Şimdi Ara

EZEL Mİ? POLAT MI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

EZEL Mİ? POLAT MI?

(En Son Oy Tarihi: 7.11.2019)
Giriş
  • Maraz Ali
  • Tabii ki Polat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökaLp.

Hâkim: Sanık Polat Alemdardan son sözü soruldu.
    Polat ALEMDAR: Hayatımda hep birşeyi değiştirmeyi hayâl ettim. Önce kendimi, sonra ailemi, sonra çevremi, sonra ülkemi... Gördümki aslında herşeyim meğer önceden değiştirilmiş. Kendim değiştirilmişim, ismim farklıymış. Ailem değiştirilmiş, ailem farklıymış. Çevrem değiştirilmiş, çevrem farklıymış. Ve ülkem.. Çoktan değiştirilmiş, dönüştürülmüş, kapana kısılmış. Ben dünyanın çok yerini gördüm hakim bey, çok insan tanıdım, ben bizim insanımız gibisini hiç görmedim.. Bu kadar iyi kalpli, bu kadar temiz, bu kadar yetenekli, bu kadar becerikli, bu kadar saf ve bu kadar akıllı bir millet görmedim. Ama bu kadar sömürülen bir millette görmedim! Bu milleti sömürenlere bakıyorum, çapları şu bizim erhanın köyde otlattığı koyunlar kadar bile değil... Ama uşaklıklarının karşılıklarını iyi aldıkları gibi, uşaklığıda laikiyle yerine getiriyorlar. Siz bana diyorsunuzki bunları gör, duy, anla ama sus, anlatma ve kabul et ve değiştirme, müdahele etme. Ben bi' devlet terbiyesi aldım, devlet geleneğiyle yetiştirildim. Bu geleneklerin, bu terbiyelerin içindede şüphesiz değiştirmek istediğim hususlar var. En başta; devletin milletten üstün tutulması. Çünkü buna gerek yok, bu millet devletini baş tacı etmiş. 16 kere devleti yıkılmış, 17. kez devlet tutulmuş. Şimdi siz beni devleti yıkmaya çalışmakla suçluyorsunuz, bu bir iftiradır! Anayasal düzeni değiştirmeye çalışmakla suçluyorsunuz. İsnad edilen bu suçun muhattabı ben değil, 1960 da 1980 de silah zoruyla anayasayı değiştirenlerdir!! Anayasayı yıkıyorsan, iktidarı ele geçiriyorsan kahramansın. İktidarı ele geçiremiyorsan, hâinsin! Hâinle kahraman arasındaki farkı mahkemeler değil, tarih belirler! Tarihe nerden bakıcaz.. 1907 den tarihe bakarsak Enver Paşa eşkiyadır. 1908de Hürriyet kahramanı, 1914de Başkomutan Vekili, 1918de Sürgün bir mağlup komutan, 1923de Vatan Hâini! Şimdi bana bugün söyleyeceğinizin, vericeğiniz hükmün tarih açısından hiçbir önemi yok.. Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir. Yanlışıyla doğrusuyla bu mücadele benim şahsımda, Türk milletine aittir. Takdir; Yüce Milletimindir!

polaaaat

• Abuzer

EZEL Mİ? POLAT MI?
  • Pusat

• quote:

Tek başına "yürüyerek" mekan basabilen.
    Mayınların arasından "koşarak" geçebilen.
    Kurşunların önüne "canyeleksiz atlayabilen"
    Tabancayla makineli tüfeklilerin arasına dalıp, alacağını alıp sağ kurtulabilen.
    Dizi boyunca en az 5 kere vurulup (ilk 97 dahil) hala biryeri sakatlanmadan, felç kalmadan sapa sağlam durabilen.
    Kendinden daha uzun boylu, daha iri yapılı olan insanları tek yumrukta etkisiz hale getirebilen.
    5.5 dakka nefesini tutabilen (aslan akbey zamanında)
    Helikopterle hapishaneden adam kaçırıp, motorla şehir dışına çıkartan.
    "Sen kimsin lan racon kesiyorsun?" diyen adamın herkesin içinde kafasını bıçakla kesen. (ki ezel karıncayı bile incitemiyor)
    Mahkeme önüne çıkartılıp bütün bunları ve daha fazlasını yaptığı halde "serbest bırakılan ve suçları affedilen" (97. bölüm)

Yani dahada çoğaltmak mümkün Polat ALEMDAR alır

son bolumlerden birinde arabanın icindeyken kafasını egerek fuzeden de kacmıslıgı vardır..

