Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Ben eskiden izliyordum ama ilk bölümleri izlememistim. Baştan başladım 5. Bölümdeyim daha yeni oturmaya başladı film suskunlar sanki daha güzeldi aman vurmayın.

Suskunlarda güzel diziydi.Hatta ilk 15 bölümü süperdi.Sonradan bozdu.Ama Ezel bi başka.Yani ben öyle kaliteli bir yapım daha görmedim.Hele hele görüntü yönetmenliği çok iyiydi.Ezel gibi bir yapım çok zor.Sürekli ters köşe yapıyordu izleyiciyi.

Ezele yeni başladım ondandır belki ama ses sadece Sol kulaklıktan geliyor çok can sıkıcı hd yi geçtim sesi normal olsun ona bile razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün gece karadayı dizisindede karadır kaşların ferman yazdırır türküsü çaldı , ezeldede çalardı , hatta bir bölümde ramiz dayı ile ezel karşılıklı söylüyorlardı sanırım , aklımda öyle kalmış , birde ramiz dayının gençliği 70 lerde geçiyordu değilmi , karadayı dizisindede gazinoculuk alemi olduğuna göre , arada bi bağlantı kursalar 1 bölümlükte olsa , ne güzel olur , mesela necdet ile ramiz dayının gençliği karşılaşıyor :)) tesadüf mahirde orda falan , yani isteseler yapabilirler , bizde zevkle izlerdik :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dougmasters

dün gece karadayı dizisindede karadır kaşların ferman yazdırır türküsü çaldı , ezeldede çalardı , hatta bir bölümde ramiz dayı ile ezel karşılıklı söylüyorlardı sanırım , aklımda öyle kalmış , birde ramiz dayının gençliği 70 lerde geçiyordu değilmi , karadayı dizisindede gazinoculuk alemi olduğuna göre , arada bi bağlantı kursalar 1 bölümlükte olsa , ne güzel olur , mesela necdet ile ramiz dayının gençliği karşılaşıyor :)) tesadüf mahirde orda falan , yani isteseler yapabilirler , bizde zevkle izlerdik :))

mahirde ezelin dedesiydi zaten:Doyle bır sey yapmazlar

• quote:

dün gece karadayı dizisindede karadır kaşların ferman yazdırır türküsü çaldı , ezeldede çalardı , hatta bir bölümde ramiz dayı ile ezel karşılıklı söylüyorlardı sanırım , aklımda öyle kalmış , birde ramiz dayının gençliği 70 lerde geçiyordu değilmi , karadayı dizisindede gazinoculuk alemi olduğuna göre , arada bi bağlantı kursalar 1 bölümlükte olsa , ne güzel olur , mesela necdet ile ramiz dayının gençliği karşılaşıyor :)) tesadüf mahirde orda falan , yani isteseler yapabilirler , bizde zevkle izlerdik :))

o dediğini 20dakika dizisinde yapabilirler senarist ezelin senaristi zaten uçurum dizisinden bir olay göstermişler aynı senarist

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

o dediğini 20dakika dizisinde yapabilirler senarist ezelin senaristi zaten uçurum dizisinden bir olay göstermişler aynı senarist

Ali bir adami kandirirken counterdaki kullanici adim kerpeten ali dedi zaten

• Çok güzel diziydi ya , ben bittikten sonra başladım ama günde 4-5 bölüm izlerdim öyle bitirdim.Harbiden fena diziydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Maverick2

Çok güzel diziydi ya , ben bittikten sonra başladım ama günde 4-5 bölüm izlerdim öyle bitirdim.Harbiden fena diziydi.

ben günde bir bölüm izledim çabuk bitmesin diye...
  • Gelmez bir daha senin gibisi.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonlara doğru çok zorlama olmuştu uzatmışlardı finalide bir okadar başarısızdı bence.
  • Tek bir saniyesini bile kaçırmadıgim ender dizilerden.Hatta ikinci.Yazik oldu halbuki konu biraz daha genisletilip devam ettirebilirdi

• böyle bi diziyi bidaha yapmaları zor çok güzeldi.
  • Ne diziydi be.
  • "Ben herşeyi olan ama kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir adamım" Ezel Bayraktar

• Ramiz dayı'yı özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapkınkuş

Ramiz dayı'yı özledim.

Yegenn

• Video gelsin o zaman

• Yeni bitirdim sonuna takıldım. Ama dayının oyun yapma ihtimali daha kuvvetli geldi bana.
  • Ezel'in youtube kanalına bakarsanız 1. ve 2. bölümü artık 720p hd kalitesinde yayınlanmış

çok iyi olmuş çokda güzel olmuş insanlar dvd yada youtube yardımıyla böyle bir hd video bekliyordu

birde sansür olmasa tadından yenmez.
  • Hele şükür, umarım bütün bölümler HD olarak yüklenir.
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.