Moda oldu sanırım.Bakıyorum her yerde turnuvalarda AD Ezrealda ilk W skilli fulleniyor. Önceden Chaox falan W açmadan oynardı şimdi ilk maxleniyor. Nedir bunun avantajları AS buff/debuff iyi de cooldownı uzun ve mana costu fazla. Earlyde fullemek ne kadar mantıklıdır?
Şahsen ben yanlış buluyorum. Q'nun menzili ve gerektirdiği mana çok daha uygun.
Creblere değse bile adam gidiyor takım arkadaşına değdiğinde attack speed veriyor vb. şeyler
Bugün Ezreal ile oynarken karşımdaki Ezreal de AD kasıp W'ye vermişti. Ben de ona şeklinde baktım. Sonuç olarak adam feedlemekten başka bir şey yapmadı
rakibin hpsini sürekli kontrol altında tutmak için yapılıyor olabilir. karşıda blitz falan varken olabilir ama diğer türlüsünü bilemedim
Karşında Vayne veya Kogmaw varsa fullersin.
ap kastıysa o w iyi gider bence
Minionların üzerinden geçebilen bir skill olması ve w kasınca damage output un fazla olması nedeniyle popüler olmuş bir stildir
Earlyde çok önemli özellikle vayne kogmaw tristana gibi sırf auto attacklı ad carrylere karşı atılınca atack speedi yarı yarıya üdşüyo ayrıca q fullemenin de pek mantığı yok 1 levelde 35 + ad + ap vururken 5 levelde 130 + ad + ap vuruyo
AP de çok iyi gidiyorda AD'yi bilemem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme