Şimdi Ara

Ezreal item dizilişi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

quote:

quote:

Canbiçen ne ya şaka mısınız? Artık sadece kritik vuruşlarda mana dolduruyor. Almayın artık, Ezreal için çöp o item. Blue build en iyi tercih şu anda. Ap de çok iyi damage atıyor ancak waveclear yok. Midde de botta da en iyi build blue. Triforce da almayın fazladan hasar için perma slowdan vazgeçmeyin.

nolur 2-3 adc stream izle ezreal oynamalarını bekle sonra editle ve utan kendinden

Probuildse baktım yine de çöp. Blue Ezreal en faydalı builddir.

çöp ne la oradaki oyunların %80 inde alınmış alınmayanlarda da daha tamamlayamadan bitmiş. meta kritik metası ve canbiçen gerek cdr gerek kritik gerek mana yenileme f/p item

Ben Ezreal'ı skill spamlamak için alıyorum bu yüzden taraflıyım Q krit vursa en ideal build o olur. Şimdi de en ideal build o olabilir ancak dediğim gibi perma slow bence çok daha avantaj sağlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Canbiçen ne ya şaka mısınız? Artık sadece kritik vuruşlarda mana dolduruyor. Almayın artık, Ezreal için çöp o item. Blue build en iyi tercih şu anda. Ap de çok iyi damage atıyor ancak waveclear yok. Midde de botta da en iyi build blue. Triforce da almayın fazladan hasar için perma slowdan vazgeçmeyin.

nolur 2-3 adc stream izle ezreal oynamalarını bekle sonra editle ve utan kendinden

Probuildse baktım yine de çöp. Blue Ezreal en faydalı builddir.

çöp ne la oradaki oyunların %80 inde alınmış alınmayanlarda da daha tamamlayamadan bitmiş. meta kritik metası ve canbiçen gerek cdr gerek kritik gerek mana yenileme f/p item

Ben Ezreal'ı skill spamlamak için alıyorum bu yüzden taraflıyım Q krit vursa en ideal build o olur. Şimdi de en ideal build o olabilir ancak dediğim gibi perma slow bence çok daha avantaj sağlar.

canbiçen + buzdoğan da alınabilir hani

• Bir önceki sezonda sanırım qtpie blue gitmişti sonra kritik lazım olduğu için itemlerin bir kaçını değiştirmişti kritiğe.

Şimdi bol paramız varsa ilk item ne alırız manamune mi can biçen mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorindochi -- 11 Aralık 2015; 12:23:35 >
  • Ap yi istediğin takıma karşı çıkabilirsin
    Ad çıkacaksan tanky olmamasını bak karşı takımın yoksa useless ın
    Blue çıkacaksan olayın skıll spamlamak ve dürtmek amacı taşımalı aynı zamanda güzel bir defansında oluyor.
  • Üçlü şart.
  • geçen sezon muramana,botrk,3force,ionia,lw defansif item genellikle g.a

karşıda ad assassian varsa iceborn alırdım. 3force hem mobillik hemde sheen pasifi işe yarıyordu. bu sezon pasif kalktı direk buzdoğan al. karşıda fazla tank yoksa botrk yerine bt alıp buildi bitirirsin. kritik build ezreal'da iş yapmaz. q kritik ihtimali olsa ie, çan biçen vs alınır ve gayette güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.