Şimdi Ara

Ezreal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, mainim adc ve ez i oyuna basladigimdan beri (1.5 yıl ) çok oynuyorum ve en sevdigim adc. Bunun icin pf ez almistim ama sonra herkesde oldugu icin mi bilmiyorum sıkmaya basladı, tpa aldım arada bi onunla oynuyorum. Simdi explorer (kaşif) ez almak istiyorum ama sizin fikirlerinizi almak istedim, 1 heroya 3 skin çok mu ve kaşif ez 'i nasıl buluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pulsefire al pasifi sayesinde duvarlardan gecebiliyosun ( her zaman degil tabi ) ekstra bi flas gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rioka -- 17 Eylül 2013; 20:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikka

pulsefire al pasifi sayesinde duvarlardan gecebiliyosun ( her zaman degil tabi ) ekstra bi flas gibi

rly ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnothyseeMDaL

Merhaba arkadaslar, mainim adc ve ez i oyuna basladigimdan beri (1.5 yıl ) çok oynuyorum ve en sevdigim adc. Bunun icin pf ez almistim ama sonra herkesde oldugu icin mi bilmiyorum sıkmaya basladı, tpa aldım arada bi onunla oynuyorum. Simdi explorer (kaşif) ez almak istiyorum ama sizin fikirlerinizi almak istedim, 1 heroya 3 skin çok mu ve kaşif ez 'i nasıl buluyorsunuz?

bence hepsini al maçtan önce zar atar seçersin skini
  • quote:

pulsefire al pasifi sayesinde duvarlardan gecebiliyosun ( her zaman degil tabi ) ekstra bi flas gibi

Seriously ?

• quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Seriously ?

alın deneyin görün kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioka

quote:

quote:

Seriously ?

Alıntıları Göster
    Bence sevdiğin skinleri almalısın. Benim bazı şampiyonlarımda 2 skin oluyo. Mesela Lux'ta 3 tane var. Kâşif Ezreal güzel bi' skin benimde arkadaşım onun indirime girmesini bekliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlamutHaremeyn -- 17 Eylül 2013; 20:34:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rioka

quote:

quote:

Seriously ?

Alıntıları Göster
    Pulsefire ve tpa varken başka skin alma bence ezreala. Kaşif ezreal ve buzul ezreal da güzel ama senin kararın tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferula

Pulsefire ve tpa varken başka skin alma bence ezreala. Kaşif ezreal ve buzul ezreal da güzel ama senin kararın tabii.

Alıntıları Göster
    Benim nedense en çok hoşuma giden skin Ezreal'da Explorer Ezreal. Tabi senin zevkin, kimse niye aldın diyemez. Mainin sonuçta almalısın bana kalırsa. Bende birkaç gün önce smurf hesaba aldım Explorer Ezreal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 17 Eylül 2013; 21:29:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Benim nedense en çok hoşuma giden skin Ezreal'da Explorer Ezreal. Tabi senin zevkin, kimse niye aldın diyemez. Mainin sonuçta almalısın bana kalırsa. Bende birkaç gün önce smurf hesaba aldım Explorer Ezreal.

Alıntıları Göster
    bütün skinlerini al bence main olan heronun ben olsam herşeyine kadar alır ona özel rün kabiliyet dizerdim zaten bunu zede yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathlessss -- 17 Eylül 2013; 21:30:58 >
  • Bence al mainim Kha bütün skinlerini aldım.

• tr geciyim aliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Bence al mainim Kha bütün skinlerini aldım.

Bir tane var

• quote:

tr geciyim aliyorum :)
    bence alma frosted bile daha iyi explorer dan
  • explorer kullanan olmadigi icin de almak istiyorum bi yandan ama 2 skon olmasi dusunduruyor pisman olurmuyum ?

• quote:

explorer kullanan olmadigi icin de almak istiyorum bi yandan ama 2 skon olmasi dusunduruyor pisman olurmuyum ?
    daha once hic bir champion da 2 skinim olmadı bilemeyecegim
  • Canım kardeşim oyuna para yatirmaktan vazgecmeni önerir nasıl olsa bırakırım diyip son bir skin almanı dilerim skinlerin babasını almışsın zaten 10 oyun sonra kaşiftende sıkılıcaksın

simdi sen bana ben ne diyorum sen ne diyorsun diyebilirsin ama bence iyi bir düsün zaten benimkiler öneri

• almalimiyim beyler kafam karisti

• Arkadaşım pf var tpa var başka gerek yok ki en değerlilere sahipsin hiç olmayıp sorsan neyse de 2 tane değerli skin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: The One With No

Arkadaşım pf var tpa var başka gerek yok ki en değerlilere sahipsin hiç olmayıp sorsan neyse de 2 tane değerli skin yani

aynen haklisin almicam galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.