Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • star tv'yi İPTV'ye girmek için adres var mı?
  • baktım ama bulamadım.
  • incehesaptan bu media playerdan aldım, yanında usb kablosuz ağ adaptörü verdiler, bu ne işe yararki? (yani media playera da nasıl kullanıcam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

baktım ama bulamadım.

Yinede emeğin için sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıcakfırsatçı

incehesaptan bu media playerdan aldım, yanında usb kablosuz ağ adaptörü verdiler, bu ne işe yararki? (yani media playera da nasıl kullanıcam)

Wireless modemin varsa uzaktan bilgisayarına bağlanır(Ağ),filmlerini falan seyredebilirsin yada youtube'da gezinebilirsin.Modemden cihaza kablo uzatmak zorunda kalmazsın.

Usb'ye taktıktan sonra ekranda wifi plugin(wifi takıldı) uyarısı göreceksin.Menüde ayarlar-ağ ayarlarından kablosuz kısmından modemini aratacaksın.Bulunan modeme şifreni soracak girip play tuşuna bastıktan sonra 10 sn içinde bağlanır ve ip adresini,modem bilgilerini ekranda görürsün.
  • Torrent indirme çok güzel olmuş ve stabil çalışıyor ama anlamadığım olay indirilen torrenti seed ederken birşey yapmamaız gerekiyormu ve indirdiğimiz dosyayı nekadar seed ettiğimizi nerden görebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmurates -- 28 Kasım 2011; 16:09:06 >
  • ARKADAŞLAR MERHABA BU ÜRÜNÜN LCD EKRANLI OLANINDA HALF SBS FİLMLER VE 3D ALTYAZILARDA OYNATAMAMA TAKILMA VS GİBİ SIKINTILARI VAR MI?
  • Merhaba herkese,

Reklam amaçlı anlaşılmaması umuduyla, işinize yarayacağını düşündüğüm bir şeyden bahsedeceğim: HD Dream'deki (ve muhtemelen diğer Realtek 1073dd çipli klonlardaki) Neighbor Web inanılmaz derecede yavaş ve arayüzü de eziyet maalesef. Acı gerçekler kısmını geçersem, HD Dream'in kontrolünü nasıl ele geçirebileceğiniz, Optware ve Transmission (Neighbor Web * 100 diyebiliriz buna) kurulumunu ilk boş bulduğum fırsatımda blogumda anlatmayı umuyorum, HD Dream'de torrent kullanmak isteyen herkesin bunları öğrenmesi ve uygulaması şart bana göre. (Kıyaslamak gerekirse: 306MB'lık Zamunda torrentinde 5dk boyunca NW'nin verdiği hız en fazla 30kb/sn'de 8mb indirme, Transmission'un en fazla hızı 1.09 MB/sn ile 104mb indirme)

Direkt link atarsam hoş olmayabileceğini düşünüyorum, zira bahsettiğim yazıyı henüz yazmadım zaten, 1 hafta içinde yazmayı düşünüyorum. Adımı Google'da aratırsanız bağlantıyı kolayca bulabilirsiniz.

Sevgiler,

• arkadaşlar menüye facebook unda eklenmesi için mail atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Surion

Merhaba herkese,

Reklam amaçlı anlaşılmaması umuduyla, işinize yarayacağını düşündüğüm bir şeyden bahsedeceğim: HD Dream'deki (ve muhtemelen diğer Realtek 1073dd çipli klonlardaki) Neighbor Web inanılmaz derecede yavaş ve arayüzü de eziyet maalesef. Acı gerçekler kısmını geçersem, HD Dream'in kontrolünü nasıl ele geçirebileceğiniz, Optware ve Transmission (Neighbor Web * 100 diyebiliriz buna) kurulumunu ilk boş bulduğum fırsatımda blogumda anlatmayı umuyorum, HD Dream'de torrent kullanmak isteyen herkesin bunları öğrenmesi ve uygulaması şart bana göre. (Kıyaslamak gerekirse: 306MB'lık Zamunda torrentinde 5dk boyunca NW'nin verdiği hız en fazla 30kb/sn'de 8mb indirme, Transmission'un en fazla hızı 1.09 MB/sn ile 104mb indirme)

Direkt link atarsam hoş olmayabileceğini düşünüyorum, zira bahsettiğim yazıyı henüz yazmadım zaten, 1 hafta içinde yazmayı düşünüyorum. Adımı Google'da aratırsanız bağlantıyı kolayca bulabilirsiniz.

Sevgiler,

direk link verebilirsin, hiç bir sakıncası yok. bende denemek isterim.

• altyazıya siyah çerçeve nasıl koyabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

altyazıya siyah çerçeve nasıl koyabiliriz?

Kendi orjinalinde ona benzer bir seçenek var ama kullanışlı değil.
    İçindeki yazılımı kırarsan siyah çerçeve koyabilirsin.Bizde çok memnun oluruz.
  • merhaba bende burdaki yorumları okuyarak bu ürünü almaya karar verdim.

Öğrenmek istediğim;

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-32-hd-ready-lcd-televizyon-32d403/productDetails.aspx?productId=evsam32d403&categoryId=155051&SKU=EVSAM32D403

bu model tv ile aynı kalitede mvk formatında film izleyebilirmiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansilb

merhaba bende burdaki yorumları okuyarak bu ürünü almaya karar verdim.

Öğrenmek istediğim;

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-32-hd-ready-lcd-televizyon-32d403/productDetails.aspx?productId=evsam32d403&categoryId=155051&SKU=EVSAM32D403

bu model tv ile aynı kalitede mvk formatında film izleyebilirmiyim..

kaliteli mkv senin televizyonunun downscale kabiliyetine bağlı.

• "downscale"

Bu konuda biraz bilgi alabilirmiyim .
  • Selam arkadaşlar.Adı geçen medya oynatıcılar ile interneti you tube ve torrent sitelerinin dışında, örneğin Hakkarim.net de oyun oynamak için de kullanabilir miyim? Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansilb

"downscale"

Bu konuda biraz bilgi alabilirmiyim .

tv'nin gelen 1920x1080 yayını desteklediği çözünürlüğe düşürmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEPKEN

Selam arkadaşlar.Adı geçen medya oynatıcılar ile interneti you tube ve torrent sitelerinin dışında, örneğin Hakkarim.net de oyun oynamak için de kullanabilir miyim? Teşekkürler...

internette gezinme olayı maalesef yok. dolayısı ile oynayamazsın.
  • Bende siparişi verdim. Bakalım nasıl birşeymiş..
  • arkadaşlar.
    uzun zamandır araştırıyorum.
    western digital live streaming alacaktım ama fiyatı umduğumun üzerine çıktı.
    şimdi soruyorum western mi alayım ezcoolmu?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.