Are you scare? Yeah! I, i mean no! You should not be! Cause you' re on Scare Tactics
Olabilir bence ismi
Öyle olması gerekiyordu zaten.. Umarım bir port faciası ile daha karşılaşmayız..
ya arkadaslar fear 2 sene oluyo cıkalı 2 sene once amd 3000 radeon 9700 pro 1 gb ramli sistemlerde hersey maxda cok rahat calisiyordu:) yok medium yaparsanız daha da asagi sistemlerde iyi oluyordu merak etmeyin fear 2 de calisir cok yuksek olmayan sistemlerde.X360 cı bi tanidigim fear x360 a cıkınca cok mutlu olmustu next gen grafik demisti:).Ona bunun pc nin 2 yıl onceki grafigi oldugunu soyledigimdede inanmamıstı cok gulmustum.Pc yi cok kucumsemeyin arkadaslar vegas sanirim ps3 ten bile iyi grafigi yada sole diyim ps3 x360 pc de olupta pc nini cok geride kaldigi hangi oyun varki?:) bi graw sanirim oda fizik karti istiyor su an pc ler icin satilan milyarlık ekran kartları 2 yıl sonrasi cikacak oyunlar icin 2 yıl once cıkan 7800 gtx bakın top gibi oynuyor eger iyi optimize edilmisse next gen konsol oyunlarını .Konsolcuyumdur cok sıkı ama sunu soyleyim konsolları bu kadar guzel yapan sey bence sırf onlara cıkan baba oyunlar(orn: ffserisi mgs serisi residentserisi gt serisi tekkenler vs:) ) Ama pc dede oyun oynamanın zevki bi baskadır tabii :) bilen bilir.
Bu arada konuyu açan arkadaşın verdiği linkte yapımcılar FEAR 2 nin adı ne olsun diye soruyor.
Arkadaş Oyun PS3 e geiyor demiş.
namdar, Rainbow Six Las Vegas'dan önce çıkan R6'yı full grafikle oynuyordum ama Las Vegas'ı değil minimum grafikte oynamak açmıyor bile.. 1.oyunun öyle olması 2.sinin de öyle olacağı anlamına gelmiyor..
ps3 sistem problemi olmadığından rahat rahat oynanır yok ekran kartı yetmedi yok ram kesmedi uğraşılmaz walla tak b.ray disci oyna misgibi
Kasma derdi olmayan Fear rüya gibi
Adı da I' m scared! olur!
aynı oyun motoru üzerinden yapılacaksa fazla birşey beklememek gerekir bekleyip görelim
Monolith deli mi oyunu aynı motor üzerinden yapsın? Condemned motoru üzerinden daha gelişmiş birşeyle yaparlar.
quote:
Orjinalden alıntı: 68 :P
Monolith deli mi oyunu aynı motor üzerinden yapsın? Condemned motoru üzerinden daha gelişmiş birşeyle yaparlar.
daha gelişmiş ve daha korkunc olacağına eminim
Abiciğim ben yazıyı okudum öyle bir karşılaştırma yok yada ben göremedim ama eminim oyun manyak birşey olacak
bence ismi F.E.A.R. 2 Rise of the Little Girl olur.Ben öyle yazdım