Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

720 p lik bölümler 1.27 gb
  • 3. bölümde hd. yuppi
  • Demek ki hergün yeni bir hd bölüm yüklenecek, bizede çamur görüntüyü izlettiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be sonunda HD yüklenmiş.Şimdi başlıyorum diziye.
  • Turkiye'ye Ezel, yabanci ulkelere Breaking Bad gibisi gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 bölüm yükleyip bıraktılar, 2015'e kadar bütün bölümleri tamamlarlar sanırım
  • İkinci sezonda bir sahne vardı. Ezel, dayının arkadaşlarından birinin mekanını koruyordu. İki tane adam geldiler, birisi iş adamı, diğeriyse biraz bileğine güvenen birisi gibi duruyordu. Her yeri almışlardı, bir tek burası kalmıştı. Ezel adamlara baş kaldırıp onları eli boş göndermeye zorladı, ve bunu başardı. Taksit meselesinden falan bahsediyorlardı. Bu sahneyi hatırlayanınız varsa kaçıncı bölümde olduğunu söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

İkinci sezonda bir sahne vardı. Ezel, dayının arkadaşlarından birinin mekanını koruyordu. İki tane adam geldiler, birisi iş adamı, diğeriyse biraz bileğine güvenen birisi gibi duruyordu. Her yeri almışlardı, bir tek burası kalmıştı. Ezel adamlara baş kaldırıp onları eli boş göndermeye zorladı, ve bunu başardı. Taksit meselesinden falan bahsediyorlardı. Bu sahneyi hatırlayanınız varsa kaçıncı bölümde olduğunu söyleyebilir mi?

Cemil abiyi mi diyosun
  • Yok dayının arkadaşı vardı bir tane onun mekanı vardı kapalı bir mekan. İki tane adam gelip dayının arkadaşına imza attırmaya falan çalışıyorlardı mekanı vermesi için en son ezelin yüzünden alamadan gitmişlerdi hatta sonra da adamlar Kenan'ın yanına gidip bir tek burayı alamadık falan demişlerdi. Hatrınıza gelmedi mi?
  • Ah ah efsaneydi Her bölümün sonunda apışıp kalırdım.
  • Tamam bulamayınca bölümleri tek tek gezerek bulma yöntemine girdim ve şansıma buldum. 44. bölümdeki 1.11.49'dan itibaren başlayan sahneden bahsediyordum. İlgilendiğiniz için teşekkürler...
  • sayfaya yuklenin diğer bölümler için eklesinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Ah ah efsaneydi Her bölümün sonunda apışıp kalırdım.

RT

forumda da retweet olsaymış

Senaryo -kurgu kuvvetliydi oyunculuk 2. sırada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç sevmedim
  • Uzun süre devam etmesi gereken yerli dizilerden birisi...Efsane niteliğinde...
  • Yeni bölüm 720p yüklenmiş arkadaşlar kanala.
  • "Sakın, sakın tek bir kelime daha ediyim deme, sakın tek bir yalan daha söyleme.. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım"

Offf off efsaneydin be Ezel

• en iyi türk dizisi beyler izlemeyenler şanslı,şükretsinler çünkü ezel sizi bekliyor
  • Youtube'a yüklemişler Hd versiyonları.7.bölümdeyin şuan,çok farklı bir dizi.
  • 15. bölüme kadar HD yüklenmiş, harika olacak bu devam ederse... HD biçimde arşivlemeyi çok istiyorum komple.
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.