Şimdi Ara

EZCOOL SMART HD8 TABLET İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
10.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

codegen quantum 4 modeli var 4 çekirdekli. hyundai t7s in aynısı diye biliyorum. samsung işlemcili.

artes q812 var yine 4 çekirdekli. dediğim gibi 4 çekirdekli işlemciler çıkmışken çift çekirdekli tabletin 1 sene sonra kasacağı aşikar.

Sizce iyi midir artes q812.Almayı düsünüyorum ama pek fazla bilgi bulamadım.Birde arkası sanırım metal wifi çekermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OĞUZ? kullanıcısına yanıt
    çin malı tabletlerin hepsinde wifi sorunu var. bunu öncelikle kabullenmek gerek. onun dışında 4 çekirdek ve ekran kartı iyi (yanlış hatırlamıyorsam sgx544 idi.)
    alınabilir.
  • almalı mıyım almamamlımıyım karasız kadlım çin malı mı kötümü yardımcı olun ya
  • dostum ben nisan-mayıstan beridir kullanıyorum. tek bir sefer bile sorunla karşılaşmadım. Hattasını sana söyliyeyim, öyle çin malıdır deme saçmalığını göstererek kafamızı karıştırıyorlar. çin malı olmayan ne var ki, birçok şey çin de üretilmektedir. çin malı tabletlerin wi-fi çekimi kötü olurmuş, külliyen YALAN... Hattası demiştim ya sana az önce, tabletim aluminyum kasa olmasına rağmen, çekim sinyali gayet iyi. hiçbir şekilde sorunla karşılaşömadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_ken -- 13 Ağustos 2013; 14:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrveak

http://www.hizlial.com/samsung-galaxy-tab-3-t2100-8gb-7-beyaz-tablet/02.049.1271.0019 bu nasıl sizcee

kullanmadığım cihaz hakkında ne desem boş. bi kullanıcısına sorman daha mantık. Ezcool HD8 tabletimin hakkında sorun varsa soruver.
  • arkadaşlar ben kararsız kaldım sizce Ezcool Smart HD8 mi iyi yoksa Codegen Ultimix 88 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 6-7 ay önce ezcool tablet aldım bu model olmayabilir tablet sarjı tutmuyor.kapalıyken bile sarjı tüketiyor.neden olabilir fikri olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKLEO55

arkadaşlar 6-7 ay önce ezcool tablet aldım bu model olmayabilir tablet sarjı tutmuyor.kapalıyken bile sarjı tüketiyor.neden olabilir fikri olan varmı.

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Belirtmiş olduğunuz bu durum için size yardımcı olabilme adına, cihazınızı teknik servisimize göndermenizi rica ediyoruz. Cihazı gönderirken dikkate almanızı istediğimiz bir kaç şeyi buradan okuyabilirsiniz. iletişim bilgilerimiz ise buradan öğrenebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 10 Eylül 2013; 12:50:39 >

• bu tableti geçen hafta aldım ancak wifi si yan odada çekmiyor. wifisinde ciddi problem var . hızlı aldan almıştım faturasını kaybettim. geri iadede bir problem olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.cagil

bu tableti geçen hafta aldım ancak wifi si yan odada çekmiyor. wifisinde ciddi problem var . hızlı aldan almıştım faturasını kaybettim. geri iadede bir problem olur mu acaba?

Değerli Ezcool Kullanıcısı

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var. Ezcool Smart HD8 model tabletlerimizde kesinlikle wi-fi çekimiyle alakalı bir sorun yoktur, alüminyum kasa olmasına rağmen. Üretim öncesi birçok testlerden geçtikten sonra satışına karar verilir. Muhtemelen sizin cihazınızla alaka bir durum sözkonusudur. Eğer cihazınızı tarafımıza gönderirseniz, size en kısa zaman içerisinde bir çözüm sunarak, yardımcı olacağız. Bizimle iletişim bilgilerinizi ve detaylarınızı özelden paylaştığınız taktirde kısa zamanda çözüm bulacaksınızdır.

