Şimdi Ara

F/P Monster Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MONSTER® Q61P170EM01 17.3"
    8GB (4x2GB) DDR3 1333MHz CL9 SODIMM Kingston HyperX KIT
    750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9750420AS
    Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM)
    1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 (SORUNUZ)

Toplam : 2.572,28 TL

2. Sistemte Tek Fark Ekran Kartı : 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 675M 256-Bit DX11

Toplam : 3.740,48 TL

3. Sistemde Tek Fark Ekran Kartı : 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 680M 256-Bit DX11

Toplam : 4.448,48 TL

Not: SSD Dahil Değildir. Uzun Yıllar (2-5 yıl arası)PC Almayacağım Ondan ÇOK sağlam Olması Lazım Oyun Ve Üniversite İçin Lazım. Şimdilik Ucuz Birşey Alıp İleride Yeni Ekran Kartı Değişimide Yapabilirim.

Ekran Kartları Aradaki Devasa Fiyat Farkına Değermi ve Sizce Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuGeHoRRoR -- 11 Temmuz 2012; 17:07:50 >

• Yardım edebilecek varmı? Bu fiyat farklarına değecek kadar oyun içinde farklılıklar varmı?
  • 3. sistemi alacağıma ilk sistemi alırdım. Birde masaüstü toplardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoXoN

3. sistemi alacağıma ilk sistemi alırdım. Birde masaüstü toplardım.

3. Sistemin cazip yanı taksiti. 2. sistem ile 3. arasında 100 tl taksik var. Eğer 3. sistemdeki kart değerse alabilirim.

675 İle 680 Birbirine yakınsa . Oyun içinde büyük fark yaratmıyorsa 675 seçerim.

Aynı şekilde 660 ile 675 arasında fazla fark yoksa 675 seçerim.

Ama benim için en önemli şey geleceğe dönük olması. Yıllarca kullanıcam bu laptopu Ondan bu telaşım.
  • 5 yıl pc almıyacagım diye servet dokme bence cunku teknolojı o kadr cabuk ilerliyoki bi dahaki seneye çıkan oyunlarla yeri geliyo basa çıkamıyo bu gunun enbaba notebook ları iyi bişey al ama çok para yatırmana gerk yok çunku bazılarının arasındaki farkı çogu kullanıcı anlayamıyor kagıt üstündeki degerleri sadece mikro olçumler gosterir. gundelik kullanıcılar bunu cogu zaman algılayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuGeHoRRoR

quote:

Orijinalden alıntı: RoXoN

3. sistemi alacağıma ilk sistemi alırdım. Birde masaüstü toplardım.

3. Sistemin cazip yanı taksiti. 2. sistem ile 3. arasında 100 tl taksik var. Eğer 3. sistemdeki kart değerse alabilirim.

675 İle 680 Birbirine yakınsa . Oyun içinde büyük fark yaratmıyorsa 675 seçerim.

Aynı şekilde 660 ile 675 arasında fazla fark yoksa 675 seçerim.

Ama benim için en önemli şey geleceğe dönük olması. Yıllarca kullanıcam bu laptopu Ondan bu telaşım.

gtx 680m tek başına çok çok büyük fark yaratır biraz incelersen oyun fpslerinde bile inanılmaz farklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke yüzde 25 indirim zamanında satın alsaydın gtx 680m li model ki bir ara amd seçene gtx 680m hediyeydi ilk 10 kişiye çok ama çok daha ucuza alabilirdin hem de çok daha iyi bir pc yi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    f/p monitör tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Hangi Sistem Daha F/P?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 680m ile 675m arasında baya bi fark var çünkü 675m 580m in aynısı sayılır sadece overclock yapılmış hali. 680m alırsan çok uzun süre rahat edersin :)
    Ve altan99 kardeşim onu bende merak ediyorum bende o zamanda aldım ama bu hangi modelde geçerli benimki p150em02 ve ilk 10 kişide olup olmadığını nerden anlıyorsun ??

• 250 tl düşmesi bir fark yaratmaz :D taksitte 20-30 tl oynar taş çatlasın. Ama aklıma suda gelmiyor değil.

670m alıp + ssd alıp 1 - 2 yıl sonrada üst modele geçmek. Ama o zaman 680 m gene pahalı olur. simdi taksitle alacağımdan uygun geliyor bana.
  • Taksit ve bekleme suresi onuda unutmamak lazim ben o yuzden caydim monsterdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Mysteri0uS

Taksit ve bekleme suresi onuda unutmamak lazim ben o yuzden caydim monsterdan

öğrenci kampanyasına gireceğim. 29 Eylülde Kesin teslim olması lazım kampanyaya göre.
  • 30 haziran teslimatlarida kesin oluyodu sozde bu dediklerimi dikkate al

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

680m ile 675m arasında baya bi fark var çünkü 675m 580m in aynısı sayılır sadece overclock yapılmış hali. 680m alırsan çok uzun süre rahat edersin :)
    Ve altan99 kardeşim onu bende merak ediyorum bende o zamanda aldım ama bu hangi modelde geçerli benimki p150em02 ve ilk 10 kişide olup olmadığını nerden anlıyorsun ??

o böyle bi modele ait değil o dönem seçtiğin pc ve kampanya dahilinde ekran kartını hd 7970m modeline yükselterek sipariş upgrade yapan 10 kişiye gtx 680m hediye denmişti , yani hani sipariş değiştirip fark para yatırıyorsun ya öyle ama bitti sanırım

• Evet şuan o dediğin yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.