• Polat ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IISONII

Abuzer

EZEL Mİ? POLAT MI?

Tüh ya ben koyacaktım.
    Neyse kısmet sanaymış.Avatarımdan belli olduğu üzere Abuzer Kömürcü.
  • Selena mı Nana ' mı Anketi Yapın Bakalım Kim Cıkcak

Sedat Abi alır.
  • Üstünlük ancak takva iledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Behlül araya yastığı koyar, ezelide polatıda dürter. (bknz facebook: dürt)

quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman
    Üstünlük ancak takva iledir.

o z<aman ramız dayımı omer babamı.hatta konusu vardı.gercı ramız omer e takmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 14 Şubat 2010; 15:19:45 >

• quote:

Hâkim: Sanık Polat Alemdardan son sözü soruldu.
    Polat ALEMDAR: Hayatımda hep birşeyi değiştirmeyi hayâl ettim. Önce kendimi, sonra ailemi, sonra çevremi, sonra ülkemi... Gördümki aslında herşeyim meğer önceden değiştirilmiş. Kendim değiştirilmişim, ismim farklıymış. Ailem değiştirilmiş, ailem farklıymış. Çevrem değiştirilmiş, çevrem farklıymış. Ve ülkem.. Çoktan değiştirilmiş, dönüştürülmüş, kapana kısılmış. Ben dünyanın çok yerini gördüm hakim bey, çok insan tanıdım, ben bizim insanımız gibisini hiç görmedim.. Bu kadar iyi kalpli, bu kadar temiz, bu kadar yetenekli, bu kadar becerikli, bu kadar saf ve bu kadar akıllı bir millet görmedim. Ama bu kadar sömürülen bir millette görmedim! Bu milleti sömürenlere bakıyorum, çapları şu bizim erhanın köyde otlattığı koyunlar kadar bile değil... Ama uşaklıklarının karşılıklarını iyi aldıkları gibi, uşaklığıda laikiyle yerine getiriyorlar. Siz bana diyorsunuzki bunları gör, duy, anla ama sus, anlatma ve kabul et ve değiştirme, müdahele etme. Ben bi' devlet terbiyesi aldım, devlet geleneğiyle yetiştirildim. Bu geleneklerin, bu terbiyelerin içindede şüphesiz değiştirmek istediğim hususlar var. En başta; devletin milletten üstün tutulması. Çünkü buna gerek yok, bu millet devletini baş tacı etmiş. 16 kere devleti yıkılmış, 17. kez devlet tutulmuş. Şimdi siz beni devleti yıkmaya çalışmakla suçluyorsunuz, bu bir iftiradır! Anayasal düzeni değiştirmeye çalışmakla suçluyorsunuz. İsnad edilen bu suçun muhattabı ben değil, 1960 da 1980 de silah zoruyla anayasayı değiştirenlerdir!! Anayasayı yıkıyorsan, iktidarı ele geçiriyorsan kahramansın. İktidarı ele geçiremiyorsan, hâinsin! Hâinle kahraman arasındaki farkı mahkemeler değil, tarih belirler! Tarihe nerden bakıcaz.. 1907 den tarihe bakarsak Enver Paşa eşkiyadır. 1908de Hürriyet kahramanı, 1914de Başkomutan Vekili, 1918de Sürgün bir mağlup komutan, 1923de Vatan Hâini! Şimdi bana bugün söyleyeceğinizin, vericeğiniz hükmün tarih açısından hiçbir önemi yok.. Kurtlar Vadisi operasyonu bitmiştir. Yanlışıyla doğrusuyla bu mücadele benim şahsımda, Türk milletine aittir. Takdir; Yüce Milletimindir!

etkilendim ..

• Tartışmasız Zaza Dayı
    La sen beni sevmiysin
  • Hortlak
    Suan ikiside eşit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezel alır
  • Ezel kim la?

• Miroğlu
  • Gece baya bi eski konular hort olmuş hocam bu arada tabiki yoktan var ettiğim Ezel 😂

• Canpolat tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.