Şimdi Ara

F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartlardan hangisi f/p açısından daha iyidir.

asus turbo modeli 1200 tl referans tasarıma benziyor

http://www.hepsiburada.com/asus-nvidia-geforce-gtx-970-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-turbo-gtx970-oc-4gd5-p-BD803481

galax , bu small form faktör kasa için diyor sanırım normal kasaya olmaz 1129 tl

http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx-970-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-97nph6dt8rvz-p-BD803204

gigabayte 970 modeli (oc modeli değil sanırım) 1308 tl
    http://www.hepsiburada.com/gigabyte-nvidia-geforce-gtx-970-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gv-n970wf3oc-4gd-p-BD305038

galax 970 ex oc modeli 1350 tl

http://www.hepsiburada.com/galax-nvidia-geforce-gtx-970-ex-oc-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-black-edition-p-BD304947

aslında 1350 tl bile bana yüksek geliyor bunun üzerine çıkamam değerlendirmeyi bu fiyat sınırında yaparsanız sevinirim.
     F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor. F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor. F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor. F/P Açısından hangi 970 iyidir, nvidiacılar konuya bekleniyor.

• Nvidia fanı değilsen F/P açısından en iyi kart GTX 970 değil R9 380 4GB'dır.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  • Gigabyte tavsiyemdir biosundan bilgaju biraz daha fazla geldiginden daha iyi oc olabiliyor
    Ve isinma sorunu yok denecek kadar az
    3 tane fan ses yapiyor ancak perf konusunda daha iyi
    Stok sogutucuyu kafandan sil bi kere
    Mini boyutta olanida sil pcb leri biraz daha kalitesiz oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Gigabyte tavsiyemdir biosundan bilgaju biraz daha fazla geldiginden daha iyi oc olabiliyor

3 fanlı model alıpda çok ses duymak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Nvidia fanı değilsen F/P açısından en iyi kart GTX 970 değil R9 380 4GB'dır.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

bu kart sanırım 7870xt veya myst in 4 gb liği sadece. ben zaten 7870xt kullanıyorum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: eceng

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Gigabyte tavsiyemdir biosundan bilgaju biraz daha fazla geldiginden daha iyi oc olabiliyor

3 fanlı model alıpda çok ses duymak istemiyorum

O zaman son yazdiginiz galax ex oc
    Ama siddetle gigabyte almanizi ondririm

• Ufak kartlar niye buyuk kasaya olmasin onu anlamadim.Adi ustunde ufak oldugu icin her yere sigiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eceng E kullanıcısına yanıt
    Bu kart r9 290 mimarisini temel alıp geliştirilip r9 285 yapılmış halinin bir tık iyileştirilmiş halidir. Sizin seriden sonra çıkmış kartın geliştirip revize ettikleri hali. 380 ve 390 290a 285 özellikleri verilmiş hali gibi diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabayte g1 kessinlikle

• quote:

Arkadas daha iyi hizmet istiyorsa tercihi tabikide Nvidia olmali Amd kart alipta bir ton sorunla ugrasip senede 1 Whql tabanli surucu gormek her sene ayni gpu mimarisini farkli isimlerle yemek asil fanboyluktur. 380 dedigin kart bildigin 270'in o.c lu halidir bellekleri 4gb yapilmisidir bir bakima 7870 myst ile aynida diyebiliriz diger tarafta ise 1080p de 390 lara kafa tutan kimi testlerdede gecen 970'i karsilastiriyoruz. Ikisi arasinda iyi hizmet, iyi driver destegi, bol bol oyun sponsorluklari isteyen birinin tercihi 970 olmalidir.

Modeller arasinda Gigabyte'i oneririm fakat ses istemiyorum demissiniz dolayisiyla Galax da olabilir bunun disinda Msi'i da onerebilirim.

• Asisvénia kullanıcısına yanıt
    270 - Pitcairn
    7870 Myst - Tahiti
    380 - Tonga .. yani 285 den türeme diyebiliriz ..

Gelgelim F/P açısından 970 ile kıyaslamakta biraz talihsizlık olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Arkadas daha iyi hizmet istiyorsa tercihi tabikide Nvidia olmali Amd kart alipta bir ton sorunla ugrasip senede 1 Whql tabanli surucu gormek her sene ayni gpu mimarisini farkli isimlerle yemek asil fanboyluktur. 380 dedigin kart bildigin 270'in o.c lu halidir bellekleri 4gb yapilmisidir bir bakima 7870 myst ile aynida diyebiliriz diger tarafta ise 1080p de 390 lara kafa tutan kimi testlerdede gecen 970'i karsilastiriyoruz. Ikisi arasinda iyi hizmet, iyi driver destegi, bol bol oyun sponsorluklari isteyen birinin tercihi 970 olmalidir.

