Şimdi Ara

F.E.A.R 2 YARDIM LÜTFEN ARKLARR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKLAR oyunda vurdugum kişilerden kan cıkmıo yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden tskürler..

• Options'dan bakıver
  • dostum optionsa baktım full violence mi ne onun patchini indirmek lazımmıs o lazım bana ben arastırdım bulamadım linkini bilen varsa yollarsa sevinirim ..
  • graphicslerde blood diye bişi varsa onu işaretliceksin.oyunu bitirdim ama ekran ayarlarından başka bişiye dokunmadığım için tam olarak bilemicem ayarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L337 -- 28 Şubat 2009; 22:17:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

graphicslerde blood diye bişi varsa onu işaretliceksin.oyunu bitirdim ama ekran ayarlarından başka bişiye dokunmadığım için tam olarak bilemicem ayarını

+1
  • yok dostum öle bişe full violence patchini yüklemek lazımmıs bütün linklere baktım ulasamadım patche bilen birisi varsa paylassın lütfen ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentthill

yok dostum öle bişe full violence patchini yüklemek lazımmıs bütün linklere baktım ulasamadım patche bilen birisi varsa paylassın lütfen ..

yükle netten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    F.E.A.R 3 [ÇIKTI]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte bende onu bulamadım linkini bi ark paylasmıs rapid ondada ulasılmadı :S
  • hallettim sorunu bu sorunla karsılasan baska arklar varsa burdan indirebilirler.http://rapidshare.com/files/197203147/fear2.rar parola:d^_^o&_r/u%_k&h+_a&n tskkürler..
  • yardım edilene kadar fear2 öyle bekleyecek.çünkü uğraşmama rağmen birtürlü geçemedim.okul bölümünde düşen helikopterin yanından geçip elemanlara katılırken alma arkıdiş üstüme çullanıyo melee yapıyorum 3 tane medkit bitiyo ama alma bitmiyo ne yapacağım bu kevaşe için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanbabam

yardım edilene kadar fear2 öyle bekleyecek.çünkü uğraşmama rağmen birtürlü geçemedim.okul bölümünde düşen helikopterin yanından geçip elemanlara katılırken alma arkıdiş üstüme çullanıyo melee yapıyorum 3 tane medkit bitiyo ama alma bitmiyo ne yapacağım bu kevaşe için?

yaw buna bi cevap yokmu bende geçemedim burayı ne olur birisi allah rızası için sölesin...:((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.