Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (630. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vio35

bir daha böyle dizi kolay kolay gelmez

anılarım depreşti beeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

anılarım depreşti beeee

sınava çalışmayı bıraktığımı bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen ya.Giden de geri gelmiyor ayrıca,Allah rahmet eylesin Ramiz Dayı'ya.
  • Arkadaşlar youtube'da Ezel kanalı bildiğiniz gibi hd bölümleri yüklüyor ama bilgisayara indirdiğimizde kalite bozuluyor.Dışarıdan Hd kalitesindeki bölümleri alabileceğimiz bir yer var mı acaba? Aslında Ezel bluray'ler çıksa efsane olur.
  • Youtube'da HD olanların kalitesi gayet güzel. Nostalji olsun diye 1. Bölümü indirip izledim, devam bölümlerini de indirip tekrar izleyeceğim.
  • En iyi türk dizilerinden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryosu,oyuncuları,müzikleriyle kesinlikle Türk dizileri içinde en iyilerden biriydi,belki de en iyisiydi.
  • İzlediğim en iyi Türk dizisiydi.Oyunculuklar mükemmeldi ama senaristlerde mükemmeldi.Bakın Karadayı'ya onda da oyunculuklar mükemmel ama senaristler sıvama aşamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnightOfTheTemple

Arkadaşlar youtube'da Ezel kanalı bildiğiniz gibi hd bölümleri yüklüyor ama bilgisayara indirdiğimizde kalite bozuluyor.Dışarıdan Hd kalitesindeki bölümleri alabileceğimiz bir yer var mı acaba? Aslında Ezel bluray'ler çıksa efsane olur.

ben indirdim gom ile izliyorum sıkıntı yok mp4 formatı

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: KnightOfTheTemple

Arkadaşlar youtube'da Ezel kanalı bildiğiniz gibi hd bölümleri yüklüyor ama bilgisayara indirdiğimizde kalite bozuluyor.Dışarıdan Hd kalitesindeki bölümleri alabileceğimiz bir yer var mı acaba? Aslında Ezel bluray'ler çıksa efsane olur.

ben indirdim gom ile izliyorum sıkıntı yok mp4 formatı

Bilgisayar'a 720p mp4 olarak indirirseniz kalitede fark olmaz, yani ben hepsini çektim aynı youtubeda ki kalite var.
  • 2. Sezon çok sıkıcı gidiyor.
    46. Bölümdeyim. Devam etmem için bir sebep söyleyin. Çok sıkıldım gerçekten...

• Tuncel dayı da gitti
  • irish kullanıcısına yanıt
    2. sezon ilk sezon gibi değil. Devam etmek için ilk sezonun hatrına devam edebilirsiniz. Ancak onun yerine youtube da "dayının hikayesi" şeklinde dayının gençliğinden oluşan kolajı bir mini dizi edasıyla izleyebilirsiniz fazla kayıp olmaz.
  • Bana göre Türkiye sınırları içerisinde ki gelmiş geçmiş en iyi dizi. Konu olsun, oyunculuk olsun, aksiyon olsun hiçbir dizide yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irish

2. Sezon çok sıkıcı gidiyor.
    46. Bölümdeyim. Devam etmem için bir sebep söyleyin. Çok sıkıldım gerçekten...

Sıkıcı yerleri sar ben öyle yaptım :) ve şu an final bölümü bitti acaip bir his senden sonra ki yorumları okumadım umarım konuyu hortlatmadım ama bir defa yazacağım bu dizi türk dizi tarihine yazılmalı hatırlarım 2.sezon reytingler çok düşmüştü hatta final bölümü bile sanırım 4 yada 5.olmuştu ancak dizi acaip bir mantık oyunu ve zeka üzerine kuruluydu soluksuz ve edebiyat dolu bir çok kişi kendim dahil bir çok kitabı bir çok şiiri bu diziden sonra öğrendik divanı kebir sevgim bu diziden sonra gelmişti oscar wildenin rending hapisanesinde eşini öldüren bir mahkumun hikayesinden esinlenerek yazdığı etme şiirini de bu diziden sonra öğrenmiştim gerçekten efsane bir kere daha söylüyorum efsane...yeni oyunlardan son oyuna 2 haftada geldim 2 haftada 2.sezonu bitirdim :) başlarken güzeldi kenanın sesi ile

''yeni oyunlar yeni oyuncular ama asıl rakip eski çook eski''

şimdi ise '' son oyun'' yeniden başlamış ve bitmiş gibi bir his oldu içimde :D

ilk bittiğinde çok tartışmıştık forumlarda sonunu ama sonu belli bence iki alternatif var:

1.son oyun dayının oyunu o yüzükte zehir yok. yıllar sonra can da geliyor babasını buluyor.
    2.Çok sonraya giderken flashbeck ramiz bir şey diyor '' benim anlattığım hikaye ise çoktan bitti.sonrasında yaşananlar hiç olmadı, Çünkü babalar ve oğullar gerçek hayatta ölümü yenip kavuşamazlar birbirlerine..kavuşabilirler mi :)''

bu sözlerden de anladığım üzere o sonda ki sahne aslında hiç yaşanmadı ezel o trende öldü :)

İşte sana izlemen için sebep dostum :) yıllar sonra bile izlediğinde tekrarını hala tartıştıracak bir şeyler yazdırabiliyor bu dizi öyle efsane yani :)
  • 2 kere baştan sona bitirdiğim canım dizime tekrardan başlama kararı aldım. Bir kez daha izleyeceğim Ezel'i.
  • Efsane dizidir kendisi Türkiye'deki sayılı dizilerden birisidir benim için 1.'dir.Prison Break'i andırır ters köşe yapar adamı.Sıkıcı olan yerleri ileri sarabilirsiniz ben ezel olmadan önceki hayatını sıkıcı buluyorum o yüzden ileri sarıyordum.Ee adamlar 2 saat dizi için mecbur bir şeyler bulmak zorunda yabancılar gibi 40 dk dizi çekilmiyorki kısa ve öz olsun.
  • Yakında başlamayı düşünüyorum.
  • En iyi Türk dizisi bence.Bazı sahneleri youtubede denk gelince hala izlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 11 Eylül 2014; 23:35:41 >
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.