Şimdi Ara

&&& F.E.A.R. 2: Project Origin PS3 ANA KONU &&& (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jus.tin t.v game on kanalında fear 2 nin multiplayer ı izledim canlı baya hoşuma gitti atmosfer ve grafikler çok hoştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 18 Şubat 2009; 19:15:10 >
  • valla suan 9. bolumdeyim oyun hosuma gitti bakalım sonunda alma'ya nolucak
  • Bu arada bu müthiş oyunun incelemesini bekliyoruz, Erdinç Abi'den..
  • Oyunu bende aldım ama KZ2'den sıra gelmedi hala....
  • Benimde hosuma gitti.cikis tarihinden 2 gün önce almistim. KZ2 de bitirdim....napcam sasirdim
  • Ben de oyunu sevenler arasındayım. Atmosferi çok iyi. Hikayeyi anlamak ve takip etmek biraz zor olsa da, atmosfer ve oyuncuyu korkutma yöntemleri hala eskimemiş. Ben eğlendim, ama erken bitti. Tadı yine damağımda kaldı
  • korkma yenisi gelir kesin ztn ordan devam ederiz ayrıca arkadaslar multi takılalım bugun biraz arattım fakat en fazla 4 kişi var niye bole anlıyamadım
  • oyunun final bölümü bayağı etkileyici ve şaşırtıcı olmuş. Oyundaki diyalogları anlamazsanız konuyu biraz zor çözersiniz.
  • dimi alma ayıp seyler yapıyo +18
  • Oyunun kontrolleri, oynanabilirlik çok güzel we rahat.. Grafiklerde güzel.. Alabilsem hiç durmam
  • KONU DIŞI:

ÖNEMLİ DUYURU : KONSOL BÖLÜMÜ KURALLARI

Madde 8 : Konu başlıklarında lütfen '' :: , ++ , ## , << >> '' gibi özel karakterler kullanmayınız. Bu tür karakterler ile açılmış başlıklar değiştirilebilir, üyeler uyarılabilirler.

Alıntıdır :http://forum.donanimhaber.com/m_16662636/tm.htm#16662636

• NSA, o alma niye öyle birşey yapıyor anlam veremedim ama sanki hamile göbeği hafiften şiş gibiydi dikkat edersen :D
  • lan oyunun hikayesini paylaşacaksanız pmle haberleşin

bu arada oyunu alırken bayağı çelişkide kalmıştım ama pişman etmeyecek bir yapım;gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_winter

NSA, o alma niye öyle birşey yapıyor anlam veremedim ama sanki hamile göbeği hafiften şiş gibiydi dikkat edersen :D

ztn oyunu uzatıcaklar amacları ilk basta o ztn hamile adamın elini karnına dogru goturdu dikkat ettiysen
  • demoyu oynadım grafikler cok kotu geldi bana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

demoyu oynadım grafikler cok kotu geldi bana..

Killzone2'yi oynadıysan bu yoruma diyebileceim birşey yok fakat grafikler benim için gayet tatmin edici.
  • ben pc de oynayıp bitirdim ama hiç sarmadı beni sadece oyunun sonunda almayı görünce şok geçireceksiniz onu söyleyim...
  • valla şuanda bende oynuyorum bitirmek üzereyim uzun zamandır bi oyunu hiç bu kadar zevk alarak oynamamıştım kesinlikle tavsiye ederim grafikleri tabiki killzone 2 ile karşılaştırırsanız hoşunuza gitmez....
  • quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

valla şuanda bende oynuyorum bitirmek üzereyim uzun zamandır bi oyunu hiç bu kadar zevk alarak oynamamıştım kesinlikle tavsiye ederim grafikleri tabiki killzone 2 ile karşılaştırırsanız hoşunuza gitmez....

Peki normalde grafikleri nasıl ?
    Daha almadım ama alıcam.İlk oyunun grafikleri gayet güzeldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: An@loG

quote:

Orjinalden alıntı: harmonyoa

valla şuanda bende oynuyorum bitirmek üzereyim uzun zamandır bi oyunu hiç bu kadar zevk alarak oynamamıştım kesinlikle tavsiye ederim grafikleri tabiki killzone 2 ile karşılaştırırsanız hoşunuza gitmez....

Peki normalde grafikleri nasıl ?
    Daha almadım ama alıcam.İlk oyunun grafikleri gayet güzeldi.

grafikleri benim hoşuma gitti göze batan öyle kötü bi yanı yok kötü diyenler killzone 2 ile karşılaştıranlar özellikle ekrana sıçrayan kanlar çok güzel normalde çok korkmazdım bu tür oyunlardan ama bazı yerlerden seni öyle bi güzel yerinden hoplatıyorki dadından yenmiyor hele dün 4 saat aralıksız oynadım bitirmek için artık bi noktadan sonra kan görmekten midem bulandı kesinlikle tavsiye ederim ama öncelik hangisi sadece tek oyun alıcam dersen tabiki killzone 2

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.