Şimdi Ara

|#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
10.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba. Pil teknolojisi artık çok ilerledi. Pilinizi tam doldurup tam boşaltın 2 3 kez. Pil kendi kalibrasyonuna gelir. Ekstra birşey yapmanız gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelajasbjk

çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ekstra yazılım yüklemesi için her şey için... bir hafta olmadı değişim,bilgilendirme,tabletin bana geri dönüşümü yapılıyor tablet gelsin yine forum ziyaretçilernin detaylı bilgisi olsun dıye yazacagım, Smart TEN siparişini de arkadaşıma düşünüyoruz, süper ötesisiniz dogru seçim yapmışım dedirten de sizsiniz,sağolun hep varolun diyorum

Merhabalar,

Rica ederiz. Memnuniyetiniz elbette ki, bizleri mutlu etmektedir.

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

bu gün aldım mini yi..umarım beni üzmez..

Merhabalar,

Hayırlı olsun der, iyi günlerde kullanmanızı dileriz...

Forum sitemizden Ezcool'un çalışmalarını takip edebilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavbuneyav

ben de bugün aldım, umarım üzülmeyiz :) du bakalım ne olacak

Merhabalar,

Size de hayırlı olsun der, iyi günlerde kullanmanızı dileriz...

Forum sitemizde üyeliğinizi takip etmekteyiz. Sormuş olduğunuz soruları da cevaplandırdık.

Her türlü öneri, istek ve de şikayetlerinizi bizimle forum sitemizden ve buradan paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Güzel bir tablet almışsınız. Tabletiniz Geldiğinde küçük bir inceleme paylaşırsanız almak isteyen arkadaşlara faydası olur. Ezcool Firmasının Satış sonrası desteği oldukça iyidir. Türkiyedeki tablet pazarında sayılı firmalardandır. Forumda destek vermeleri kullanıcılara olan iletişimi gösteriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum

Merhabalar,

Öncelikle, biz teşekkür ederiz.
    Ezcool Türkiye olarak, satış sonrası destek konusunda oldukça hassas davranmaktayız. Satış sonrası, kullanıcılarımızın muhatap bulabilecekleri, rahatlıkla sorunlarını paylaşabilecekleri bir platform olan forum sitemizde Ezcool kullanıcılarına büyük bir fırsat sunulmuştur.

Ayrıca, Türkiye de bir ilk olacak düzeydeki çalışmamız ile info@ezcool.com.tr veya forum.ezcool.com.tr veya #Ezcool Tablet Destek veya telefon ile bizimle irtibata geçen kullanıcılarımızın tabletilerini sadece ama sadece 1 günde sonuçlandırıp ; çözüme kavuşturup, tabletlerini aynı gün içinde çıkışını yapmaktayız.

Her daim, Ezcool ; kullanıcılarının yanındadır.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam 1 gb ram nasıl 2 gb olabiliyor? Merak ettim.

Aynı işlemi Ezcool miniPad'e de uygulama imkanı var mı?

Teşekkürler.

Merhabalar,

Bahsi geçen konu; 1 Gblık yükleme birimi, 2 Gb olarak artırılmıştır. Artırılan şey Ram belleği olmayıp, yükleme birimidir.
    Ayrıca, Ezcool miniPAD zaten 2GB yükleme alanına sahiptir.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

paylaşmayı çok isterim.
    Bu arada ilk şarj olayını nasıl yapmalıyım acaba, nasol daha uzun ömürlü pile sahip olabilirim.
    Bunun için önce sarj ını iyice bitirip 7-8 saat sarj da tutmayı planlıyorum, 3-4 kere bçyle yapıp sonra normal kullanıma devam .. diye bi düşüncem var ama... Çünkü en handikap yanı pil olacak gibi görünüyor ..?

Merhabalar,

Forum sitemizde de sormuş olduğunuz bu soruya cevap vermiş bulunmaktayız.
    http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?6980-Ezcool-miniPAD/page2

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezcool Tablet Destek

quote:

paylaşmayı çok isterim.
    Bu arada ilk şarj olayını nasıl yapmalıyım acaba, nasol daha uzun ömürlü pile sahip olabilirim.
    Bunun için önce sarj ını iyice bitirip 7-8 saat sarj da tutmayı planlıyorum, 3-4 kere bçyle yapıp sonra normal kullanıma devam .. diye bi düşüncem var ama... Çünkü en handikap yanı pil olacak gibi görünüyor ..?

Merhabalar,

Forum sitemizde de sormuş olduğunuz bu soruya cevap vermiş bulunmaktayız.
    http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?6980-Ezcool-miniPAD/page2

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

Aslında cevaplanma şansını arttırmak için iki yerde de sormuştum.
    Siz ikisini de cevaplayıp bir de haber vermişsiniz..Teşekkür ederim. Umarım çalışmalaraınız hep böyle olur.

Veeee... cihaz geldi. Üstadlar, gençler, hanımlar beyler cihaz parasına göre on numara . Şu an için hiç bir sorun yok.
    Biraz kurcalayıp öğreneyim, (hem tablet hem android cahiliyim ) paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Belki hafta sonu..

İlk izlenimlerim..
    Cihaz çok ince, harbiden çok ince ..ve de hafif..
    pili de çok ince olduğundan az gidecek gibi-4-5 saat az mı ?! tartışılır.
    Ekran anlatıldığı gibi her yerden görünüyor . IPS
    Çözünürlük gayet iyi, dokunmatik gayet iyi, diğer tabletleri çok bilmiyorum, arkadaşımda samsung 10.1 var onu biraz kurcalamıştım..onun 4 te üçü kalite de diyebiliriz bir çıt altında , parasal olarak ise 5 te biri..
    yüklü olan videolar ve oyunlar sorunsuz .
    8 GB kart taktım tanıdı, şarkıları çaılyor. Ses tatminkar arada sanki cızırtı yapıyormuş gibi yapmıyomuş gibi.. çok öndemsemedim..
    Hızlı, gayet hızlı herhangi bir takılma görmedim..

doğru tercih yaptığımı düşünüyorum..
    Tabi en önemlisi satıcı ve servis cihazın arkasında duracak mı?? Yoksa her elektronik cihazda problem yaşanır, olur..Açın şikayet var ı mersedes, samsung .. hepsinden tonla şikayet var..
    Sonuç olarak şimdilik verilen parayı kesinlikle hakeden bir cihaz..daha keşfediyorum bakalım. Ama çocukların eline vermek için almıştım..ama vermeyeceğim çünkü verilmeyecek kadar kaliteli.

Bir de 8 inç ekranın en uygun olduğunu düşünüyorum,
    Hem oyun hem video, hem taşınabilirlik, açısından en uygunu...
    Bu aralar yoğun olacağım , merakı eden arkadaşların sorularını cevaplamaya çalışırım..
    Düşünen arkadaşlara öneririm..ama sonraki servis olayını bilemem..
    dokunmatiği ve pili daha iyi olabilirmiş, o zaman da parası artardı..ama kesinlikle bu hali kötü değil..

• quote:

quote:

Merhabalar,

Forum sitemizde üyeliğinizi takip etmekteyiz. Sormuş olduğunuz soruları da cevaplandırdık.

Her türlü öneri, istek ve de şikayetlerinizi bizimle forum sitemizden ve buradan paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

Merhaba,
    tabletten şimdilik çok memnunum bir çok uygulama yüklenmiş hazır geldi, hiç bir sorun yok..

Yalnız klavye türkçe değil, aslında çok önemli değil ama türkçe yapabilir miyim ? ileride lazım olur falan , bir yandan da güzelce çalışıyor alet kafasını karıştırmayayım diyorum.

Aslında şu anki klavye de space tuşu üzeerinde türkçe yazıyor ama..belki ben bulamadım ..cahillik kötü şey

kolay gelsin, saygılar..

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim..

• yavbuneyav Y kullanıcısına yanıt
    Playstoreden SwiftKey Keyboard indirip kullanabilirsiniz. Türkçe karakterleri destekler
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

Merhaba,
    tabletten şimdilik çok memnunum bir çok uygulama yüklenmiş hazır geldi, hiç bir sorun yok..

Yalnız klavye türkçe değil, aslında çok önemli değil ama türkçe yapabilir miyim ? ileride lazım olur falan , bir yandan da güzelce çalışıyor alet kafasını karıştırmayayım diyorum.

Aslında şu anki klavye de space tuşu üzeerinde türkçe yazıyor ama..belki ben bulamadım ..cahillik kötü şey

kolay gelsin, saygılar..

Alacak arkadaşlara tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Kullanmakta olduğunuz modelimiz de ve de diğer modellerimizde mevcut klavye "türkçe" dir. Türkçe karakterleri kullanabilmeniz için, sadece harflerin üzerine gelerek kısa süreliğine basılı şekilde beklerseniz, göreceksiniz ki türkçe karakterler çıkacaktır.

Ezcool miniPAD modelimizi iyi günlerinizde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezcool Tablet Destek -- 19 Kasım 2013; 12:35:07 >

• quote:

Merhabalar,

Kullanmakta olduğunuz modelimiz de ve de diğer modellerimizde mevcut klavye "türkçe" dir. Türkçe karakterleri kullanabilmeniz için, sadece harflerin üzerine gelerek kısa süreliğine basılı şekilde beklerseniz, göreceksiniz ki türkçe karakterler çıkacaktır.

