Şimdi Ara

Ezcool Smart HD8 / Süper Ötesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Orijinalden alıntı: onur_ken

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

yeniden merhaba,
    tabletimde ekran fotoğrafını nasıl çekebilirim.. bi uygulama mı gerekiyor yoksa kısa yol seçeneği falan mı var...?

iyi forumlar.

Jellybean'de ses kisma ve power tusuna basili tutunca cekmesi lazim, su an evde olmadigim icin deneyemiyorun

denedim ama olmadı

başka ne olabilir ki acaba ?

Ben eve gidince denedim oldu, basıp hemen çekmeyeceksin biraz basılı tutacaksın

yoo ben basılı falan tutmadım sanırım. ama tekrardan deneyeceğim..

yapabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi londoner23 -- 29 Mayıs 2013; 16:43:27 >

• arkadaşlar bende bundan almayı düşünüyorum . tavsiye eder misiniz ? nereden alayım?
  • Ben aldım 2 haftadır kullanıyorum. Çok kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Parasını hakediyor. Hızı gayet iyi, oyunlarda takılma da yok, wi-fi çekim sorunu falan da olmadı. Geç şarj oluyor ama şarjı da uzun gidiyor (tabii ki kullanıma da bağlı) .
    Çok aşırı beklentisi olanların zaten ödeyecekleri fiyatları artırmaları gerekir.
    Bu ürün fiyat / performans olarak çok çok iyi....
  • icakmakci İ kullanıcısına yanıt
    beyler sizce ezcool smart hd8 mi artes d821 mi acaba ?
  • kardeşim ben HD8 kullanıyorum. bir sorun yok. diğerini de bilemem. sormak lazım.
  • quote:

kardeşim ben HD8 kullanıyorum. bir sorun yok. diğerini de bilemem. sormak lazım.

büyük oyunlarda falan kasma yapıomu yada internet film izlerken ?
  • r_ome_o kullanıcısına yanıt
    Aynı Soruyu bende soruyorum ezcool smart hd8 mi artes d821 mi özellikle oyun için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 25 Haziran 2013; 11:26:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Aynı Soruyu bende soruyorum ezcool smart hd8 mi artes d821 mi özellikle oyun için ?

merhaba hocam, şu ana kadar istediğim birçok oyunu rahatlıkla oynadım. herhangi bir kasma ile karşılaşmadım ve aynı zamanda diğer özellikleride çok iyi. kısacası ben tabletimden memnunum . hele ince ve şık bir tasarıma sahip oluşu bana başta çok cazip gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

quote:

kardeşim ben HD8 kullanıyorum. bir sorun yok. diğerini de bilemem. sormak lazım.

büyük oyunlarda falan kasma yapıomu yada internet film izlerken ?

yok hocam, bende bir sorun yok herşey yolunda. internetten de sorunsuzca filmlerimi , youtube tan kliplerimi izleyebiliyorum.
  • quote:

quote:

merhaba hocam, şu ana kadar istediğim birçok oyunu rahatlıkla oynadım. herhangi bir kasma ile karşılaşmadım ve aynı zamanda diğer özellikleride çok iyi. kısacası ben tabletimden memnunum . hele ince ve şık bir tasarıma sahip oluşu bana başta çok cazip gelmişti.

Onur hocam Peki cihazın Şarj durumu nedir maximum kaç saat oyun oynatır ve cihazın kasasında fazla süre kullanım olduğunda ısınma vs. gibi şeyler oluyormu ?
  • quote:

quote:

quote:

Onur hocam Peki cihazın Şarj durumu nedir maximum kaç saat oyun oynatır ve cihazın kasasında fazla süre kullanım olduğunda ısınma vs. gibi şeyler oluyormu ?

şarjı 4 saati geçiyor . 4saat 15dk kadar oluyor yani. ısınma sorunu hiç yok desem yeridir.

• onur_ken O kullanıcısına yanıt
    4 saati geçiyor derken normalde 4 saatmi yoksa full oyun oynadığınız zamanmı ? Peki Wifi çekim kaliesi nasıl kopma oluyormu ? örneğin ben 5. kattayım 2 kattaki Wifi'yi görürmü? ve bu tabletten HDMI kablo ile Tv'ye görüntü aktarımı yaptınızmı ben özelliklede 3D filmleri tablete Harici HDD bağlayıp tvye aktarmayı düşünüyorum biraz fazla soru sordum kusura bakmayın son olarakta bu tablet USB'den şarj oluyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 25 Haziran 2013; 15:51:09 >
  • quote:

4 saati geçiyor derken normalde 4 saatmi yoksa full oyun oynadığınız zamanmı ? Peki Wifi çekim kaliesi nasıl kopma oluyormu ? örneğin ben 5. kattayım 2 kattaki Wifi'yi görürmü? ve bu tabletten HDMI kablo ile Tv'ye görüntü aktarımı yaptınızmı ben özelliklede 3D filmleri tablete Harici HDD bağlayıp tvye aktarmayı düşünüyorum biraz fazla soru sordum kusura bakmayın son olarakta bu tablet USB'den şarj oluyormu ?

ekran parlalıklığını ve ses seviyesini her zaman en üst düzeyde tutarım. wi-fi açıkken denemiştim ilk aldığımda, 4 saat 15 dakika kadar gitmişti. ekranı biraz parlaklığını düşürsen elbetteki bu süre 4,5 saat 5 saate kadar çıkar sanırım. ha bu arada internette kopma hiç olmadı. bende komşumla kullanıyorum. hemen alt komşumuz. evdeyken tabletimde birçok internet wi-fi adı var ama kim nerede bilemem. :) yani 5. kat ile 2. kat arasında nasıl olur bilemem. cep telefonun varsa önce onunla bir dene istersen. sağlıklı bir sonuç alırsan cep telefonun ile tabletle de alırsın diye düşünüyorum. hatta şunu sana söyliyeyim, arkadaşın ipad mini tableti var onun göremediği interneti benim tablet sadece görmüyor değil aynı zamanda tıkır tıkır çalıştırıyor. HDMI ile görüntü aldım, bende Samsung smart tv var, bununla çok başarılı bir şekilde filmlerimi izleyebiliyorum. son olarak bana göre eksikliği ama yine de çok önemli değil sanırım, usb den şarj etmiyor.

Eyvallah hocam bilgilendirmelerin çok saol,yorumlarına dayanarak bende bu modelden alıcağım hızlıal'da 50 tl indirimim var indirimle 245 tl'ye geliyor sizce bu fiyat uygunmu yada tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı başka bir yer varmı ?
  • quote:

Eyvallah hocam bilgilendirmelerin çok saol,yorumlarına dayanarak bende bu modelden alıcağım hızlıal'da 50 tl indirimim var indirimle 245 tl'ye geliyor sizce bu fiyat uygunmu yada tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı başka bir yer varmı ?

ben yanlış hatırlamıyorsam 289 a almıştım. dolar arttı bu aralar. buna rağmen bana göre yine avantajlısın. bu fiyatı kaçırma derim.
    Tableti Hızlıal'dan Aldım Fakat Ölü Pixel Çıktığı İçin Oksid Bilişime Gönderdim.
  • quote:

Tableti Hızlıal'dan Aldım Fakat Ölü Pixel Çıktığı İçin Oksid Bilişime Gönderdim.

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Karşılaşmış olduğunuz bu durumdan dolayı, tabletinizin birebir yenisiyle değişimi için özelden göndericiye ait bilgileri bizimle paylaşırsanız, size çok daha iyi hizmet sunarak süreci hızlandıracağız.

Aynı zamanda forum sitemizi ziyaret ederek Ezcool Tabletler hakkında detaylı bilgileri ve güncel yazılımları bulabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 10 Temmuz 2013; 12:11:04 >

• quote:

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Sayın KILIÇ,

Cihazınız yenisi ile değişimi yapılmış olup, testlerden geçtikten sonra tarafınıza bugün kargolanacaktır. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    İlgi ve Alakanız İçin Çok Teşekkür Ederim.
  • quote:

İlgi ve Alakanız İçin Çok Teşekkür Ederim.

Rica Eder, İyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.