Şimdi Ara

F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere sorduğum kartlarla sınırlı kalalım mümkünse diğer kartlar mümkün görünmüyor. ben 1229 tl olan ufak kartı bile düşünüyorum ciddi ciddi onu kullanan yok sanırım :(

Gigabayte ın g1 versiyonu oc versiyonu evet ama benim sorduğum g1 versiyonu değil buna dikkat ettiniz mi?
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    Ben '' talihsizlık olmuş '' derken 380 ni F/P olarak nitelendiren arkadaşı kastetmiştim ..

850-1.000 TL verip 380 alınacağına , forumda 950-1.000 TL arası birkaç aylık sıkıntısız 970 kovalamak çok daha mantıklı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceng

Arkadaşlar sizlere sorduğum kartlarla sınırlı kalalım mümkünse diğer kartlar mümkün görünmüyor. ben 1229 tl olan ufak kartı bile düşünüyorum ciddi ciddi onu kullanan yok sanırım :(

Gigabayte ın g1 versiyonu oc versiyonu evet ama benim sorduğum g1 versiyonu değil buna dikkat ettiniz mi?

Minik olani sakin alma
    Oc yapamazsin o karta ve pbc sinde daha az vrm vardir buda olan vrm lere yuku artturur ve kartin omru kisalir
    Tavsiyem hala gigabyte alman kartin pbc si bile upuzun oc u cok rahat yaparsin cunku daha fazla vrm vardir buyuk ihtimal ve omru daha soguk oldugundan daha uzundur 3 yil garantide cabasi
    Gigabyte al sonradan uzulme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Arkadaşlar sizlere sorduğum kartlarla sınırlı kalalım mümkünse diğer kartlar mümkün görünmüyor. ben 1229 tl olan ufak kartı bile düşünüyorum ciddi ciddi onu kullanan yok sanırım :(

Minik olani sakin alma
    Oc yapamazsin o karta ve pbc sinde daha az vrm vardir buda olan vrm lere yuku artturur ve kartin omru kisalir
    Tavsiyem hala gigabyte alman kartin pbc si bile upuzun oc u cok rahat yaparsin cunku daha fazla vrm vardir buyuk ihtimal ve omru daha soguk oldugundan daha uzundur 3 yil garantide cabasi

gigabayte ın g1 ile bu versiyonu arasında çok fark varmıdır acaba? kartın pcb sinin açık resmini bulamadım vrm ler açından da karşılaştırabilirdik birde gigabayte larla ilgili daha fazla sıkıntı var sanırım amazonda okuduğum kadarıyla.

birde şu 3,5 gb mevzusunu çok dillendirmişler amazon.com da bi halledemediler şu mevzuyu. 4 gb lik kartın 8 gblik özel üretimini yapabiliyorlar ancak o 0,5 gb lik kısma hızlı çalışan ram takamıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Minik olani sakin alma

gigabayte ın g1 ile bu versiyonu arasında çok fark varmıdır acaba? kartın pcb sinin açık resmini bulamadım vrm ler açından da karşılaştırabilirdik birde gigabayte larla ilgili daha fazla sıkıntı var sanırım amazonda okuduğum kadarıyla.

birde şu 3,5 gb mevzusunu çok dillendirmişler amazon.com da bi halledemediler şu mevzuyu. 4 gb lik kartın 8 gblik özel üretimini yapabiliyorlar ancak o 0,5 gb lik kısma hızlı çalışan ram takamıyorlar.

Acik pbc resmini bende bulamadim ancak pbc nin uzunlugunda tahminler yapilabilir 3.5 gb olayini kafaya takma kart 4 gb ama 3.5 +512 mb seklinde 3.5 lik alan 224 mhz de calisirken o 512 lik alan 174 yada 177 lik hizda calisiyor
    O kisim normalde degil ihtiyac duyuldugunda valisiyor fps biraz disuyor ama anlik takilmalar fps droplarini hic yasamadim

• 970 Alsam Evga ya da Gigabyte alırdım.

MSI 100ME'de ayrıca tercih edilebilir.
  • eceng E kullanıcısına yanıt
    Galax gtx 970 exoc black edition kullanıyorum. Bendeki kartta CW yok (1000 FPS üzerinde var çıkabilirseniz o değerlere) , 1370 max boost hızı (overclocksuz değer) , sessiz ve serin bir karttır. Backplate anodize edilmiş aluminyum (plastik değildir). Tek fan (vrm tarafındaki) sıcaklık minimumda iken dönmez. Ben aldıktan sonra fiyatlar tavan yapmış dolar almış başını gitmiş bu arada. Tavsiye ederim kısacası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 16 Ağustos 2015; 16:16:51 >
  • şöyle bir grafik buldum gigabayte sanırım ses konusunda baya rahatsız edecek 60 db demiş. bu kartı kullanan kişilerin yorum yapması gerekir sanırım.

@degetbe , hocam ses ve ısı değerleriniz nedir ex oc ile oc arasında ne kadar fark var biliyormusunuz, siz kartı ne kadara almıştınız.
     F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor.

http://www.eteknix.com/asus-strix-geforce-gtx-970-4gb-graphics-card-review/16/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eceng -- 16 Ağustos 2015; 16:23:54 >

• quote:

şöyle bir grafik buldum gigabayte sanırım ses konusunda baya rahatsız edecek 60 db demiş. bu kartı kullanan kişilerin yorum yapması gerekir sanırım.

@degetbe , hocam ses ve ısı değerleriniz nedir ex oc ile oc arasında ne kadar fark var biliyormusunuz, siz kartı ne kadara almıştınız.

