Küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla,büyük takımlar aldıkları kupalarla övünürler.Sanırım her şeyi açıklıyor.
10 yıl önce aldığın, şimdilerde 3 yıldır şampiyonlar ligine kalamayan ayrıyetten kupayı aldığın oyunculara jübile bile yapmadığın aksine Bülent-Hagi gibi adamları teknik direktörlükten kovduğun takımınla övünüyorsan bizim için sorun yok
Vurmayın öldü :)
quote:
Orijinalden alıntı: _ZaFer_55
Küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla,büyük takımlar aldıkları kupalarla övünürler.Sanırım her şeyi açıklıyor.
dağılabiliriz....
quote:
Seneye bayan basketbol ve erkek voleybola FB Acıbadem örneğinde olduğu gibi büyük ihtimal isminin yanına sponsor gelecek. Erkek voleybolda bu ayki Fenerbahçe dergisinde Hakan DİNÇAY "VOLEYBOLUN MESSİ´sini aldık dedi. Bu transferi ben de merakla bekliyorum ama bayanlardaki gibi dünya çapında yerli kaliteli oyuncu eksikliğimiz olduğu için erkeklerde çeyrek veya yarı final başarıdır benim için.
İlgili bölümü yanlış yazmışım. Bayanlardaki gibi dünya çapında yerli kaliteli voleybolcular erkeklerde pek yok olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC Ezeli rekabeti birbirleriyle oynanan maçlar mı oluşturur yoksa somut başarılar mı oluşturur bunu tartışalım önce. Birbiriyle oynanan maçlar oluştursaydı IBB 3 büyüklerin ezeli rakibidir.
Örnek olmamış. IBB'nin kaç şampiyonluğu var ki ezeli rakip olsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: akglsercan
FUTBOL Fenerbahçe 3-1 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 0-1 Fenerbahçe -Lig Maçı
ERKEK BASKETBOL Galatasaray 0-20 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 81-77 Galatasaray -Lig Maçı
BAYAN BASKETBOL Galatasaray 77-84 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 76-62 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 56-55 Fenerbahçe -Tr. Kupası Finali
ERKEK VOLEYBOL Fenerbahçe 3-2 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 1-3 Fenerbahçe -Lig Maçı
BAYAN VOLEYBOL Galatasaray 0-3 Fenerbahçe -Lig Maçı Galatasaray 0-3 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 3-0 Galatasaray -Tr. Kupası Fenerbahçe 3-1 Galatasaray -Tr. Kupası Fenerbahçe 3-0 Galatasaray - Play Off Galatasaray 0-3 Fenerbahçe - Play Off Galatasaray 0-3 Fenerbahçe - Play Off
Bayanlar basketbolda da finalde karşılaşacğız,yapılacak maçlar sonucunda olası Fenerbahçe galibiyetleriyle skor 17-1 olacak.
Keza şu anda 15-1,ilginç gerçekten.
Bu kadar galibiyet görmüşsün ama ne yazikki ölene kadar bir Arsenal'i yenip UEFA kupasını yada Real Madrid'i yenip super kupa göremeyeceksin. Bu galibiyetleri görmek sadece Galatasararaylılara nasip olur. Sende anca rüyanda görürsün
Fenerliler bizi yenip kendilerizi avutmaya devam edin
quote:
Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC Ezeli rekabeti birbirleriyle oynanan maçlar mı oluşturur yoksa somut başarılar mı oluşturur bunu tartışalım önce. Birbiriyle oynanan maçlar oluştursaydı IBB 3 büyüklerin ezeli rakibidir.
Bende zaten onu diyorum. IBB nin kaç şampiyonluğu var ki ezeli rakip olsun ?
Yazının sadece bir bölümünü kesip bütünlüğü bozup örnek olmamış demen de ilginç doğrusu.
