Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (617. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

quote:

Youtube da dolanırken Ramiz dayının 1-2 videosuna denk geldim sonra dedim bu dizi izlenir ve başladım izlemeye
    şu anda 45 nci bölümdeyim çok kaliteli bir dizi imiş çok şey kaçırmışım hakikaten.
    Barış Falay(ALİ) döktürmüş resmen adam çok iyi yaa
    Yanlız Ezel'in intikamından sonraki eyşan-cengiz biraz zoraki gitmiş gibi.Cansu Dereden pek haz etmezdim
    şu dizi ile nefretimi mühürledim resmen

Bölüm 56 dayım

Birisi bana söylesin izleme zahmetinde bulunmayım?
    Bu ezel bunca şeyden sonra şu Badeyi bırakıp eyşana dönüyormu dönüyorsa dizinin geri
    kalanını izleme zahmetine girmeyim.
    Bu kız bırakılırmı yavv

Ezel nezarette iken bir kız o cümleleri o samimiyetin %1 ile bana söylesin tasmamı eline alsın arkadaş

Sen de mi Ezel'e başladın?
  • Bu konu yine hortlamis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

quote:

Orijinalden alıntı: firstich

quote:

Orijinalden alıntı: byozyky

Horoz kafa mı diyordu orda?

evet hocam

bu taksici pis yedili deki orço değil mi

Evet o hicte iyi oyuncu degil bence hep ayni karakteri ayni tonlamada yapmasindan belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldenflower

Bu dizi Avrupa ve Hollywood standartlarında yapılmış belki de tek Türk dizisidir.

Dizi her yönüyle muhteşemdi.Hiç suyunu çıkartmadan çok güzel ve anlamlı şekilde bitirdiler.Helal olsun tüm oyunculara,ve senaristlere.

Tek degil bence suskunlarida eklemeliyiz zaten sadece bu ikisi o standartlarda bence.Bence tam tadinda bitti dahada kisa olmazdi uzatsalardi malzeme kalmayacakti zaten ramiz dayiya yonelmelerinden belliydi iyi zamanda. bitti arka sokalar gibi para odakli olacagindan boyle obur dizilere gore kisa surede bitmesi ki bence uygunu buydu boyle olup iyi hatirlan,asi bence daha iyi kaliteli surdu oylede bitti boyle hatirlamak daha iyi en azindan dizinin mahvedisilini gormedik cunku uzasaydi oyle olacakti.
  • Arka sokaklari cok uzun sure yayinda olmasindan ornek berdim ama hic izlemiyorum midem bulaniyor zaten hem uzatmsilar birde oyuncular,senaryo,kurgu vs hersyei afedersiniz oktan alt sinif dizisi birde ona ragmen uzadi,ca uzuyormizlemiyor ya halkimiz iste ezel gibi bir proje ortalama dizi anlayisina gore bu ulkedeki fazla bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

quote:

Youtube da dolanırken Ramiz dayının 1-2 videosuna denk geldim sonra dedim bu dizi izlenir ve başladım izlemeye
    şu anda 45 nci bölümdeyim çok kaliteli bir dizi imiş çok şey kaçırmışım hakikaten.
    Yanlız Ezel'in intikamından sonraki eyşan-cengiz biraz zoraki gitmiş gibi.Cansu Dereden pek haz etmezdim

Bölüm 56 dayım

Bu ezel bunca şeyden sonra şu Badeyi bırakıp eyşana dönüyormu dönüyorsa dizinin geri
    Bu kız bırakılırmı yavv

Ezel nezarette iken bir kız o cümleleri o samimiyetin %1 ile bana söylesin tasmamı eline alsın arkadaş

Başladım kuzen başlamasınada bu eyşana hakikaten uyuz oldum onun olduğu sahneleri atlayasım geliyor 67 nci bölümdeyim
    az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Bu dizi Avrupa ve Hollywood standartlarında yapılmış belki de tek Türk dizisidir.

Dizi her yönüyle muhteşemdi.Hiç suyunu çıkartmadan çok güzel ve anlamlı şekilde bitirdiler.Helal olsun tüm oyunculara,ve senaristlere.