Karti alip fani %50 ye sabitle ses azalir hemde kart serin calisir

• Gtx 970 ftw ikinci elde sifir garatili 1100 tl. Amazon stoklarda dahi yok alicaksaniz kacirmayin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107452436

• quote:

quote:

şöyle bir grafik buldum gigabayte sanırım ses konusunda baya rahatsız edecek 60 db demiş. bu kartı kullanan kişilerin yorum yapması gerekir sanırım.

benim sorduğumla g1 arasında ne fark var acaba

• quote:

quote:

quote:

benim sorduğumla g1 arasında ne fark var acaba

Buyuk ihtimalle bu kart oc suz geliyor ama diger her seyi ayni
    O oc u kendinde yapabilirsin

• @eceng şöyle söyliyeyim heaven testinde (oda 30 derece civarı) 70i geçmedi. Zaten oyunlarda en fazla 65-66 arası gördüm. Ses yok gibi, sadece kasadaki fanlar duyuluyor o derece yani... Fikir vermsi açısından geçen ay bi ara test yapmıştım (1403 MHZ gpu frekansı). Black edition olmayan seri yeşil pcbli ve frekansı dahadüşük dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 16 Ağustos 2015; 16:46:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeGetBe

@eceng şöyle söyliyeyim heaven testinde (oda 30 derece civarı) 70i geçmedi. Zaten oyunlarda en fazla 65-66 arası gördüm. Ses yok gibi, sadece kasadaki fanlar duyuluyor o derece yani... Fikir vermsi açısından geçen ay bi ara test yapmıştım (1403 MHZ gpu frekansı). Black edition olmayan seri yeşil pcbli ve frekansı dahadüşük dikkat edin.

hepsiburada da satılan hangisi benim linkini verdiğim?

• quote:

Gigabyte tavsiyemdir biosundan bilgaju biraz daha fazla geldiginden daha iyi oc olabiliyor
    Ve isinma sorunu yok denecek kadar az
    3 tane fan ses yapiyor ancak perf konusunda daha iyi
    Stok sogutucuyu kafandan sil bi kere
    Mini boyutta olanida sil pcb leri biraz daha kalitesiz oluyor

Hocam açıkçası Gigabyte G1 GTX970 kullanıyorum ve maalesef sırf sesinden dolayı (CW değil, normal fan sesidir, %99 yük altındayken ısınmaya bağlı olarak fan devri de çok ses yaptırıyor.) hiç memnun değilim. Çoğu oyunda FPS'yi V-Sync açıp 50'ye, 60'a falan sabitlettiriyorum böylece GPU'ya yünen yükü azaltıp az ısınmasını sağlayarak fanların da daha az dönmesini sağlayıp sesin önüne geçmeye çalışıyorum. Sıcaklıklar konusunda hiçbir sorunum yok yani maksimum 69-71-72 derece civarlarını görüyorsunuz ama normal fan devrindeyken böyle, yani fan devrini biraz düşürürsem sıcaklık artabiliyor. Ben hem ısınmasın hem de ses olmasın diye fan devrini azaltıp, fps'yi 50-60'a sabitlettiriyorum. Açıkçası garantiye bile gönderme ihtimalim var belki Inventus bir güzellik yapar da değiştirir diye.

Bakın ses dışında kartın performansından oldukça memnunum stok halde 1380 Mhz.'de çalışıyor oyunlarda. Ki buna bir de o/c yapsanız uçar.

• @eceng http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-kart/galaxy-gtx970-ex-oc-black-edition-4gb-256bit-gddr5-16x-ekran-karti-the-crew-far-cry-4-assassin-s-creed-unity-oyun-hediyeli.html
    hepsiburada ki sanki eski seri, almadan önce sormak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 16 Ağustos 2015; 16:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

quote:

Gigabyte tavsiyemdir biosundan bilgaju biraz daha fazla geldiginden daha iyi oc olabiliyor

Hocam açıkçası Gigabyte G1 GTX970 kullanıyorum ve maalesef sırf sesinden dolayı (CW değil, normal fan sesidir, %99 yük altındayken ısınmaya bağlı olarak fan devri de çok ses yaptırıyor.) hiç memnun değilim. Çoğu oyunda FPS'yi V-Sync açıp 50'ye, 60'a falan sabitlettiriyorum böylece GPU'ya yünen yükü azaltıp az ısınmasını sağlayarak fanların da daha az dönmesini sağlayıp sesin önüne geçmeye çalışıyorum. Sıcaklıklar konusunda hiçbir sorunum yok yani maksimum 69-71-72 derece civarlarını görüyorsunuz ama normal fan devrindeyken böyle, yani fan devrini biraz düşürürsem sıcaklık artabiliyor. Ben hem ısınmasın hem de ses olmasın diye fan devrini azaltıp, fps'yi 50-60'a sabitlettiriyorum. Açıkçası garantiye bile gönderme ihtimalim var belki Inventus bir güzellik yapar da değiştirir diye.

Bakın ses dışında kartın performansından oldukça memnunum stok halde 1380 Mhz.'de çalışıyor oyunlarda. Ki buna bir de o/c yapsanız uçar.

Stokta 1380 nedir ya su anda msi 970 e g1 biosu atasim geldi

• @eceng, ben alırken kart 1100 tl idi, n11 kampanyası ile 1500 tl üzeri alışveriş yapana 150 tl indirim vardı. arkadaşa da istediği şeyi alıp 150 tl indirim kazandım. 25 tl'de chip para verdi. Biraz daha uğraşsam kartın üstüne para alırdım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

quote:

hocam ses olayı çok önemli benim için hatta performansın da önünde bir etken. bütün gün pc başında çalışıyorum bu 3 fan benim beynimi yer bitirir :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.