Şimdi Ara

F.E.A.R 2 (Project Origin - Muhteşem Video !!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Korku korku olalı ... Neyse kuramadım cümleyi Hep beraber Mutlaka İzleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellmania -- 14 Eylül 2008; 21:44:45 >

• ilk oyunu oynamam gerek
  • Su Hızda Halkadaki Kıza Benziyo
  • Grafik, mekanlar vs.. ilk Fear'dan fazla fark yok gibi görünüyor. Rakip FPS'ler bundan daha fazla dikkat çekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

ilk oyunu oynamam gerek

Muhakkak ve muhakkak!!!!!!Çok çok şey kaybedersin eğer ben oyunseverim diyen biriysen......Fear ı herkes oynamalı....
    +STALKER
    +Bioshock......

Bunlar oyun değil sanat......

Hayatımda ölüme en yakın olduğumu hissettiğim anda bile fear kadar kanım çekilmemiştir....(Gece yarısı karanlıkta ve kulaklıkla oynayın)

Stalker e kelime bulamıyorum bu kadar olur....oyunun içinde olduğunuzu hissettiren 3 oyundur buradakiler.....
  • Arkadaşlar fear ın pc versiyonunu oynadım ve özellikle geceleri ve yanlızken oynıyamıyordum o derece gerilimli ve heycanlı bir oyundu ayrıca grafikler pc olmasına ragmen çok iyiydi ve şimdi ortak olan 2 şirket ayrıldı ve diğer şirket isim hakkını alırken öteki oyunu Project Origin olarak değiştirdi ve oyunu baya geliştirerek çıkarıcaklar yani oyun çok sağlam geliyor kesinlikle oynayın
  • Oyunun isim hakları sorunu çoktan çözüldü oyun FEAR 2:project origin olarak çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.