Şimdi Ara

Ezcool Smart HD8 / Süper Ötesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur_ken

Yaklaşık bir hafta önce Ezcool Smart HD8 i satın aldım.
    Bir haftadır elimden düşmüyor. Muhteşem bir tasarım ve de performansa sahip.
    Çok ama çok sağlam bi kasası var ve sağlam bi yapıya sahip.
    Bataryasıda öyle dedikleri gib 3 saat falan değil, 6 saatten fazla kullandığım zamanlar oldu.
    Çin malını kullanıp sonra bunlar 3 saat falan gidiyor diyerek bi tezatlık ve çelişki oluşturuyorlar.
    Boyutları, ağırlığı falan gayet iyi. Alınacak bi tabletttir.
    Haa ceketin veya montun cebine koymayı düşünüyorsan, elbette ki olmaz. Değil 8'' olan , 7'' bile olmaz.

Zaten hepsi çin malı.. 3 saat batarya ömrü 7 inç tabletler için dedim, dikkat ederseniz!
    Tezatı kimin oluşturduğu hakkında yoruma gerek yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bataryasıda öyle dedikleri gib 3 saat falan değil, 6 saatten fazla kullandığım zamanlar oldu.
    Çin malını kullanıp sonra bunlar 3 saat falan gidiyor diyerek bi tezatlık ve çelişki oluşturuyorlar.
    Haa ceketin veya montun cebine koymayı düşünüyorsan, elbette ki olmaz. Değil 8'' olan , 7'' bile olmaz.

tabletin wifi gücü hakkında ne dşünüyorsun yeterli midir arada tek duvar ama yan apartman da wifi çeker mi acaba
  • 7" tablet cepte taşınabilir diye düşünüyorum. Acaba sahip olanlar 7" ve 8" tabletlerin cebe sığıp sığmadığını deneyebilirler mi? Herzaman yanımda çanta taşıyamıyorum elimde de devamlı taşımak sıkıntı olur benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: no-education

7" tablet cepte taşınabilir diye düşünüyorum. Acaba sahip olanlar 7" ve 8" tabletlerin cebe sığıp sığmadığını deneyebilirler mi? Herzaman yanımda çanta taşıyamıyorum elimde de devamlı taşımak sıkıntı olur benim için.

7inclerden ince cercevelileri montun cebine sigdiriyordum ben, 8 incler genelde 4:3 oranda oldugu icin sigmaz

• Evet bence de 7" benim için en mantıklısı olacak :)
  • quote:

7" tablet cepte taşınabilir diye düşünüyorum. Acaba sahip olanlar 7" ve 8" tabletlerin cebe sığıp sığmadığını deneyebilirler mi? Herzaman yanımda çanta taşıyamıyorum elimde de devamlı taşımak sıkıntı olur benim için.

8'' tabletimi sokacak bi cep bulamadım..

ancak 7'' olur mu orasını bilemem.

ben sürekli çantamda taşıyorum..

zaten yaz geldi, cepte tablet taşınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: swingest

quote:

tabletin wifi gücü hakkında ne dşünüyorsun yeterli midir arada tek duvar ama yan apartman da wifi çeker mi acaba

wi-fi çekimi süper..

alt kattaki komşulardaydık dün akşam, orada bile sorunsuzca çekiyordu...

bence yeterli wi-fi gücü

• quote:

Evet bence de 7" benim için en mantıklısı olacak :)

bana kalırsa, illa da cebe sığsın diye 7'' alma , pişman olursun...

tablet dediğin ele avuca sığmamalı sığanlara da zaten tablet denilmiyor cep telefonu deniliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozkuzucu

al kullan müdür ekran kartı işlemcisi çözünürlük değerlerine baksana misss

Aldım kullanıyorum müdür

hakkatende miss
  • merhaba,
    size bir sorum olacaktı. Acaba harici harddiski çalıştırır mı? 1 TB Lık HDD yi yani..
  • quote:

merhaba,
    size bir sorum olacaktı. Acaba harici harddiski çalıştırır mı? 1 TB Lık HDD yi yani..

2.5 inç olanları (gücünü usb'den alanları) kendi bataryası üzerindeyken çalıştıramıyor hdd'nin ışığı yanıyor ama içindeki disk dönmüyor ama güç verebilen usb çoğaltıcı aracılığıyla bağlarsak açabiliyor. 3.5 inç olan yani kendinden adaptörlü hdd'leri sıkıntısız ekstra bişey gerektirmeden açacağını düşünüyorum, en azından bir önceki tabletimde durum böyleydi.
  • aynen dediğiniz gibi, arkadaşımın 1.5 TBlık harici harddiskini denedik, sorunsuzca çalıştırdı.

teşekkürler cevabınız için.
  • yeniden merhaba,
    tabletimde ekran fotoğrafını nasıl çekebilirim.. bi uygulama mı gerekiyor yoksa kısa yol seçeneği falan mı var...?

iyi forumlar.
  • quote:

yeniden merhaba,
    tabletimde ekran fotoğrafını nasıl çekebilirim.. bi uygulama mı gerekiyor yoksa kısa yol seçeneği falan mı var...?

iyi forumlar.

Jellybean'de ses kisma ve power tusuna basili tutunca cekmesi lazim, su an evde olmadigim icin deneyemiyorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

quote:

yeniden merhaba,

iyi forumlar.

Jellybean'de ses kisma ve power tusuna basili tutunca cekmesi lazim, su an evde olmadigim icin deneyemiyorun

denedim ama olmadı

başka ne olabilir ki acaba ?

• quote:

quote:

quote:

yeniden merhaba,

iyi forumlar.

denedim ama olmadı

Ben eve gidince denedim oldu, basıp hemen çekmeyeceksin biraz basılı tutacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 28 Mayıs 2013; 12:06:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yeniden merhaba,

iyi forumlar.

denedim ama olmadı

Ben eve gidince denedim oldu, basıp hemen çekmeyeceksin biraz basılı tutacaksın

yoo ben basılı falan tutmadım sanırım. ama tekrardan deneyeceğim..

sağolasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: payfor

merhaba, çocuklar, bu web sitesinde biliyor musunuz? onlar kimse onları daha düşük satmak, onlar en düşük fiyat ve en kaliteli satmak beyan, bize iade edecektir. bu doğru mu? Gerçekten mi? bkz:http://haourl.org/qe6wO1

kardeşim sen kimsin ya?
    ne saçmalıyorsun, anlamış değilim

virüs falan mısın ?

• quote:

quote:

merhaba, çocuklar, bu web sitesinde biliyor musunuz? onlar kimse onları daha düşük satmak, onlar en düşük fiyat ve en kaliteli satmak beyan, bize iade edecektir. bu doğru mu? Gerçekten mi? bkz:http://haourl.org/qe6wO1

kardeşim sen kimsin ya?

virüs falan mısın ?

Muhtemelen yabancı google translate kullanarak Türkçeye çeviriyor :) Her konuda telefonun reklamını yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

quote:

kardeşim sen kimsin ya?

virüs falan mısın ?

Muhtemelen yabancı google translate kullanarak Türkçeye çeviriyor :) Her konuda telefonun reklamını yapıyor.

ben linke tıklamadım bile.. şüpheli bir link olduğu aşikar..
    biri bu adamı afaroz etmeli

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.