınız alınacak adam gibi bir cihaz yok.

Yüzeysel net araştırması sonunda Dark record mania 2 wifi li olanı aldım bir gece denedim
    hikaye arasıra donmalar yapıyor cogu site açmıyor akortek forumdan bir iki soru sorduk ben (Türkiyede oldugumu unuttum) hala cevap gelecek tabii ertesi aynen iade. Giriş düzeyi cihazların 2009-2010 akınından sonra şu ara iyi bir chaz piyasada yok uzakdoğuda iyi cihazlar 90-250 $ arası. Uzun lafın kısası size danışmadan cihaz almamayı düşündüm.
    Şu anda giriş seviyesi olarak :
    -Ezcool HD Dream Realtek1055dd 190-210 tl
    -Egreat R6b Realtek 1055dd 195 tl destek veren bir kuruluş yok gibi.
    -Egreat M34A Sigma 8bin serisi 300 tl
    -Dune 300 -310 Yok
    -PopCornHour C200 yeni formatlar açık değil yazılı güncellemeli sonuna geldi.
    -Dune 300 -310 Yok Bu dolar kuru ile Mayısa kadar gelmez.

Ezcool a vereceğim 200 tl ye acıyorum 3 senelik cihaz guncelleme ile daha ne kadar gider
    Siz ne dersiniz şimdilik Ezc Hd Dream i mi yoksa Egreat R6b alıp idaremi edeyim, Yoksa birkaç ay daha Laptopla idare edip yeni ürünlerimi bekleyeyim. Upscale olayı canımı sıkıyor.

Seoul Hiremco uydu alıcım 6-700 gb lik Mkv leri oynatabiliyor.Hatta onlara Mademki Türkiyede Sat receiver üretilebiliyor neden Bir Türk malı MMPlayer olmasın deyip Merih Medya Player ı bekliyoruz dedim. Çünkü başarılı bir şirket.

Kıymetli vaktinizi bana ayırdığınız için Teşekkürler ve Saygılar

ezcool hd dream 1055 değil 1073dd çipini kullanıyor. artı olarak cihaz piyasaya çıkalı bir sene bile olmadı daha. realtek 1073 çipinin geçmişi ise iki üç sene arası olması lazım. ancak 1073dd revizyonunun geçmişi taş çatlasın 1.5 sene kadardır. internet hizmeti kısmı (youtube, torrent v.s.) ile işiniz yoksa 200 tl vermenin manası yok. ben youtube'dan arasıra kemal sunal filmlerini izliyorum mesela hala. alış veriş sitelerini takip ederseniz bu cihazın 160 liralara kadar indiğini görebilirsiniz. kampanya yakalarsanız bu cihaz kaçmaz, ben ziyadesi ile memnunum bu aletten. açamadığı film daha görmedim, en baba 1080'lerde takıldığına şahit olmadım.

• Çoğunlukla Youtube'da geziniyorum.Cihaz HD videolarda çok takılıyor.Sizdede aynı dert var mı?
    Bu cihaza bir ufak buffer işi çözerdi.WD gibi ön yükleme yapamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

Çoğunlukla Youtube'da geziniyorum.Cihaz HD videolarda çok takılıyor.Sizdede aynı dert var mı?
    Bu cihaza bir ufak buffer işi çözerdi.WD gibi ön yükleme yapamıyor.

valla ben ezcool vasıtası ile youtube'dan hd video hiç izlemedim ancak türktelekom'un internet hizmeti ile buffer'da olsa imkansıza yakın hd video. evde 10 mbit hat var yinede pc'den hd video izleyemiyorum.
  • quote:

ok çok sağol ya torrent için bence gerek yok gibi tabi benceee, bilgisayarda kendi işini yapsın sonuçta ezcooldan beklenenden fazlasını alıyoruz diye düşünüyorum

Bir anlamda haklısın tüm cihazlar kendi işini yapsın Benim torrent hiç boş kalmıyor dolayısıyla laptop sürekli açık. Hem enerji tasarrufu hemde bilgisayarımın ömrü açısından torrent işini ezcool'a kaydırmayı düşünüyorum. Bizim bu sayfada hiper kullanan birine pm gönderdim birkaç cevap bekliyorum ardından hiper için sipariş vereceğim ....

• quote:

Orijinalden alıntı: afk1905

quote:

ok çok sağol ya torrent için bence gerek yok gibi tabi benceee, bilgisayarda kendi işini yapsın sonuçta ezcooldan beklenenden fazlasını alıyoruz diye düşünüyorum

Bir anlamda haklısın tüm cihazlar kendi işini yapsın Benim torrent hiç boş kalmıyor dolayısıyla laptop sürekli açık. Hem enerji tasarrufu hemde bilgisayarımın ömrü açısından torrent işini ezcool'a kaydırmayı düşünüyorum. Bizim bu sayfada hiper kullanan birine pm gönderdim birkaç cevap bekliyorum ardından hiper için sipariş vereceğim ....

bende hiper var ancak tv ile modem yan odalarda olduğundan duvarın altında bir delik açıp kablo ile bağlamayı tercih ettim. wireless'ta mesafe artı aradaki duvar sayısı çok önemli. sinyal kalitesini azaltıcı unsurlar bunlar. hoş wireless'ta 54 mbit full bağlansan bile 10-15 mbit arası transfer yaparsın. bu şekilde de yüksek bitrate'li filmlerde takılma yaşarsın. kimisi 300 mbit bağlandım sorun yok diyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor.

ben kablo ile ağdan çatır çatır hd film izliyorum.

• Kablodan gayet rahat izleniyor. Bugun gaza gelip The.Lord.Of.The.Rings.The.Return.Of.The.King.2003.EE.1080p.BluRay.x264-SiNNERS surumunu ızleyeyım dedım ki kendisi 20gb buyuklugunde 1080p dtsma vs... yani fullun fullu mkv bakımından. Banamısın demedı alet ağdan çatır çatır oynattı.
  • Airties modem içinde G++ seçeneği var.Hız 125mbt'e çıkıyor.Onu aktif edince Youtube'da takılma olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.