Şimdi Ara

&&& F.E.A.R. 2: Project Origin PS3 ANA KONU &&&

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  &&& F.E.A.R. 2: Project Origin  PS3 ANA KONU &&&

&&& F.E.A.R. 2: Project Origin  PS3 ANA KONU &&&

TRAILER (HD) :http://www.gamespot.com/xbox360/action/fear2/video/6204340/fear-2-project-origin-official-trailer-4?hd=1

Oyunun Çıkış Tarihi :: ÇIKTI !!!

Online Desteği :: Var (16 kişiye kadar)

Single Player :: 1 kişi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hayırdır sky bugün senin anakonu açacağın tuttu
  • Ana konular olmayınca herkes oyunlar için aklına gelen sorular, takıldığı yerler vb. şeyler için başka başka konular açılıyor, buda forumda kirliliğe yol açıyor, doğal olarakta temizleme görevi bana düşüyor.

O sebeple oyunların ana konuları olması her yönden avantaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Ana konular olmayınca herkes oyunlar için aklına gelen sorular, takıldığı yerler vb. şeyler için başka başka konular açılıyor, buda forumda kirliliğe yol açıyor, doğal olarakta temizleme görevi bana düşüyor.

O sebeple oyunların ana konuları olması her yönden avantaj.

haklısın doğru,bu oyun aslında çok sağlam ama kz2 ile çakışdığı için azınlık olarak biz ps3 kullanıcılarını pek etkilemeyecek gibi.
  • HD Video'sunu babama izlettim. Tepkisi "şu geçen izlediğimiz film" şeklinde oldu. Gerçekçilik babam tarafından tam puan aldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür

HD Video'sunu babama izlettim. Tepkisi "şu geçen izlediğimiz film" şeklinde oldu. Gerçekçilik babam tarafından tam puan aldı.

Çekim tekniği farklı olunduğu için tam puan almıştır baban tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Şubat 2009; 13:32:05 >
  • bidahi ki hafta alcagım ins bu oyunu kuzen sagolsun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben korkudan demoyu bile açamadım .Allahım neden ben korku oyunları oynayamıyorum
  • Shopto dan alacağım büyük ihtimalle oyunu ama ilk oyununu oynamadığımdan hikayede sıkıntı çekerim gibime geliyor
  • Korku oyunlarını seviyorum yaşasın F.E.A.R 2 & Resident Evil 5..
  • bu arada Fear 2 tahtakeye fln dustumu beyler ??
  • ilk oyunu tek solukta oynayıp bitirmiştim umarım buda ilk oyun kadar güzel başarılıdır.....
  • Demosunu oynadım bu oyununda, atmosferi çok başarılı buldum, tam sürümünü oynayacağım mutlaka.
  • bende almayı düşünüyorum ama ilk önce oyunu alan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.
  • demosu cok hosuma gitti kesin alacagim oyunlar arasinda
  • Full oyundada kaskin iicnden mi oyun devam ediyor. Bana kaskin icinden gostermesi iyi gelmedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

bende almayı düşünüyorum ama ilk önce oyunu alan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.

Korkunç
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

bende almayı düşünüyorum ama ilk önce oyunu alan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum.

Korkunç

orası kesin
    ama ben verdiğimiz paraya değer bi kalitedemi bunun cevabını bekliycem.
  • Valla killzone 2 deki gibi bir grafik bekliyorsan hiç alma beğenmezsin. Onun dışında herşeyiyle hakeden bir oyun. Tabi bu benim düşüncem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Demosunu oynadım bu oyununda, atmosferi çok başarılı buldum, tam sürümünü oynayacağım mutlaka.

Korku atmosferi bence harika. Hele ki gece, evde ışıklar kapalı olursa daha dehşet olur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.