Şimdi Ara

F.E.A.R

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar F.E.A.R oyununun konusu nedir bilen var mı acaba?

• kötü adamları öldürüyoruz. ruhlar falan var işte. oynasan iyi edersin.
  • super oyun kesın bak derım ben de
  • Kesinlikle mükemmel.
    Bence oyna konusu grafikleri atmosferi mükemmel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leren

Kesinlikle mükemmel.
    Bence oyna konusu grafikleri atmosferi mükemmel.

Nedir peki konusu Süper oyun ok konu???
  • Oyunu oynuyorum,ama hiçbirşey anlamadım.Bilmem kimle git randevu yap diyor,ama nereye gideceğimi bile bilemiyorum.(Kapıyı açtıktan sonra bi kız geliyor,bütün askerlerim ölüyor orayı baya bi geçtim).Ondan sonra birçok askeri öldürdüm.Alt binalara gittim orada da hayaller gördüm orada takılı kaldım:)
  • tırsmaktn oynayamıorsnkı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    A.R.O.G (2008)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belkı bu sıze yarayabılır.
    Cold Fear konu bakımından klostrofobik ve ilginç ortamlarda geçen korku filimlerini andırıyor (The Thing gibi). Bering denizi açıklarında haber alınamayan ve garip olayların olduğu sanılan bir rus gemisine askerler tarafından yapılan araştırma sırasında askerlerinde kaybolması durumu üzerine denizin güvenliğinden sorumlu sahil güvenlikte çalışan Tom Hansen yani ana karakterimiz CIA tarafından gemiyi kontrol etmekle görevlendirilir. Gemide kendilerini kurtarmaya çalışan birkaç rus ve Exomutantlar (yaratıklar) Tom Hansen’i beklemektedir.Oyunun ismindende belli olacağı üzerine Cold Fear bir korku-aksiyon oyunu… OYNANIŞOynanış olarak çok kısa bir sürede alışılabilecek Resident Evil4’ü andıran bir oyun ve kontrollerde oldukça rahat ne kadar süre oynarsanız oynayın eli hiç yormuyor .

Fakat hedef alırken arkaya acil dönüşler yapmak için bir hareketin olmaması oyun içinde çok can kaybetmemize neden olabiliyor. Onun dışında hedef almak oldukça rahat ve hedef işareti yerine silahların lazerleriyle hedef alınıyor.Eğer Resident Evil 4 oynadıysanız hedef almak size kolay ve tanıdık gelicektir. Hedefleme sistemi aynen Resident Evil4 ve Splinter Cell’deki gibi omuz üstü kamerasıyla sağlanıyor fakat Resident Evil 4’ün aksine Cold Fear’da hedef alırken yürüyebilmek mümkün. Hedefi vurmak oyuncuyu hiç zorlamıyor uzaktan gayet isabetli atışlar yapılabiliyor.
    Buda kimi zaman oyucuyu sıkabilir ama bunu daha aza indirmek için 3 tane zorluk seçeneği bulunmakta. Mermilerimizin bittiği zamanlar çoğunlukla işimize yarayabilecek bir yumruk atma hareketide var.Oyun içinde bir normal yürümek birde hızlı koşmak var ama oynarken tam olarak ikisinin arasında bir hız arıyosunuz. Oyunun içinde oyuncuyu korkutmak için bir anlık zıplatan sahneler çok. Şimşekte bir an gözüken ve önünüze atlayan yaratıklar ve onları öldürmenin nerdeyse tek yolu kafadan vurmak tabi buda yaratıkların aşırı hızlı olmasıyla zorlaşıyor Oyunun geneli aslında kilitli kapılara dayanıyor ilerledikçe kilitli kapıları açıp karşınıza çıkan engelleri geçmelisiniz. Adamınızın canının kritik duruma gelmesini controllerdaki kalp ritmindeki titreşimden anlayabilmek mümkün.

Canı takip etmeyi unuttuğumuz zamanlarda bu özelliğin büyük yararları olacak.Canın yanı sıra oyunda birde adamımızın dayanıklılık enerjisi bulunmakta bu enerji adamımızın koşmasına kimi zaman geminin içinden dışarı çıktığımızda adamımızın dalga darbeleri yemesiyle azalıp zamanla çoğalır bu aynı zamanda biryerde nekadar asılı kalabileceğinide gösterir. Enerjinizin düşük olduğu bir anda geminin fırtına nedeni ile hafifçe yana yatması sonucu güverte üzerinde kayarak suya düşmeniz bile mümkün. Kısacası sürekli koştuarabileceğiniz ve dayanıklılık enerjinizi harcayabileceğiniz bir oyun değil Cold Fear. Her ne kadar bu enerji kendisini tamamlasada, her an gafil avlanabiliyorsunuz. Tom Hansen’ın bir oyun kahramanından çok, bir insan olduğunu hatırlamamıza yardımcı olan bu özellik oyunun artılarından birisi. Karanlık ve aydınlık arasındaki geçişlerde çok iyi kullanılmış oyunda, bir odadaki ışıkların tümünün patlaması ardından zifiri karanlıkta tek yardımcınız, sadece ufak bir alanı aydınlatan tabanca feneriniz olabiliyor, ve çevrenizde hırıltıları duyarken bu gerçektende ürpertici bir durum teşkil ediyor. Bunun dışında bazı durumlarda çevre ile etkileşim ön plana çıkıyor, örneğin göremediğiniz bir düşmanı, su veya gaz borularını vurarak görebilmeniz gibi.

