Şimdi Ara

|#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
10.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sman9815

Bu arada ezcool minipad de turkcell vinn modem ile internete baglanabildim.
    Önce vinni bilgisayara takarak pini devre dışı bırakıyoruz
    Sonra tablete takiyoryz tablet otomatik taniyor ve turkcell internet adlı erişim noktasını otomatik olarak oluşturuyor. Ayarlar/kablosuz ağlar/diğer/mobil aglar'a girip sizin turkcell interneti seçmeniz gerekir.
    Bundan sonrası önemli, bu kısmı turkcell iletişim merkeezindekiler bile bilememisti bende vinn içindeki sim kartı telefonumda kullanmanın yollarıni ararken bu forumda sağolsun biri söylemişti ve bu sayede vinn daki kotami telefonumda kullanmaya başladım. Gelelim yapilacak işleme ayarlar/.../mobil aglar'da turkcell internetin kutucugunu seçili yaptıktan sonra, turkcell internet yazısının üzerine tıklayıp ayarlarına giriyoruz ve "internet" yazan apn adını mgb olarak değiştiriyoruz ve sağ üstte şebeke çizgilerinin yanında 3g yazısının çıkmasını bekliyoruz sonra internete girebiliriz. Ayarlar/kablosuz/diğer/veri aktif kutucugunu isaretlemeyi unutmayın tabi.
    Kolay gelsin umarim yardımcı olur

Merhabalar,

Çok teşekkür ediyoruz, bu bilgi paylaşımını bizlerle paylaştığınız için. Ayrıca Turkcellin hangi Vınn modeli için bu işlemleri yaptığınızıda bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• Tekrardan merhaba, Tableti elime alıp deneyebilceğim bir yer var mıdır Ankara'da ? Bir çok videosunu izledim almak istiyorum ama dokunmadan almak bana göre değil.

edit:Söylemeyi unutmuşum minipad denemek istediğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katash -- 30 Kasım 2013; 1:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: katash

Tekrardan merhaba, Tableti elime alıp deneyebilceğim bir yer var mıdır Ankara'da ? Bir çok videosunu izledim almak istiyorum ama dokunmadan almak bana göre değil.

Merhabalar,

Ankara'da tam olarak yaşadığınız bölgeyi bizimle özelnde paylaşırsanız eğer, size en yakın satış noktamızı bildiririz.

Bu arada piyasada bulunan tüm Ezcool miniPAD ler tek renge sahiptir. Renk alternatifi yoktur. Ayrıca fiyat konusunda 349 Lira idi hepsiburada şuan 369 Lira. Belki farklı satış sitelerinde daha ucuza bulma imkanınızda olabilir. #78erhan78
  • quote:

Niçin başka marka tablet mi aldınız. İade edin çok olmadıysa, kesinlikle bunu öneririm

evet dark evopad m7200 almıştım.ekran problemli çıktı. değişim için gönderdim. daha sonra minipad'le değişmesini istedim. bakalım sonuç pazartesi belli olacak. hızlıal'a güveniyorum ama belli de olmaz aynı ürünle değişim yapabiliriz diyebilirler. bu tablet için 8 inç ekran koruyucu mu almalı? tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillasulun -- 30 Kasım 2013; 22:19:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezcool Tablet Destek

quote:

Tekrardan merhaba, Tableti elime alıp deneyebilceğim bir yer var mıdır Ankara'da ? Bir çok videosunu izledim almak istiyorum ama dokunmadan almak bana göre değil.

Merhabalar,

Ankara'da tam olarak yaşadığınız bölgeyi bizimle özelnde paylaşırsanız eğer, size en yakın satış noktamızı bildiririz.

Bu arada piyasada bulunan tüm Ezcool miniPAD ler tek renge sahiptir. Renk alternatifi yoktur. Ayrıca fiyat konusunda 349 Lira idi hepsiburada şuan 369 Lira. Belki farklı satış sitelerinde daha ucuza bulma imkanınızda olabilir. #78erhan78

Cok garip ben 4-5 gun once tum sitelerde beyaz fotosunu gorurken dun baktigimda heryer siyah olmus gayette eminim beyaz gordugume

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Merhabalar tekrar bir soru sormak istiyorum, tablette ayarlar/uygulamalar da görünen yüklemiş olduğum bazı programlar menü de görünmüyor sorun nedir acaba

Değerli Ezcool Kullanıcıları,

Tam olarak hangi uygulama olduklarını (isimlerini) ve bazı ekran görüntülerini bizimle paylaşırsanız eğer, yorum yapabilmemiz daha net olacaktır.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

selamlar ezcool destek birimi.Yüklü uygulamaların ve uygulama menüsünün ekran görüntüsünü gönderiyorum.
     |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#|

• Birde bu resimler
     |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#|

• quote:

Birde bu resimler
     |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#| |#|#| Ezcool Tablet Destek Cevaplıyor|#|#|

Değerli Ezcool Kullanıcısı,

Göründüğü kadarıyla masaüstünde varolmayan uygulamaların kapladığı alan 0 byte olduğunu ayarlardaki uygulamalarda da görebiliyoruz. Büyük bir ihtimal yazılımsal olması gerekiyor.

Dilerseniz ya fabrika ayarlarına geri dön işlemini yapabilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7011-Ezcool-miniPAD-hard-reset-fabrika-ayarlar%FD-i%FElemi-%DEifreyi-mi-unuttunuz
    ya da yazılımını yeniden yükleyebilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7000-Ezcool-miniPAD-yaz%FDl%FDm-g%FCncellemesi

Gidişata göre bizi haberdar ediniz,

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: atillasulun

quote:

Niçin başka marka tablet mi aldınız. İade edin çok olmadıysa, kesinlikle bunu öneririm

evet dark evopad m7200 almıştım.ekran problemli çıktı. değişim için gönderdim. daha sonra minipad'le değişmesini istedim. bakalım sonuç pazartesi belli olacak. hızlıal'a güveniyorum ama belli de olmaz aynı ürünle değişim yapabiliriz diyebilirler. bu tablet için 8 inç ekran koruyucu mu almalı? tavsiyeleriniz nelerdir?

maalesef aranıza katılamıyorum. çünkü değişimi aynı tabletle yapıyorlarmış. inşallah teknik desteklik bir problem çıkmaz diyelim.

• Değerli ezcool yetkilisi, Smart Ten tabletimde servisten geldiginden beri saat tarih ayari sorunu ve şarj göstergesi sorunu var kullandigim ayar soyle: Otomatik tarihvesaat/ag tarafindan kullanin saati kullan Gmt +02:00 doguavrupa saati 24saatlik zmn dilimi. Saat ayarini yapiyorum tableti kapatip acinca saat surekli geri kaliyor keza tarih de surekli yanlis veriyor, kapayip actiktan snra şarj gostergesi 20 kademe daha fazla gosteriyor fabrika ayalarina döndürdüm ayni
    ilginiz,cihazlarınıza sahip çıkmanız sebebiyle iki tablette de sizi seçtik yine yardımcı olursanız seviniriz, ne yapmam lazım? servise gitmeden sorun yoktu ama servsten geldiğinden beri bu şekilde
  • pil süresi konusunda sıkıntı yaşıyorum demiştim ancak kullandıkça pil süresinin arttığını gözlemledim..şu an çok memnunum..ayrıca ezcool servisi de oldukça ilgili..ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA tavsiye ediyorum..gönül rahatlığı ile alınası bir cihaz ve ilgi.....
  • quote:

quote:

Birde bu resimler

Göründüğü kadarıyla masaüstünde varolmayan uygulamaların kapladığı alan 0 byte olduğunu ayarlardaki uygulamalarda da görebiliyoruz. Büyük bir ihtimal yazılımsal olması gerekiyor.

Dilerseniz ya fabrika ayarlarına geri dön işlemini yapabilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7011-Ezcool-miniPAD-hard-reset-fabrika-ayarlar%FD-i%FElemi-%DEifreyi-mi-unuttunuz
    ya da yazılımını yeniden yükleyebilirsiniz :http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?7000-Ezcool-miniPAD-yaz%FDl%FDm-g%FCncellemesi

Gidişata göre bizi haberdar ediniz,

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

Alıntıları Göster
    hocam Ankara için pm atmıştım ama hala cevap yok gözden kaçtı sanırım.Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katash -- 4 Aralık 2013; 13:55:51 >

• quote:

hocam Ankara için pm atmıştım ama hala cevap yok gözden kaçtı sanırım.Kolay gelsin

