Şimdi Ara

f/p Açısından en güncel HD reciver hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi bir çok arkadaş şuan bakıyorum da hd reciver arayışında.Ben şuan dm 500s kullanıyorum eski lcd de.Yeni lcd aldım ve artık bence yeni bir hd reciver alma zamanı geldi.Bu konulara baya yabancıyım 500s i bile kullanamıyorum pek kafam almadı o cihazı (2 kere bozunca kurcalamama kararı aldım)
    Kısacası şuan için alınabilecek çok pahalı olmadan en iyi hd reciver hangisi?

• kalıte fıyat ve fonksıyon olarak bakınca dm800 a kalıte klon gıbı gozukuyor cevap .
  • Hiremco X3 Turbo HD
  • Atlanta Hd box

İncelemek için tıkla
  • f/p olarak bakılırsa Atlanta HD olmaz
    Hiremco bir nebze ama ondada cccam yok, HD görüntülerde sorunlu deniyor
    BU durumda 390 tl ye tabiiki Dreambox 800HD alınır..Ama gümrük riski var...Ben şanslıydım, sorun olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

f/p olarak bakılırsa Atlanta HD olmaz
    Hiremco bir nebze ama ondada cccam yok, HD görüntülerde sorunlu deniyor
    BU durumda 390 tl ye tabiiki Dreambox 800HD alınır..Ama gümrük riski var...Ben şanslıydım, sorun olmadı

sanırım aynı düşüncelerdeyiz.hiremco ilk düşündüğüm ve bana en yakın cihazdı fakat karıncalanma olayı beni uzaklaştırdı.atlantayı hiç duymadım şimdi araştıracağım.dm500s kullanan biri olarak sanırım yurtdışı 800hd arayışına gireceğim.biraz daha araştırmaya devam.
  • Atlanta güzel cihaz ama 550 tl civarı..Ama garantili, kullanımı rahat bir cihaz olsun dersen alabilirsin...fiyat olarak daha pahalı 800hd klona göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Sistem Daha F/P?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atlanta HD Box kullanıcısıyım ve sorunsuz bir cihaz. Herkese öneririm. www.atlantadijital.com adresinden online satın alabilme şansınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 31 Aralık 2009; 16:28:00 >
  • Hala aramaya devam yorum yok mu arkadaşlar.
  • Bende HD receiver arayışına girdim. Netde araştırdığıma göre Hiremco X3 Turbo HD alıcısında Görüntüde kumlanma, sinyal yok sorunu kronik hale gelmiş. Şöyle 300-400 arası bir cihaz arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Bende HD receiver arayışına girdim. Netde araştırdığıma göre Hiremco X3 Turbo HD alıcısında Görüntüde kumlanma, sinyal yok sorunu kronik hale gelmiş. Şöyle 300-400 arası bir cihaz arıyorum.

Hocam üzerine biraz daha ekleyip Atlanta HD Box alın. Hiç sıkıntı çekmeyeceksiniz. İnanın bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Atlanta Hd box

İncelemek için tıkla

güzel bir makineye benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Atlanta Hd box

İncelemek için tıkla

güzel bir makineye benziyor

Alırsanız daha çok memnun olursunuz emin olun.

• Düz cihaz düşünürseniz crea u1000 var...200tl
  • baya bunaltı beni bu arayış.sanırım crea alabilirim 200tl ye sıfır nerede satılıyor üstat.
  • hala CREA U1000 HD /// X3 HD arasında gidip geliyorum.X3 teki sorunlar ve iğrenç kasası olmasa şimdiye almıştım.
  • Bildigim kadariyla bu cihazlarda paylasim yok paylasim olmayan bir hd cihaz ne ise yarar onuda merak etmiyor degilim bence ya dreambox 800 hd ama baya ugrasirsiniz ben bile 1 ay gibi bir surede ugrasa ugrasa makinayi stabil hale getirdim ama atlantada hersey hazir bence atlantayi tercih edin bide server aldiginiz zaman tamamdir...
  • CREA U1000 HD
  • bende uzun süredir hd uydu alıcısı araştırıyorum.forumu baya bir araştırdım.
    şu ana kadar iki model üzerinde yoğunlaştım
    1:atlanta hd box (nakit 460tl)
    2:hiremco x3 turbo hd(nakit 230tl)
    + olarak next 18500 hd uydu alıcısı çıkarttı d smart modüllü (450tl civarı) ama tam olarak fiyat performans ve görüntü vb kalitesi hakkında bilgi edinemedim,cihaz yeni olduğu için.
    ama diğer iki cihazda kullanılan donanım ve özelliklerine göre bence f/p lideri.
    ikisi arasında seçimimi yapıp alacağım...
  • Bende arayış içindeyim, daha doğrusu kararsızlıktayım.

Vardığım netice şudur;

Kesenin ağzını açacaksan DM800 güzeldir...
    Kalitesi özelliği servisi açısından Next'ten şaşma (Dobratech veya 18500 hd)...
    Daha makul örnekler elinde bulunsun Atalanta, Sunny...
    İnternette şikayeti çok olan ürüne yanaşıp başını ağrıtma Hiremco x3 HD...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.