Modeller arasinda Gigabyte'i oneririm fakat ses istemiyorum demissiniz dolayisiyla Galax da olabilir bunun disinda Msi'i da onerebilirim.

teşekkürler,

neden gigabayte öneriyorsunuz peki 3 fan olması dışında bir artısı var mı saat hızları galaxın gerisinde ve fiyat olarak 50 tl daha ucuz.

yani bileşenleri daha mı kaliteli fazladan vrm simi var faz yapısımı değişik.

birde küçük olan kart normal kasaya takılır mı yoksa low profile mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Gigabayte g1 kessinlikle

hocam g1 liste dışı dikkat ederseniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Geldi

Gigabayte g1 kessinlikle

hocam g1 liste dışı dikkat ederseniz

Alıntıları Göster
    3 fan her zaman daha çok ses demek değildir, soğutması sessizliği backplate ile gelmesi, yukardaki yazdığınız kartların hepsinden daha yüksek saat hızına sahip olması, 2+3 yıl toplamda 5 yıl karta destek vermesi açısından aşağıdakini tavsiye ederim

Zotac GTX970 AMP! Extreme Core Edition

• quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

3 fan her zaman daha çok ses demek değildir, soğutması sessizliği backplate ile gelmesi, yukardaki yazdığınız kartların hepsinden daha yüksek saat hızına sahip olması, 2+3 yıl toplamda 5 yıl karta destek vermesi açısından aşağıdakini tavsiye ederim

hepsiburada dışından almak mümkün değil bu ara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mBenJi

hepsiburada dışından almak mümkün değil bu ara.

Alıntıları Göster
    http://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/STRIXGTX970DC2OC4GD5/

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

270 - Pitcairn
    7870 Myst - Tahiti

Dikkat ettiyseniz hizmet bakimindan yazdim her konuya ''f/p icin Amd'' yazmaninda mantik acisindan hicbir anlami yok ucuz etin yahnisi nasil olur herkes hayatinda bir kere tecrube etmistir diye dusunuyorum. Ayrica Amd, 2011'den beri cikardigi Graphics Core Next'i (GCN) kullaniyor bunlari 1.0-1.1-1.2 seklinde ayirmis bunlarin arasinda da aman aman bir fark yok ancak 2.0 gelir onda nm anlaminda, teknoloji, yenilik anlaminda farklar olabilir hadi mimariyi gecelim 270'in o.c lu performansini 380'de goruyoruz sirf f/p acisindan rakibi 970'i terci etmemek son derece mantiksiz bir hareket olur ki konuda da f/p adina bir sey gecmiyor arkadas 970 almayi dusunuyor Amd fanboylarinin her konuya f/p yazmasi oneri bekleyen kullanicilari yanlis tercihe surukledigini dusunuyorum.

@eceng ,

3 fanli oldugu icin daha serin calisir ve Gigabyte'lar o.c konusunda 970 ve 980 lerde iyi oldugunu duymustum ayrica Gigabyte anakartlar 3 yil garantiliydi grafik kartlarinda da 3 sene olmasi lazim onun disinda 3 fanli kart kullanmadigim icin ses konusunda bir sey diyemem. Yukardaki Zotac 970 ya 980'in forumda incelemesi vardi biraz ararsaniz bulursunuz onda da konuyu acan arkadas sicak ve sessiz calistigini soylemisti Zotac da olabilir.

Ya da cift fanli olarak Asus Strix oneririm:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10138

• quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

quote:

Orijinalden alıntı: bilgi_ter

270 - Pitcairn
    7870 Myst - Tahiti

Dikkat ettiyseniz hizmet bakimindan yazdim her konuya ''f/p icin Amd'' yazmaninda mantik acisindan hicbir anlami yok ucuz etin yahnisi nasil olur herkes hayatinda bir kere tecrube etmistir diye dusunuyorum. Ayrica Amd, 2011'den beri cikardigi Graphics Core Next'i (GCN) kullaniyor bunlari 1.0-1.1-1.2 seklinde ayirmis bunlarin arasinda da aman aman bir fark yok ancak 2.0 gelir onda nm anlaminda, teknoloji, yenilik anlaminda farklar olabilir hadi mimariyi gecelim 270'in o.c lu performansini 380'de goruyoruz sirf f/p acisindan rakibi 970'i terci etmemek son derece mantiksiz bir hareket olur ki konuda da f/p adina bir sey gecmiyor arkadas 970 almayi dusunuyor Amd fanboylarinin her konuya f/p yazmasi oneri bekleyen kullanicilari yanlis tercihe surukledigini dusunuyorum.

@eceng ,

3 fanli oldugu icin daha serin calisir ve Gigabyte'lar o.c konusunda 970 ve 980 lerde iyi oldugunu duymustum ayrica Gigabyte anakartlar 3 yil garantiliydi grafik kartlarinda da 3 sene olmasi lazim onun disinda 3 fanli kart kullanmadigim icin ses konusunda bir sey diyemem. Yukardaki Zotac 970 ya 980'in forumda incelemesi vardi biraz ararsaniz bulursunuz onda da konuyu acan arkadas sicak ve sessiz calistigini soylemisti Zotac da olabilir.

Ya da cift fanli olarak Asus Strix oneririm:

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10138

Katiliyorum
    Ve gigabyte nin 3 fanli 970 inin diger 970 lerden daha iyi oc oldugu bir gercek cunku gigabyte 970 in biosundaki voltajlar daha yuksek
    Yani oc icin uretilmis bir kartta diyebiliriz

• Cift fanli istiyorsaniz size msi oneririm
    Msi gaming app ekranin kontrastini tam ayarina gore degistiriyor ve asusun strix modelinden core clocku 27 daha yuksek

• Dusunmeye gerek bile yok; Gigabyte.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.