Oyunun gerçekten sağlam bir yapım olduğunu söylemek yanlış olmaz..Oynadığım süre içerisinde herhangibi büyük ve oyunu yerin dibine batırabilecek oyun hatasına rastlamadım. Cold Fear başlangıçtaki demosuyla konuyu çok yeterli açıklıyamıyor ve ana karakteri çok iyi tanıtamıyor. Yaratıklar model olarak normal insan boyutlarında ve insanları yaratığa dönüştüren Halo’dan hatırlıyacağımız flood’a çok benzeyen Exoceller var bunun dışında 8 çeşit yaratık bulumakta. Ama oyunda hep yaratıklarla kapışmıyoruz onların dışında gemide ölüm kalım savaşı veren ruslarda bize saldırmakta. Oyuna başladıktan sonra ne kötü yanlarını görsenizde başladıktan sonra bırakmak zor çünkü oyun atmosfer olarak gerçekten güzel bir korku oyunu olmuş. Grafik olarak bence X-Box gibi bir konsolda modellemelerin Resident Evil4’e yaklaşabilecek nitelikte olması gerekirdi, fakat belkide oyunun 3 ayrı sisteme çıkması bunun önünü kesti. Oyun aslına bakılırsa sinematik bir havaya sahip fakat bence bunu tek bozan şey seslendirmeler ve bazı efektler. Sonuç olarak Cold Fear, ufak tefek problemleri olsada, UBI soft’un sağlam yapımlarından birisi daha, Tom Hansen’ın, Bering Denizindeki ne olduğu belirsiz Rus gemisindeki yaşam mücadelesi her yönden etkileyici ve korku-aksyion oyunu severlerin kaçırmamaları gereken türden.

Grafik (80/100) :
    Ses (60/100) :
    Oynanabilirlik (90/100) :
    Oyun Ömrü (90/100) :
    Genel Puan (80/100) :

alıntıdır!!!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bet1to -- 13 Haziran 2006; 3:53:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AtiTNG

Oyunu oynuyorum,ama hiçbirşey anlamadım.Bilmem kimle git randevu yap diyor,ama nereye gideceğimi bile bilemiyorum.(Kapıyı açtıktan sonra bi kız geliyor,bütün askerlerim ölüyor orayı baya bi geçtim).Ondan sonra birçok askeri öldürdüm.Alt binalara gittim orada da hayaller gördüm orada takılı kaldım:)

bi ss koysan. malum bitireli çok oldu.hatırlamak zor.
  • Cold Fear farkli F.E.A.R. farkli.İki ayri oyun yani ;)
  • Herhalde SAnırım bizim oynadığımız karekterin üzerinde başka birileride oynamış işte arada bir halisinasyonlar görüyo falan sonra buna bi görev falan veriyolar öle biseler işte
  • Şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: the punnişher

Herhalde SAnırım bizim oynadığımız karekterin üzerinde başka birileride oynamış işte arada bir halisinasyonlar görüyo falan sonra buna bi görev falan veriyolar öle biseler işte

bu nasıl açıklama yaws
  • arkadaşlar fearı yükledim oyuna girerken şöyle bir hata veriyor:
    d3.dx_27.dll bulunamadığından bu uyglama başlatılamadı....
    Sorun directx'tendir diye directxin yeni sürümünü yüklemeye çalıştım bu kez de şöyle bir hatayla karşılaştım:
    A cebinet file necessary for installation cannot be trusted.Please verify Crytographic Services are enabled
    and the cebinet file certificate is valid.
    ekran kartım 128bit 128MB go 6600
    Şu an elim kolum bağlı kalakaldım bişi yapamıyorum.
    herkesin yardımını bekliyorum.
  • http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_27

burdan d3dx9_27.dll dosyasını indir
    oyunun içine at açılır
    bende de age of empries 3 te aynı hatayı yapmıştı
  • çok sağol deneyelim bakalım.
  • şimdi de şöyle diyor:A required security module can not be activated.This program can not be executed?
  • oyunun cd sinin içindeki dx9 u yükledin mi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali87 -- 13 Haziran 2006; 21:34:24 >
  • yükleyemiyorum işte

A cebinet file necessary for installation cannot be trusted.Please verify Crytographic Services are enabled
    and the cebinet file certificate is valid.

bu çıkıyo karşıma
  • şey yap.masaüstünden fearın kısayolunu seç.sağ tıkla özelliklere gir compabilitiyde run this program for mode foru işaretle ve windows 2000i seç tamam de.ama patchlemişsen olmaz.1.0sa yap bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.