Ezcool miniPAD modelimizi iyi günlerinizde kullanmanız dileğiyle, hayırlı olsun.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

Playstoreden SwiftKey Keyboard indirip kullanabilirsiniz. Türkçe karakterleri destekler

Evet, bu uygulama da tercih edilebilir, başarılı bir uygulamadır. Teşekkürler tavsiyeniz için.
  • quote:

quote:

Evet, bu uygulama da tercih edilebilir, başarılı bir uygulamadır. Teşekkürler tavsiyeniz için.

dediğim gibi cahillik kötü şey

Yanıtlarınız için hem size hem gladiotürk e teşekkür ederim.
    Bu forum daha çok kişiye ulaştığı için sorularımı buradan sormaya çalışacağım ama ezcool forumu da takip ediyor olacağım.

İkşi yerde de cevaplamak zorunda kalmayasınız diye..

Siz bizi düşünürken biz de sizi düşünmeye çalışalım..

iyi çalışmalar dilerim.

• Merhabalar,

Tabletimizin sarjı çok kötü olmasa da, Google Play da inceleyebildiğim kadarı ile forumlarda da bahsedilen pil kullanım süresini uzattığı iddia edilen bazı uygulamalar mevcut.
    Bunları tavsiye eder misiniz? Hangini tavsiye dersiniz ?

Teşekürler.
  • quote:

Merhabalar,

Tabletimizin sarjı çok kötü olmasa da, Google Play da inceleyebildiğim kadarı ile forumlarda da bahsedilen pil kullanım süresini uzattığı iddia edilen bazı uygulamalar mevcut.

Teşekürler.

Değerli Ezcool Kullanıcıları,

Ezcool miniPAD modelimizin şarj tüketim süreci 7 saate kadardır. Ancak bu süreç kullanım şartlarına göre 5 ila 7 saat arasında değişmektedir. Eğer 4 saat kadar bir süre kullanma durumu var ise eğer, kullanıcılarımızın bizimle irtibata geçerek bu konu hakkında bizlerden teknik desteği almalarını tavsiye ederiz.

Diğer bir hatırlatma ise şu şekildedir ; mesela stand-by süresi eğer wi-fi kapalı ise yaklaşık 1 hafta yani 6-7 sürer iken, wi-fi açık iken stand-by süresi 1-2 gün kadar sürmektedir.

Diğer bir durum ise ; Ezcool miniPAD modelimizin wi-fi internet bağlantı gücü, mükemmel derecede olup, iddialı bir çekim gücüne sahiptir.

Uygulama önerisi için de size en kısa zamanda bilgilendirme yapmış olacağız. #yavbuneyav

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

quote:

Merhabalar,

Teşekürler.

Değerli Ezcool Kullanıcıları,

Ezcool miniPAD modelimizin şarj tüketim süreci 7 saate kadardır. Ancak bu süreç kullanım şartlarına göre 5 ila 7 saat arasında değişmektedir. Eğer 4 saat kadar bir süre kullanma durumu var ise eğer, kullanıcılarımızın bizimle irtibata geçerek bu konu hakkında bizlerden teknik desteği almalarını tavsiye ederiz.

Diğer bir hatırlatma ise şu şekildedir ; mesela stand-by süresi eğer wi-fi kapalı ise yaklaşık 1 hafta yani 6-7 sürer iken, wi-fi açık iken stand-by süresi 1-2 gün kadar sürmektedir.

Diğer bir durum ise ; Ezcool miniPAD modelimizin wi-fi internet bağlantı gücü, mükemmel derecede olup, iddialı bir çekim gücüne sahiptir.

Uygulama önerisi için de size en kısa zamanda bilgilendirme yapmış olacağız. #yavbuneyav

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

EZCOOL SERVIS YARDIM???

su an yurt disindayim..istanbulda şarj ettim gece ve yattim..sabah uçağa bindim,saat 11 de tableti actim ve sarj%90 bir saat dizi izledim ve şarj %61 ..yarim saat oyun oynadim sarj %41 yarim saatte kitap ukudum şarj %20 toplamda iki buçuk saatte sarj bitti..neyse ayni gece yine şarj ettim..sabah actim yine %90 bir saat felan kullandim ve kapadim..ertesi gün actim ki şarj %11 bi sorun var ama anlam adim..ctesi turkiyeye dönüyorum ezcool servise daha önce bu sorunu yazmistim onlarda bunlari yazma mi istemişti ama o sayfa yi bulamadim buradan yazdim..sanirim benim şarjda bi sorun var.

• Aslında tablet yeni olduğu ve tam kullanma şansım şu ana kadar olmadığı için tam net olarak bilemiyorum. Ancak dediğimiz gibi olursa sizinle irtibata geçerim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    10 gün önce Samsung Smart Tv aldım.
    Samsung'un kendi telefon ve tabletlerinden tvye ekran paylaşımı özelliği (screen mirroring) var. Ama bazı telefon ve tabletler de ekran paylaştır özelliğini destekliyor ve samsung tvler ile bunu yapabiliyorlar.
    Ezcool MiniPad tabletinde böyle bir özellik var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.