Tek degil bence suskunlarida eklemeliyiz zaten sadece bu ikisi o standartlarda bence.Bence tam tadinda bitti dahada kisa olmazdi uzatsalardi malzeme kalmayacakti zaten ramiz dayiya yonelmelerinden belliydi iyi zamanda. bitti arka sokalar gibi para odakli olacagindan boyle obur dizilere gore kisa surede bitmesi ki bence uygunu buydu boyle olup iyi hatirlan,asi bence daha iyi kaliteli surdu oylede bitti boyle hatirlamak daha iyi en azindan dizinin mahvedisilini gormedik cunku uzasaydi oyle olacakti.

Suskunlar daha yeni başladı.Dizinin nasıl yol kat edeceği belli değil kendini bozada bilir bu şekilde devam da ede bilir.1.sezon bitsin ondan sonra bakarız
  • Şu konu üstlere geldikçe dizinin bitmesine insan tekrardan üzülüyor.
  • 1. sezon 3. kez bitecek beyler 2 bölüm kaldı 2. sezona geçiyorum yarına dizi izlettiriyor kendini
  • Arkadaşlar Türkiye'deki reklam sürelerinden dolayı diziler maalesef uzun. Neden uzun? Şöyle basitçe açıklayım. İnsanların en yoğun olarak izlediği zaman prime time denilen akşam 8-10 arası kuşak. Eğer siz oraya 40 dk'lık dizi koyarsanız, o dizi için 2 reklam kuşağı yani en fazla 15 dk reklam alabilirsiniz. Program bitince de izleyici başka kanala geçer. Oysa kanal ne ister? Para ister. Para ister ki dizinin yapımcısına parasını ödeyebilsin. Nasıl ödesin? Reklamlardan gelen gelirlerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

quote:

Suskunlar daha yeni başladı.Dizinin nasıl yol kat edeceği belli değil kendini bozada bilir bu şekilde devam da ede bilir.1.sezon bitsin ondan sonra bakarız

Oyle kotuye gidecek bir dizi degil emin ol bu yuzden suphem yok ki suanda bile o kalitede.
  • Bu diziye bu son yakışmadı

Şuan itibari ile bitirdim diyizi.
    Ameliyathane de Ezel süper bi oyunculuk sergilemiş gerçekten süper
    Vedalaşma sahnesindede kerpeten ali süper bir oyunculuk göstermiş.

Ama ne yalan söyleyim ramiz dayıdan sonrası bayat yeğen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 7 Nisan 2012; 20:38:41 >
  • 10 ay ara verdikten sonra izlemediğim son 5 bölümü de izledim.Final 1 saat 56 dakika cidden çok sıktı, Dayıyı görmesem kötü bir bölümdü diyecektim.Baştan sona eksiksiz izlediğim tek dizi.Dayının gençliğini anlatan 2. sezon benim açımdan daha güzeldi.Cidden hayatıma etki etti, bir daha gelmez böyle bir yapıt...
  • Çok özledik be dayı
  • Şu diziyi isteseler 2 sezon daha uzatırlardı, şimdiki dizilerin çoğu bunun yanından bile geçemez.
  • Güzel diziydi vesselam. Hala daha o kapıdaki eleman kimdi diye kafa patlatıyoruz daha güzel bitirebilirlerdi.
  • quote:

Bu konu yine hortlamis.

Hayranlar ölmez, Ezel bitmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bölüm 56 dayım

Bu kız bırakılırmı yavv

Başladım kuzen başlamasınada bu eyşana hakikaten uyuz oldum onun olduğu sahneleri atlayasım geliyor 67 nci bölümdeyim
    az kaldı

Ben çok seviyordum Eyşan'ı. Masum şeytandı o.
  • quote:

Bu diziye bu son yakışmadı

Kerpeten Ali'nin vedalaşma sahnesindeki rolünü sevmedim. Hiç beklediğim gibi ve içten değildi. Resmen adam gidecek, bu da nereye gideceksin ne yapacaksın diye formaliteden soruyor, hadi eyvallah diyor resmen. Benim bildiğim Ali, Ezel'i bırakmazdı.
  • quote:

quote:

Bu diziye bu son yakışmadı

Kerpeten Ali'nin vedalaşma sahnesindeki rolünü sevmedim. Hiç beklediğim gibi ve içten değildi. Resmen adam gidecek, bu da nereye gideceksin ne yapacaksın diye formaliteden soruyor, hadi eyvallah diyor resmen. Benim bildiğim Ali, Ezel'i bırakmazdı.

Oysa Kerpeten Aliiiii, Ezel'in Ömer olduğunu öğrendiğinde ne de güzel oyunculuk sergilemişti değil mi.. Hala o sahneyi ara ara açar izlerim..
  • 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.