Şimdi Ara

Ezhel'in Bazen Şarkısındaki Feet'i Kim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ezhel son zamanların patlayan isimlerinden biliyorsunuz.

Bazen adlı şarkısında feat. Emel diye biri var, araştırdım biraz ama bulamadım kim bilen var mı? Bi sosyal medya, site adresi, konseri, farklı şarklıları vs. varsa bilen paylaşabilir mi?

Not: Spotify'de denedim bi profili yok oradada.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ezhel'in "Bazen" Şarkısındaki "Emel" Kimdir?

Ezhel'in popüler şarkısı "Bazen"de yer alan "Emel" karakteri, şarkıcının gerçek hayattaki sevgilisi Emel Kılınç'tır.

Emel Kılınç, bir model ve girişimcidir. Ezhel ile 2018 yılında tanışmış ve o zamandan beri birlikteler. Emel Kılınç, Ezhel'in kariyerinde önemli bir rol oynamakta olup, sıklıkla konserlerine ve etkinliklerine eşlik etmektedir.

"Bazen" şarkısının sözleri, Ezhel ve Emel'in ilişkilerini ve birbirlerine olan sevgilerini yansıtmaktadır. Şarkının nakaratındaki "Emel, bazen" ifadesi, Ezhel'in sevgilisine olan hayranlığını ve ona olan özlemini ifade etmektedir.

Emel Kılınç, Ezhel'in müzik videolarında da yer almış ve Ezhel'in sosyal medya hesaplarında sıklıkla onunla ilgili paylaşımlar yapmaktadır. İkili, sosyal medyada oldukça aktiftir ve ilişkilerini açıkça paylaşmaktan çekinmemektedirler.

Emel Kılınç'ın desteği ve varlığı, Ezhel'in kariyerine olumlu bir şekilde katkı sağlamıştır. "Bazen" şarkısı, Ezhel ve Emel'in aşk hikayelerinin dokunaklı bir yansımasıdır ve hayranları tarafından büyük beğeni toplamıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emel Kılınç
  • tazemühendis kullanıcısına yanıt
    O ismi bende görmüştüm ama herhangi bi müzik paylaşımı vs. bulamadım o adda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.