Arkadaşlar ilk önce iyi akşamlar demek istiyorum.Yeni aldığım Dell 1520 Core 2 Duo T 8100 3GB ram 160 gb hdd GF 8600M GT model laptopuma fear oyununu yükledim fakat ilk bölümde oyun kitleniyor ve daha sonra ekran kararıyor.Ekran karardıktan sonra oyun devam ediyor ama ekran düzelmiyor sadece sesler geliyor.ALT+F4 ile çıktıktan sonra windows ekran aygıtı sürücüsü hatasından kurtarıldı benzeri birşeyler yazıyor.Bu arada işletim sistemim Win Vista Home Premium "Bit" ini bilmiyorum.Yeni Vista kullanıcısıyım.Yardım ederseniz çok sevinirim.Ve de başka oyunlarda da bu problemi yaşama şansım var mı?
Hata kodunda da belirtildiği gibi ekran kartı sürücü hatası.. Vista kullanmaya devam ederseniz her türlü sorunu yaşarsınız. Hele ki oyun hele ki laptop... Kesin yaşarsınız.. XP'ye dönmenizi öneririm.
Arkadaşım bende vista ullanıyorum ama sorun yok benimkinde Bende F.E.A.R yukledim oynuyorum şu sıralar... Sen Vistanı bi guncelleme yap sorun çözülür gibime geliyor... SP1 yeni çıktı... Mutlaka güncelleştirmeleri yap