Şimdi Ara

F/P Kulaklık ve Mp3 Çalar önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktanda anlaşılacağı gibi cok kararsızım daha önce kulaklık olarak cx 300 II ve cx 500 kullandım , sormak istediklerim 100 $ civari bir kulaklık için verebilirim fakat hangisi benim için uygun test etme imkanı bulamadığım içinde kararsızım kulakiçi olacak dinlediğim müzik tarzları Indie , electronic ve ambient temiz ,ayırt edilebilir ses ve doygun toplu basslar benm için önemli . aklıma nedense Shure SE215 takılmış durumda :S ne dersiniz önerileriniz neler ?

2. olarakta bir Mp3 çalar alma niyetim var kulaklığa uygun birşey olmalı tabiki , seçeneklerim arasında iphone alıp bu tarz bir kulaklıkla kullanmakta var ama ne kadar faydalı olur kararsızım öte yandan cowon , iriver , sansa gibi markaları hiç kullanma şansı bulamama rağmen okuduğum yorumlar iphone yerine bir mp3 çalar mı alsam diye düşündürmüyor değil , sizce ne yapmalıyım , iphone ve yeni alacagm kulaklık mı yoksa bir mp3 çalar mı terch etmeliyim ? eğer mp3 çalarsa bunun markası ne olmalı ? Mp3 çalarda fiyat konusnda eğer değecekse kesenin ağzını açmaya niyetliym

son olarakta kulakiçi bir kulaklık için amfi almalımıyım , veya hangi şartlarda gereklidir ?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleFishuA -- 1 Mayıs 2012; 0:40:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleFishuA

başlıktanda anlaşılacağı gibi cok kararsızım daha önce kulaklık olarak cx 300 II ve cx 500 kullandım , sormak istediklerim 100 $ civari bir kulaklık için verebilirim fakat hangisi benim için uygun test etme imkanı bulamadığım içinde kararsızım kulakiçi olacak dinlediğim müzik tarzları Indie , electronic ve ambient temiz ,ayırt edilebilir ses ve doygun toplu basslar benm için önemli . aklıma nedense Shure SE215 takılmış durumda :S ne dersiniz önerileriniz neler ?

2. olarakta bir Mp3 çalar alma niyetim var kulaklığa uygun birşey olmalı tabiki , seçeneklerim arasında iphone alıp bu tarz bir kulaklıkla kullanmakta var ama ne kadar faydalı olur kararsızım öte yandan cowon , iriver , sansa gibi markaları hiç kullanma şansı bulamama rağmen okuduğum yorumlar iphone yerine bir mp3 çalar mı alsam diye düşündürmüyor değil , sizce ne yapmalıyım , iphone ve yeni alacagm kulaklık mı yoksa bir mp3 çalar mı terch etmeliyim ? eğer mp3 çalarsa bunun markası ne olmalı ? Mp3 çalarda fiyat konusnda eğer değecekse kesenin ağzını açmaya niyetliym

son olarakta kulakiçi bir kulaklık için amfi almalımıyım , veya hangi şartlarda gereklidir ?

Şimdiden teşekkürler

Link:
    AKG K321

bunda amfiye gerek yok.

mp3 çalar olarak da ipod classic, ipod touch 4g. veya ipod nano 6g.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 1 Mayıs 2012; 12:17:01 >

• Ben cowon iAudio 9+ cks90 ikilisini kullanıyorum. İdeal kulaklık ve mp3 player tarifine yakın bir ikili sayılabilir bu ikisi. Kulaklığı 110$'a yurtdışından getirttim bilginiz olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.