Ara sıra seyrediyorum cidden mükemmel bir diziymiş. Bu ülke sınırları içinde yapılmış en iyi dizi. Tadı damağımızda kalmış olsa bile bitmesi gereken yerde bitti.
Ali'nin bi sahnesi vardı adam arabada kendini kilitliyordu Ali'nin de sinirden etmediği küfür kalmamıştı hangi bölümdü o hatırlayan var mı?
şu tvde sadece ezel birde leyla ile mecnunu izledim izliyorum.. şu ezeli behzat ç den iyi diyenler var çıldırıyorum arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
şu tvde sadece ezel birde leyla ile mecnunu izledim izliyorum.. şu ezeli behzat ç den iyi diyenler var çıldırıyorum arkadaş
quote:
Ezel gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan bir tanesi şöyle baktığımızda şu an bu kalitede bir dizi yok bile diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: carter7415
quote:
Ezel gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan bir tanesi şöyle baktığımızda şu an bu kalitede bir dizi yok bile diyebiliriz.
katılıyorum Ezel bittiğinden beri tv'de dizi izlemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Bulenttt324
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Bu diziye bu son yakışmadı
Şuan itibari ile bitirdim diyizi. Ameliyathane de Ezel süper bi oyunculuk sergilemiş gerçekten süper Vedalaşma sahnesindede kerpeten ali süper bir oyunculuk göstermiş.
Ama ne yalan söyleyim ramiz dayıdan sonrası bayat yeğen
Kerpeten Ali'nin vedalaşma sahnesindeki rolünü sevmedim. Hiç beklediğim gibi ve içten değildi. Resmen adam gidecek, bu da nereye gideceksin ne yapacaksın diye formaliteden soruyor, hadi eyvallah diyor resmen. Benim bildiğim Ali, Ezel'i bırakmazdı.
Oysa Kerpeten Aliiiii, Ezel'in Ömer olduğunu öğrendiğinde ne de güzel oyunculuk sergilemişti değil mi.. Hala o sahneyi ara ara açar izlerim..
Evet, işte ben de onu diyorum. Öğrendiğinde çok güzel bir performans sergilemişti, ama ondan sonrası fıs.
Cahillerle kavga etmeyin Ben hep kaybettim cahil cuhella Adam Boyle cok yazar bos yazar Adams bak ne nefret bu kusmus resmen.
Ben seninle efleniyorum suanda ismi bitti yaziyorum bak ve simdi kesioyrum.Seni genel kulturdede genel. Ilgi olarakta ona katlarim merak etme by semptonlari gosteren. Iriyle dahada yazismam zaman kaybetmemke icin benim zamanim senin gibi degersiz degil.http://blog.milliyet.com.tr/dusuncesiz-ve-bos-konusmak/Blog/?BlogNo=217203
dinleyin ulaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Killer_Elite
dinleyin ulaaaaa
Sonunda konuyla ilgili bir yorum geldi.
Ben seni cevremdekiler gibi sanmiyorum bana emin ok gelismesik olarak seni ona katlarim bunu konusma tarzindan bile anlayabiliriz.