Malazgirt hocam biz en iyisi MSN den devam edelim çünkü burda seviye iyice düştü.
quote:
İlk defa senden duydum
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
quote:
Yazının sadece bir bölümünü kesip bütünlüğü bozup örnek olmamış demen de ilginç doğrusu.
Tamam işte ben de diyorum ki IBB'nin herhangi bir başarısı yok,o yüzden kalkıp ona ezeli rakip gözüyle bakamayız. Ama bir FB bir GS bir BJK defalarca şampiyon olmuş takımlardır. Ve bu takımların birbiriyle oynadıkları maçlar da bu yüzden önem kazanır.
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
quote:
FUTBOL Fenerbahçe 3-1 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 0-1 Fenerbahçe -Lig Maçı
ERKEK BASKETBOL Galatasaray 0-20 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 81-77 Galatasaray -Lig Maçı
BAYAN BASKETBOL Galatasaray 77-84 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 76-62 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 56-55 Fenerbahçe -Tr. Kupası Finali
ERKEK VOLEYBOL Fenerbahçe 3-2 Galatasaray -Lig Maçı Galatasaray 1-3 Fenerbahçe -Lig Maçı
BAYAN VOLEYBOL Galatasaray 0-3 Fenerbahçe -Lig Maçı Galatasaray 0-3 Fenerbahçe -Lig Maçı Fenerbahçe 3-0 Galatasaray -Tr. Kupası Fenerbahçe 3-1 Galatasaray -Tr. Kupası Fenerbahçe 3-0 Galatasaray - Play Off Galatasaray 0-3 Fenerbahçe - Play Off Galatasaray 0-3 Fenerbahçe - Play Off
Bayanlar basketbolda da finalde karşılaşacğız,yapılacak maçlar sonucunda olası Fenerbahçe galibiyetleriyle skor 17-1 olacak.
Bu kadar galibiyet görmüşsün ama ne yazikki ölene kadar bir Arsenal'i yenip UEFA kupasını yada Real Madrid'i yenip super kupa göremeyeceksin. Bu galibiyetleri görmek sadece Galatasararaylılara nasip olur. Sende anca rüyanda görürsün
Fenerbahçe Sevilla, İnter, Chelsea gibi devleri yenmedi mi?Demekki rüya değilmiş.Turnuva Şampiyonlar Ligi dikkatini çekerim UEFA değil.Eskiden UEFA kupası popülerdi ama şimdi anca anadolu kulüplerinin hedefi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
quote:
Tamam işte ben de diyorum ki IBB'nin herhangi bir başarısı yok,o yüzden kalkıp ona ezeli rakip gözüyle bakamayız. Ama bir FB bir GS bir BJK defalarca şampiyon olmuş takımlardır. Ve bu takımların birbiriyle oynadıkları maçlar da bu yüzden önem kazanır.
Tamam aynı şeyi söylüyoruz işte, demekki ezeli rekabeti iki takımın birbirleri arasında oynadıkları maçlar oluşturmuyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
10 yıl önce aldığın, şimdilerde 3 yıldır şampiyonlar ligine kalamayan ayrıyetten kupayı aldığın oyunculara jübile bile yapmadığın aksine Bülent-Hagi gibi adamları teknik direktörlükten kovduğun takımınla övünüyorsan bizim için sorun yok
kaç yıla kadar uefa kupamız var diyebiliriz? yani zamanaşımı süresi nedir söylede bilelim ona göre konuşalım.. tamam sizin için avrupa kupası sıradan birşey olabilir her zaman aldığınız bir kupada olabilir ama biz öyle değiliz her zaman alamıyoruz yüzyılda bir ancak.. umarım fenerbahçe gibi biz de birgün avrupa da çeyrek finale çıkabiliriz real madridlerle sevilla larla oynayabiliriz ne diyelim...
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Vurmayın öldü :)
Siz onu da alamadınız ama.Avrupa'da başarılarınızı görüyoruz.0 çeken siz değil miydiniz?28 mi 29 mu kaç yıldır alamadınız TR. kupasını.GS'yi yeniyoruz diye egolarınızı tatmin edin.Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch!
O değil de, koca sezon ortalarda görünmeyenker Fb şampiyonluğa gidince kış uykusundan uyanmış kertenkele gibi tıslaya tıslaya yuvalarından çıktı birer birer. 2-0 dan 3-2 yenilirken Fb bu Bakkal' ın falan suçu neydi ha! Ceremesini bunlar çeksin sefasını siz sürün. Oh be...!
O değil de açıktan gel bakalım Hellmarch!
Hah şimdi söyle.
Futbol
Basketbol Bayanlar
Engelli Basketbol
2 tane Şamiyonlar Ligi Kupası 2 tane Kıtalar Arası Şampiyonluk
Avrupa'da herhangi bir branşta kupanız var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
quote:
Vallaha mı lan. O_0
Süper ligi çok büyütmeyin derim.şampiyon olsan ne yazar.ikinci olsan ne farkeder.seneye yine dandik amatör sahalarda top kovalasınlar.oynanan futbol tatsız tuzsuz.nadiren koca sezonda bir iki maç gözümüzün pasını silmekte.,hakemleri her sene tartışılır,federasyonu ayrı telden çalar,kulüpler, yöneticileri,transferleri,altyapısı,medyası,şike söylentileri,seyirci kalitesi,ruhsuz ve bilinçsiz tezahüratlar,saha zemin kalitesi vs.vs.vs. Avrupa da oynayan bir futbolcumuz var mı?oldu mu? gidenleri gördük %90 u kaybolup gitti.geri geldi.. KAç takımın taraftarı yenilen takımını tribüne çağırıyor.90 dk küfür .kaç bayan maclara gidebiliyor can rahatlığıyla.ulusal başarılarımız da dönemlik bir coşku patlaması.baska da birşey değil.bana avrupayı titretecek bir takım lazım.ki on yıl evveline kadar vardı böyle bir takımımız.Gerisi hikaye.İstediğin kadar şampiyon ol,halaya dur sen.GS tekerlekli sandalyeli basketbolcularımız gibi olamadık.İstikrar yoksa ben yokum kardeşim.Çözüm köklü bir eğitim ve ekonomik standartların iyileşmesi.Stada girmek facia.Karaborsa almış başını.maca mı gidiyoruz.kahır çekmeye.siz bunlara eee taraftarsan katlanacaksın diyorsanız,ben taraftar değilim.bütün bunlardan sonra futboldan zevk almak sadizmdir,mazoşizmdir .ister üç sene ister beş sene üstüste şampiyon olunsun bu lig kolay kolay islah olmaz.Görünen o malesef.Futbol bir eğlencedir.Ama şiddetin,küfrün olmaması gereken bir eğlence.İyi olan mücadele veren hakkıyla bi yerlere gelen kim olursa olsun alkışlanmalıdır.Futbol var ama sadece adı var.futbol kültürümüzse o konuya girmeyeyim bir daha...
quote:
Orijinalden alıntı: uA_GS
Futbol
Basketbol Bayanlar
Engelli Basketbol
2 tane Şamiyonlar Ligi Kupası 2 tane Kıtalar Arası Şampiyonluk
Avrupa'da herhangi bir branşta kupanız var mı?
Ses var dediler geldik
Bildiğim kadarıyla Yayla kupası gibi faso fisolar dışında resmi olarak Dünya'dan Türkiye'ye bugüne kadar klüp bazında gelen 10 tane kupa var. Bunların 5 tanesi Galatasaray'ın, 2'i Vakıfbank'ın, 1'i Efes Pilsen, 1'i Arkasspor ve 1'i de Eczacıbaşı'nın.
Büyük Spor Klübü Fenerbahçe'nin niye bu anlamda ismi geçmiyor ?
İki takımı karşılaştıracaksınız kendi aralarında olanlara göre karşılaştırın.Gs'nin gidip Real Madrid'i yenmesi bizi bağlamaz.