Şimdi Ara

F.Bahçe'nin Vaslui kadrosu belirlendi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alexxx202020

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Arkadaşlar maç hangi kanalda ve saat kaçta olacak?

çarşamba akşam 21 de dsmart ta.

d zmart hangi kanal?
  • Ben hayatımda bu kadar önyargılı insanı bir arada görmemiştim, vallahi helal olsun size. Adamlar kafileye bakarak eleştiride bulunuyor; bu saçmalığa güleyim mi ağlayayım mı? İşin aslını öğrenmeden Aykut Kocaman'a sallamışsınız, sonra Salih'in sakat olduğunu duyunca ses seda yok. Rezillik ya bu yaptığınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

quote:

Orijinalden alıntı: fburakd

quote:

RECEP İLK 11'de BAŞLAMAZSA ELENECEĞİZ AÇIK VE NET

Umarım Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin geleneğini bozar ve Genç bir isme şans verir.

yok daha neler, şuan receple olacak işmi elemek. nasıl bir futbol anlayışınız var

takım as kadrosuyla çıkacak yenecek ve dönecek...

Hocam o Stoch mu daha yararlı olur takıma yoksa hırslı,formayı kapmak için savaşacak olan Recep mi ?

Recep'i böyle bir maçta kazanmak yerine bitiririz, Zaten Stoch yoksa caner var. Hepsi hırslı ve istekli olacak, asların daha ikici maçı ve onlardan şaşmamak gerek, merak etme aslar kazanacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Ben hayatımda bu kadar önyargılı insanı bir arada görmemiştim, vallahi helal olsun size. Adamlar kafileye bakarak eleştiride bulunuyor; bu saçmalığa güleyim mi ağlayayım mı? İşin aslını öğrenmeden Aykut Kocaman'a sallamışsınız, sonra Salih'in sakat olduğunu duyunca ses seda yok. Rezillik ya bu yaptığınız.

İlk olarak kafileye bakarak ben şahsen kendim eleştiride bulunmadım sadece salihin kadroda neden olmadığını bilmediğimden konunun sonuna soru olarak yönelettim

açtığım konuda yada verdiğim cevapta Aykut Hocayla alakalı tek kelime dahi yok ve son olarakda Salihin sakat olduğunu bir arkadaşın link yollamasıyla öğrendim ve

bir daha bişey yazmaya gerek duymadım çünkü öğrenmek istediğimi o arkadaşım sayesinde öğrendim... Açıklama zorunda hissettim kendimi...

• Geçen yıl bir maçta da yedek stoper götürmemişti sonra stoper sakatlanınca Selçuğu almıştı oyuna
    O da hata yapmıştı gol yiyip puan kaybetmiştik
    Hangi maçtı hatırlayan vardır belki..
  • quote:

RECEP İLK 11'de BAŞLAMAZSA ELENECEĞİZ AÇIK VE NET

Umarım Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin geleneğini bozar ve Genç bir isme şans verir.

yok artık
  • Oyunda oynattığı adamlarda çok iyi olsa gam yemicem. 3'ünü toplasan 1 tane iyi oyuncu etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Geçen yıl bir maçta da yedek stoper götürmemişti sonra stoper sakatlanınca Selçuğu almıştı oyuna

Çok emin olmamakla beraber Kayserispor maçı diye hatırlıyorum ama 2 sene önceki maç sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: host_win

İlk olarak kafileye bakarak ben şahsen kendim eleştiride bulunmadım sadece salihin kadroda neden olmadığını bilmediğimden konunun sonuna soru olarak yönelettim

açtığım konuda yada verdiğim cevapta Aykut Hocayla alakalı tek kelime dahi yok ve son olarakda Salihin sakat olduğunu bir arkadaşın link yollamasıyla öğrendim ve

bir daha bişey yazmaya gerek duymadım çünkü öğrenmek istediğimi o arkadaşım sayesinde öğrendim... Açıklama zorunda hissettim kendimi...

quote:

Ben hayatımda bu kadar önyargılı insanı bir arada görmemiştim, vallahi helal olsun size. Adamlar kafileye bakarak eleştiride bulunuyor; bu saçmalığa güleyim mi ağlayayım mı? İşin aslını öğrenmeden Aykut Kocaman'a sallamışsınız, sonra Salih'in sakat olduğunu duyunca ses seda yok. Rezillik ya bu yaptığınız.

• Aykut hoca gençleri harcama açısından en önde gelen hocalardan biri inşallah Salih i harcamaz...
  • Yedek stoper alınmamış diyorsunuz 3 stoper var kadroda. Ulan beyinsizler zaten takımın 4 stoperi var 4. olan da yeni geldi alınması yasak. Deplasmanda Volkana birşey olsa yedek kalecisiz çıkılır mı diye atar yapacaksınız. Zaten Bienvenuye gelene kadar Kuyt var Sow var hiç olmadı Recep var. Anca boş beleş konuşun. Tiksiniyorum şu Fenerbahçe bölümünden sadece ama sadece Aykut düşmanlığından yazıyorsunuz başka birşey değil.
  • Bir de bir bok oynatmış gibi şu Zico olayına da bitiyorum. Adam takımdaki Brezilyalılarla iyi anlaşıyordu o kadar ne yapmış ne taktik yapmış Deividle Alex kendilerini aşmasaydı zor gelirdik oralara. Ligde oyuncular oynamıyordu bile keyfi ve Zico buna önlem alamıyordu. Sanki çok kral bir hocayı kaybettik. Hoş gitmesini istemezdim istikrar önemli şey tabi de anladınız siz beni.
  • Rüyamda Topuz'un ortasahada oynayıp bir de gol attığını gördüm, hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Geçen yıl bir maçta da yedek stoper götürmemişti sonra stoper sakatlanınca Selçuğu almıştı oyuna

Kayseri.

2-0 yenilmiştik.
  • Kadronun bir önemi yok. Takım top oynamıyor top.
  • Volkan
    Gökhan - Bekir - Egemen - Hasan Ali
    Cristian - Topal
    Topuz - Alex - Stoch
    Kuyt

Böyle çıkar diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Kadronun bir önemi yok. Takım top oynamıyor top.

.
  • Bienvenu satılacak. Muhtemelen o sebep ile kadroda yok.
    Bırakın kadro sorgulamayı kimi alacaktı ?
    3 kaleci demişsiniz biz bunun benzeri durumları yasadık. Anasının gözüne gidiyor takım romanyada kalecilerimizden biri rahatsızlansa ne yapacagız?
    Semih geçer herhalde kaleye.

Bence iyi bir kadroyla gidiyoruz
    Ayrıca Salih sakat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric "the King" Cantona

Aykut Hoca da dahil hepiniz totem yapıyorsunuz sanırım...

Bu güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.