Aynı zamanda forum sitemizide ziyaret ediniz.http://forum.ezcool.com.tr

İletişim Bilgilerimiz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?84-Ezcool-Teknik-Destek-%DDleti%FEim-Bilgileri
    Dikkate alınması gerekenler :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?72-Cihaz%FDn%FDz%FD-Teknik-Servisimize-Nas%FDl-G%F6nderebilirsiniz

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 18 Eylül 2013; 9:28:15 >

• arkadaşlar ben böyle teknik servis gerçekten görmedim.çok ilgilendiler ve bataryamı değiştirdiler.bunun yanı sıra otg kablosu istemiştim sağolsunlar insiyatif kullanıp sarj aleti kulaklık çeşitli aktarım kabloları dünya kadar ekstra göndermişler.memnuniyetimi özellikle belirtmek istiyorum.teşekkür ederim ezcool..
  • selam,
    arkadaşlar bende ezcool hd 8 tablet aldım hızlıal comdan bir kaç gün önce,neyse kutuyu açtık alet şarj olmuyor,
    bende burada ezcool yetkilisi arkadaşla görüşüp aleti servise gönderdim ve alet 3 günde sıfırıyla değişim yapılarak ,aynı zamanda bütün testlerden geçerek,
    üzerine gerekli programlar ve bir kaç oyun yüklenerek ve 1 adet yeni şarj aletiyle birlikte tarafıma ulaşmıştır,
    buradan Ezcool firmasına ve yetkili arkadaşada ayrıca teşekkür ederim,ilgili bir firma ve anında çözüm,Türkiye de bu tarz firmaların çoğalması dileğiyle ..:)
  • Ekranın (ön panel değil. ekran) boyutlarını paylaşabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Ekranın (ön panel değil. ekran) boyutlarını paylaşabilecek var mı?

Merhabalar,

Forum sitemizde tüm modellerimize ait detaylı bilgileri görebilir, kullanıcılarımız tarafından gelen soruları yorumları eleştirileri görebilirsiniz.
    Buradaki tabloda detaylar mevcuttur :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?58-Ezcool-Tablet-Modellerinin-T%FCm-Teknik-%D6zellikleri

Sormak istediğiniz soruları forum sitemize sorarak anında cevap alabilrsiniz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Beni cezbeden işte bu tutumunuz. Bu güven olmasa aklımdan geçecek markalar arasında bile değil. Ama şimdi almayı düşünüyorum.
    Peki şöyle bir soru sorayım. Hepsiburada da 9" lik tabletleriniz yanında klavyeli kılıf veriliyor. Ben bu 8" lik smart hd8 modeli için klavyeli kılıfı nerden temin edebilirim

ayrıca verdiğiniz tabloda ekran boyutlarını göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba? Ekran boyutları derken, cihaz boyutu 200x151x9, ekran boyutunu da bu cinsten istiyordum ben. Tabi kalınlık olmaksızın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 13 Aralık 2013; 13:23:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Beni cezbeden işte bu tutumunuz. Bu güven olmasa aklımdan geçecek markalar arasında bile değil. Ama şimdi almayı düşünüyorum.
    Peki şöyle bir soru sorayım. Hepsiburada da 9" lik tabletleriniz yanında klavyeli kılıf veriliyor. Ben bu 8" lik smart hd8 modeli için klavyeli kılıfı nerden temin edebilirim

ayrıca verdiğiniz tabloda ekran boyutlarını göremedim. Gözümden mi kaçtı acaba? Ekran boyutları derken, cihaz boyutu 200x151x9, ekran boyutunu da bu cinsten istiyordum ben. Tabi kalınlık olmaksızın :)

Merhabalar Tekrardan,

Ezcool HD8 modelimiz için kılıf tavsiyemiz bu olabilir : buradan bakabilirsiniz.

ayrıca sizin için iki adet fotoğraf çektik ; tabletin duruşu da bu şekildedir.

EZCOOL SMART HD8 TABLET İNCELEMESİ

Gelelim diğer sorunuza ;

Umarız öğrenmek istediğiniz budur ;

8" ekran boyutu inç hesaplama sonucu "metre" cinsinden 20,32 cm yapmaktadır. (http://inc.hesaplama.net/ )

Ekran boyutunun eni ile boyunun çarpımı yaklaşık bu değeri vermektedir. Ayrıca bunun için de aşağıdaki fotoğrafa bakabilirsiniz...

ölçüm sonuçlarımız : 122,17mm x 161,69mm

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Mükemmelsiniz
    Vallahi şaşırttınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.