Ben anlamıyorum bizim taraftarlara ne oluyor böyle Hocanın bir bildiği varki kadroyu bu şekilde kurmuş. Tamam eleştirisin falan anlarımda hoca karşısına gelse dövüp öldürecek tipler var bi sakin olun yahu..
İlk maç gibi olmayacak rahat olun şuan herşeyin farkındalar oyuncular. Zaten ilk maçta golü yedikten sonra bizimkiler bi noluyoz lan dedi ve sonra biraz baskı geldi vasluide afalladı golüde yediler zaten.
Ayrıca bu maçın kilit adamı mehmet topuz'dur Çoğu kişi beğenmiyor bu adamı ama ilk maçta girdikten sonra her pozisyonda o vaardı. Yıkıyor döküyor savaşıyor ama yıkılmıyor hep ayakta ve pozisyonlar yaratıyor. Geçen bbirisinin yazısı vardı 'Angry Birds' diye. topuzun yanına cuk diye oturuyor
Birde kuytala ilgili birşeyler söylemek istiyorum. İlk maçta, ya golden önceki korner yada sonraki kornerde bi hareketi vardı top kornere çıktı kuyt yumruğunu sıkarak etrafına bağırıyordu o an tüylerim diken diken oldu, gerçekten ne kadar profesyonel bi adam olduğunu ve bu sene ne kadar çok yararı olacağını anladım.
Son olarak umarım kadro bu şekilde olur bana göre bu maça çıkılacak en iyi kadro bu.
Volkan gökhan gönül-egemen-bekir-hasan ali mehmet topuz-mehmet topal-cristian-caner alex kuyt
ikinci yarıda ise canerin yerine stoch,cristianı çıkarıp yerine topuzu alıp kuytu kanada çekerek ileriye sow
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
Kadronun bir önemi yok. Takım top oynamıyor top.
.
Hocada iş yok, Takımı ateşlemek gaz vermek hocanın işi, hadi çıkın oynayın demesi için Fenerin başında değil.
Ölü fenerbahçe :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme