Şimdi Ara

Ezreal mi Jinx mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisi arasında kaldım ve lütfen git draven al yok vayne al falan demeyin bu ikisinden birini söylerseniz iyi olur benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ezreal daha eğlencelidir hem mid hem adc oyarsin ama jinxi sadece adc oynarsın o yüzden ezreal al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

ezreal daha eğlencelidir hem mid hem adc oyarsin ama jinxi sadece adc oynarsın o yüzden ezreal al bence

Bide ezrealin kostümü de indirimde onu almayı düşünüyorum ama jinxde aklımı celiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisinide al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da soru mu
  • Ezreal suan damage yönünden güçsüz eger lane esit durumda gectiyse.

Earlyde lanede 8e0 falan ciktiysan iyi damage atar. Ayrica ezrealin ne earlysi ne late game i iyidir yani dakika 40ta ezrealin q su tanklari gidiklar sadece.

Jinx ise esit bi bot lane gecirse bile dakika 25te ie statik bittigi an q açıp takim eritmeye başlar.

Jinxi öneririm
  • zevk olarak ezreal daha iyi ama ezrealın damage sıkıntısı var ama midde ap oynayarak iyi damage atabilirsin ama adc oalrak kesinlikle jinx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    Jinx mi Xayah mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi bi adc oyuncusuysan güzel poizsyon alabiliyosan jinx al derim jinxle yakalandıktan sonra kaçma ihtimalin cok yok ezreal ise zevklidir eglencelidir ama bence su anki metada yeri yok yani suan için çöp
  • jinx
  • Jinx
  • Ben de adc ile gold olmaya calisiyorum jinx aldim suan 4 mac 3 win aldim 1 el 2 26 katarina vardi yani 700 menzil ile ie statik bitince cok iyi vuruyorsun

• superwest553 kullanıcısına yanıt
    Ezreal şuan metanın dışında bir şampiyon ama oynanış açısından zevkli bir şampiyondur.
    Skillshot yeteneğine bakar. Caster Carry olduğu için Q'yu tutturman önemlidir.
    E yeteneği sayesinde mobil bir şampiyondur.
    Early ve mid game i iyidir late gamede diğer AD Carry'lere göre düşer.

Jinx gerek solo q, gerekse LCS vb. turnuvalarda tercih edilen bir şampiyondur.
    Early ve mid game i gayet güçlüdür. Late game için zaten bir şey demiyorum Q'nun range modu sayesinde inanılmaz işler çıkartırsın.
    Laning phasede grab, hook atan şampiyonlara karşı biraz zayıf kalır dikkatlı oynamak gerekir.
    Wave clearı çok iyidir. Statikk ile uyumu da çok iyidir.
    İyi pozisyon ve konum almak gerekir çünkü kaçış mekanizması yok karşı takımda gap closerı olan şampiyonlar varsa bir anda ölebilirsin.
    Kite bilginin yeterli olması gerekir.

Yukarıda yazdıklarıma göre sen karar ver. Tabi benim tavsiyem Jinx.

• Çok sağolun ezreal vardı aklımda ama jinx almaya karar verdim 5k para var birazda biriktirip alıcam yorumlarınız için teşekkürler
  • Gönlüm çok ezreal oynamak istiyor ama oynanmıyor.Lane i ezemezsen direk bırak oyunu 4v5 bırakıyorsun takımını.
  • Jinx

• Jinx tabiki.
  • Ezreal perte çıktı. Jinx al hiper taşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Ezreal şuan metanın dışında bir şampiyon ama oynanış açısından zevkli bir şampiyondur.
    Skillshot yeteneğine bakar. Caster Carry olduğu için Q'yu tutturman önemlidir.
    E yeteneği sayesinde mobil bir şampiyondur.
    Early ve mid game i iyidir late gamede diğer AD Carry'lere göre düşer.

Jinx gerek solo q, gerekse LCS vb. turnuvalarda tercih edilen bir şampiyondur.
    Early ve mid game i gayet güçlüdür. Late game için zaten bir şey demiyorum Q'nun range modu sayesinde inanılmaz işler çıkartırsın.
    Laning phasede grab, hook atan şampiyonlara karşı biraz zayıf kalır dikkatlı oynamak gerekir.
    Wave clearı çok iyidir. Statikk ile uyumu da çok iyidir.
    İyi pozisyon ve konum almak gerekir çünkü kaçış mekanizması yok karşı takımda gap closerı olan şampiyonlar varsa bir anda ölebilirsin.
    Kite bilginin yeterli olması gerekir.

Yukarıda yazdıklarıma göre sen karar ver. Tabi benim tavsiyem Jinx.

ezreal çöp herodur bosuna yazmıssın

• Ez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.