farm ı bitir de öle git artık. buraya kadar gelmişin
Çok Güzel Ellerine Saglık... HAKKINI HELAL ET AMA
Tebrikler çok güzel arkadaşım.Gayet iyi bir çar kasmışsın.
Hacım ellerine sağlık çok güzel olmuş. 90 levelin hayırlı olsun. Farm da artık oyunun tadı tuzu katlanıcan 1-2 ay . T-bottaki yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum sana yeniden
quote:
Orjinalden alıntı: Delikanlı_15
Hacım ellerine sağlık çok güzel olmuş. 90 levelin hayırlı olsun. Farm da artık oyunun tadı tuzu katlanıcan 1-2 ay . T-bottaki yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum sana yeniden
Nedemek bro hersaman :)
Diğer yorum yapan dostlar içinde sağolun arkadaşlar :)
harbiden eglenceli olmuş ama ben olsam satmazdım
Güzel yazımşsın aslına bakarsan.. Fakat yazım hataları inanılmaz derecede fazla.. 1 - 2 tane falan değil. Yanlışı her zaman dogru gibi kullanmışsın. Hani z bir iki kere s olarak yanlıslıkla yazılır veya ş yerine s veyahutta ç yerine c vb.. Bunlar anlaşılır ..
char £ geldiği zaman açmışsın ama olsun güzel anılarla doludur her ss
Ben 2005~06 daki çekilmiş resimleri severim eski resimleriniz varsa koymanızı rica ediyorum
Çok beğendim tebrikler
Çok gzl bir sro hayatın var
yorum
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
Güzel yazımşsın aslına bakarsan.. Fakat yazım hataları inanılmaz derecede fazla.. 1 - 2 tane falan değil. Yanlışı her zaman dogru gibi kullanmışsın. Hani z bir iki kere s olarak yanlıslıkla yazılır veya ş yerine s veyahutta ç yerine c vb.. Bunlar anlaşılır ..
Biliyorum hocam çok yanlışım olduğunu Ama naparsın işde msn vs.. el alışkanlığı ama bu sana yazdığım post'da yazım kurallarına dikkat ettim :)
@synaX:Lecter
Pc kac kere format yedi sayamadım şahsen öyle bi ss' lerin bende olma mümküm değil :)[aslında space'im de var ama bakarım ]
@xyakamozx
Buda bi bakış açısı.. Beynin sanırım bazı mecazi anlamları yada kelimelerin içindeki ayrıntıyı ayırt edemiyor nekadar üzücü
@Beğenen Arkadaşlar :)
Teşekkür ederim Ayrıca sro hayatım cok uzun yazsam bitmes :)
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
Güzel Olmuş =) Maşallah 6x Lvlara kadar kasılmıssın Nerde bizde ole şans.. xD
Ben 1 Lv den 69 Lv e kadar PLv İle kasıldım Murat Güzel olmuş