Şimdi Ara

Ezreal hakkında sorum var beyler gelin bi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. Sorum şu: Bildiğiniz gibi ezreala q skilli maxlanıyor ilk olarak ve %100 AD ratioya sahip. Olay burdan sonra başlıyor esas. Bildiğiniz gibi q skillini maxladıkça 35 / 55 / 75 / 95 / 115 şeklinde artıyor skillin basic damage i. Tamam yine güzel ama w skillini maxladığımızda 70 / 115 / 160 / 205 / 250 şeklinde artıyor ve %80 AP ratioya sahip. Ayrıca seviye atlattıkça çok iyi bir AS Buff / Debuff ına sahip. Ayrıca geçmiş patchlerden sonra e+w ile kendinize buff kazandırabiliyorsunuz.

Sonuç: Hem mix damage hem de Buff/Debuff için w skillini fullemek daha mantıklı değil mi? Ayrıca minyon üzerinden free dürtmeye sahip oluyoruz. Mana costu çok fazla evet ancak mana regen rün kullanırsak pek bir sorun kalmaz gibime geliyor. Yorumlarınızı beklerim :)

• Mana regen rün o kadar fark etmez ve q diğer skillerin de cd sini düşürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de ap kasmıyorsun ki ? En başta da 70 mi ne oluyor normal rün ile girersen ( emin olamadım ) yine %100 ad'den çektiği için toplamda daha fazla hasar olmuş oluyor. Range çok daha uzun, mana bedeli o kadar fazla değil. Tamam belki item almadığın zaman üçüncü dördüncü seviyede daha fazla damege sahibi olabilirsin ama. Yani gerek yok =)
  • Her türlü yine düşürücek. Neyse bi normal oyuna girip deniyorum şuan sonuçları yazarım.
  • Manaveren al o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

İyi de ap kasmıyorsun ki ? En başta da 70 mi ne oluyor normal rün ile girersen ( emin olamadım ) yine %100 ad'den çektiği için toplamda daha fazla hasar olmuş oluyor. Range çok daha uzun, mana bedeli o kadar fazla değil. Tamam belki item almadığın zaman üçüncü dördüncü seviyede daha fazla damege sahibi olabilirsin ama. Yani gerek yok =)

Ben biraz daha mid game kısmını düşündüm dostum oyunun. 2. seviyede 115 e atlıyor direk yani çok fazla fark var arada. Neyse sonuçları yazıcam
  • 13 levele kadar w açmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q menzilide gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezreal ine w açılmaz ki mecbur olana kadar?
  • W nasıl debuff oluyor ?As buff var başka bişeyi yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

W nasıl debuff oluyor ?As buff var başka bişeyi yok ?

s3 basi nerflendi eskiden debuff vardi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

İfşa olduk , birkaç ay ile kaçırmışız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

aynen unutmuşum ya ben hala var sanıyorum :P
  • nasıl kastığına bağlı ama e+w kendine as buff u ne zaman atacaksın tf girerken mi mesela kendi kendini ortaya atmış olursun harcarlar bu sefer seni kaçış mekanizmanda kalmaz 2 vs 2 yapılırken bile saçma olur o yüzden q maxa devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.