Şimdi Ara

F.F Crisis core sonu ve sonundan sorna devamı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle oyunu bitirmeyen ve hala oynayıp sonu kendileri öğrenmek isteyenler okumasın !!
    VE oyunu bittirdim gerçekden cooooook güzel bir son yapmışlar her ne kadar zack ölsede....
    Genessis avatar ile savaşmak epey zordu sorna genessis in bide kendisi ile savasınca aha artık yater ölecem simdi parmaklarım agrıdı diyordum kı genessis öldü ve o güzel nerdeyse yarım saatlik bir film tadında videoları izledim....
    neyse gördüğümüz üzere bitirenler bilir en sonunda zack bütün askerele karşı dövüşüyor ama mahlum tabi oda bir insan ve sonunda öldürülüyor..Öleceği sırada Cloud geliyor ve kılıcı ona devrediyor ve Zackın ve Angelın rüyasını dwm ettirmek amaçlı kılıç Cloud a geçiyor.....Videolar bittiğinde jenerik yazıalrı geliyor oyunun souna gelenler görmüştür sabredip yazıların bitmesini bekledğinizde çok kısa bir video daha giriyor Aeirt bi şeyler yapyıor ve sorna trenın üzerinde Cloudu görüyoruz !. sınıf asker olmuş....buda bittikden soran tabi ki -to be continuous - yazısını görüyoruz sormak istediğim işte tmm da bura
    Oyunun dwm mı gelecekmı yanı Cloud ile oynadıgımız bir dwm oyunu haberi varmı yada oyun cıktıda ben bilmiyormuyum ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raistlin2212 -- 3 Şubat 2009; 0:46:26 >

• arkadaşım tüm oyunu anlatmışsın. oynamayanlar vardır editle bence.
  • Oyun zaten final fantasy 7 nin oncesini anlatıyor yani final fantasy 7 de cloudu oynuyoruz
  • valla ilk cümlede herşeyi anlatmışın resmen bravo
  • ama bakın oraya yazmıstım sonu diye editleyip barı sonu oldugunu belirtiyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.