Merhabalar,

Özel mesaj kutusunda, size ait bir mesaj bulunmadığından dolayı herhangi bir cevap alamamışsınızdır, aksi halde istisnasız tüm sorulara en kısa zamanda yanıt vermekteyiz.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelajasbjk

Değerli ezcool yetkilisi, Smart Ten tabletimde servisten geldiginden beri saat tarih ayari sorunu ve şarj göstergesi sorunu var kullandigim ayar soyle: Otomatik tarihvesaat/ag tarafindan kullanin saati kullan Gmt +02:00 doguavrupa saati 24saatlik zmn dilimi. Saat ayarini yapiyorum tableti kapatip acinca saat surekli geri kaliyor keza tarih de surekli yanlis veriyor, kapayip actiktan snra şarj gostergesi 20 kademe daha fazla gosteriyor fabrika ayalarina döndürdüm ayni
    ilginiz,cihazlarınıza sahip çıkmanız sebebiyle iki tablette de sizi seçtik yine yardımcı olursanız seviniriz, ne yapmam lazım? servise gitmeden sorun yoktu ama servsten geldiğinden beri bu şekilde

Merhabalar,

Bilgilendirme mesajını özelden size atmış bulunmaktayız.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da belirtmiştim elime alıp inceleyeceğim bir yer var mıdır ankarada.Varsa alabilir miyim adresini kızılaya yakınım yürüyerek 5 dakika.
  • Ezcool Tablet Destek kullanıcısına yanıt
    Kıymetli ezcool yetkilisi,
    malesef durumumuz acil 3hafta oldu tableti sipariş vereli 3haftadır kullanılamadı,durumun aciliyetini açıklayan bir mesaj attım size umarım nacizane yardımcı olursunuz yanıtınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun... içten saygılarımla...
  • Merhabalar degerli ezcool yetkilisi.Dark evopad T7000 ile sizin Ezcool Smart Gp7 arasinda ne fark var.Ben bir fark bulamadim.Tasarim özellikleri ayni.Lutfen buna bir aciklik getirebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisyen.sinan35 -- 4 Aralık 2013; 23:02:23 >
  • quote:

Yukarıda da belirtmiştim elime alıp inceleyeceğim bir yer var mıdır ankarada.Varsa alabilir miyim adresini kızılaya yakınım yürüyerek 5 dakika.

Merhabalar,

Ankara'da tam olarak nerede olduğunuzu belirtmediğinizden dolayı, tam olarak nerede ikamet ediyorsunuz diye sormuştuk ve ona göre sizi bir satış noktamıza yönlendirecektik. Şimdi Kızılay civarında olduğunuzu söyleyince anında ilgili departman arkadaşlara sorarak, gerekli cevabı bekliyorum. Bilgi bana ulaştığında sizi özelden haberdar etmiş olacağım.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelajasbjk

Kıymetli ezcool yetkilisi,
    malesef durumumuz acil 3hafta oldu tableti sipariş vereli 3haftadır kullanılamadı,durumun aciliyetini açıklayan bir mesaj attım size umarım nacizane yardımcı olursunuz yanıtınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun... içten saygılarımla...

Özelden bahsetmiş olduğunuz detayları okudum. Haftasonu Türkiye'de olacağım. Siz tabletinizi benim dikkatime cumartesi günü gönderiniz ki, hafta başı şahsım tarafından incelendikten sonra detayları sizinle paylaşmış olacağım ve gerekli yardım ne gerekiyorsa yapılır sizin için.

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

Merhabalar degerli ezcool yetkilisi.Dark evopad T7000 ile sizin Ezcool Smart Gp7 arasinda ne fark var.Ben bir fark bulamadim.Tasarim özellikleri ayni.Lutfen buna bir aciklik getirebilirmisiniz.

Merhabalar,

Evet ürünler birebir aynıdır. Ancak Ezcool Smart GP7 modeli, lisanslı Sygic navigasyon uygulamasına sahiptir ve Ezcool Teknik Destek olarak sürekli yanınızdadır.
    buradan detayları okuyabilirsiniz :http://forum.donanimhaber.com/m_78875658/tm.htm
    http://forum.ezcool.com.tr/showthread.php?71-Ezcool-Smart-Touch-GP7-Sygic-Lisans%FDn%FD-Yeniden-Alma

Saygılarımızla,
    Ezcool Türkiye

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.