Şimdi Ara

En iyi f/p lastik markası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
14.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 215/55/R17. Bozuk Türkiye yollarında ömrü uzun performansı güzel fiyat performans oranı yüksek lastik arıyorum. Biliyorum çok şey istedim ama sizinde yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Fiyat/Performans Lastik Markaları

Uygun fiyatlı ve yüksek performanslı lastikler arıyorsanız, piyasada çok sayıda uygun seçenek bulunmaktadır. "Fiyat/performans" lastikleri olarak da bilinen bu lastikler, bütçenizi aşmadan güvenli ve verimli bir sürüş deneyimi sunar.

En iyi fiyat/performans lastik markaları arasında şunlar yer almaktadır:

• Hankook: Güney Koreli bu marka, dayanıklılığı ve mükemmel yol tutuşu ile bilinmektedir.
    • Kumho: Bir başka Güney Koreli marka olan Kumho, uygun fiyatlı ve güvenilir lastikler sunmaktadır.
    • Nexen: Hankook'un yan kuruluşu olan Nexen, yüksek performanslı lastikleri uygun fiyatlarla sunmaktadır.
    • Laufenn: Hankook'un bütçe dostu alt markası olan Laufenn, mükemmel değer sunan lastikler üretmektedir.
    • Zeetex: Çinli bir marka olan Zeetex, uygun fiyatlı ve dayanıklı lastikleriyle tanınmaktadır.

Bu markalar, hem yazlık hem de kışlık lastikler dahil olmak üzere çok çeşitli lastik modelleri sunmaktadır. Aracınızın ihtiyaçlarını ve sürüş alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza en uygun lastikleri seçebilirsiniz.

En ucuz lastik markası arıyorsanız, yerel lastik bayilerinizle iletişime geçmeniz veya çevrimiçi olarak karşılaştırma yapmanız önerilir. Ancak, en ucuz lastiklerin her zaman en iyi seçenek olmadığını unutmayın. Güvenilir ve güvenli bir sürüş deneyimi için saygın markaları tercih etmek önemlidir.

Fiyat/performans lastikleri, bütçeniz kısıtlı olsa bile güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanıza yardımcı olabilir. Yukarıda listelenen markaları göz önünde bulundurarak, aracınız için en iyi lastikleri uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En iyisi diye bir şey yok. Ben şimdi burda yokohama derim başkası gelir 'bridgestone varken o ne yavv' der. Öbürü gelir 'mercedes bile michelin kullanıyor' der ve böyle sürüp gider en güzeli bilindik markalardan bütçe hangisine yetiyorsa onu tercih etmek  

• falken ziex310 ecorun.

• Hankook ventus prime 3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam da falken ziex 310 kullandı aşırı memnun kalmış ki şimdi yeni lastik alacağız yine aynı lastikten istiyor başka almam diyor. Kolay lolay bir şey beğenmez kendisi.

• Laufenn aldım 4 mevsim lastik internetten. Baya ucuzdu, yumuşak ve güzel lastik. Yolu iyi tutuyor değerleri de iyi. Hankook'un alt markasıymış. Uzun ömürlü mü onun bilemem bakacaz görecez.

• Falken ile Kumho ara ebatlarda iyi fiyatlar veriyorlar, normal kullanıcıya fazlasıyla yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi f/p bölümü ne sizce
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakin kullanıcıya Falken ze310, sportif kullanıcıya dunlop fm800.

iki lastik modelini de kullandım. Özellikle agresif kullanımda dunlop daha dayanıklı. Sakin kullanılacak arabada sessiz ve daha yumuşak karakterde olduğu için falken tavsiye ediyorum.

Lastikler TR'de üretildiği için uygun: https://www.akolastik.com/sayfa/hakkimizda

Fiyatla değil kalite ile kıyaslanacak lastikler.

• Kısa ve Net: Falken.

Orta segment lastikler arasında en iyisi bence.

• Lastik işi çok göreceli biri ucuz çin malı lastiği savunur diğeri gider en pahalısı en iyisi der ucu çok açık herkesin memnuniyeti farklı  

Ben goodyear eagle sport kullanıyorum yumuşak bir lastik frenlemesi, viraj kabiliyeti güzel. Panik frene abanmadıktan yada virajda iyice zorlamadıktan sonra abs ve esp kolay kolay devreye girmiyor.

• Sanırım falkende karar kıldım teşekkürler

• En iyileri değil fakat f/p açısından gayet cazip ürünleri olan nokian ve kumho öneririm.

Süper,harika, muhteşem değiller..tutarlı,makul,ekonomik ürünler. Reklamlarının pek az olması onları az bilindik yapıyor,araştırınca dandik olmadıklarını öğreniyorsunuz zaten.

• Sava Nexen Kumho 3 ü de oldukça kaliteli lastiklerdir. En azından bir bakın

• medizinischen Labor kullanıcısına yanıt
    İsabetli karar kendim 5 bin km dir kullanıyorum gayet memnunum cevremde de 3 kişiye dah aldırdım onlarda memnun parasına göre gayet başarılı özellikle kumho ve nokiana göre daha sağlam yanak ve taban yapısı var ülkemiz çukurlarına daha aşina

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 17 Haziran 2021; 0:35:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

İsabetli karar kendim 5 bin km dir kullanıyorum gayet memnunum cevremde de 3 kişiye dah aldırdım onlarda memnun parasına göre gayet başarılı özellikle kumho ve nokiana göre daha sağlam yanak ve taban yapısı var ülkemiz çukurlarına daha aşina
    Continental fabrika çıkış 7 yıl 85 bin km kullandım arkalar daha gider önlerde çatlaklar oldu bu sürede birkere yolda kalmadı patlamadı şükürler olsun
    Şimdi falken 310 aldım yer Çanakkale yazlık lastik tercih ettim umarım memnun kalırım

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Continental ile kıyaslamak pek doğru olmaz premium bir marka tecrübeniz ile sabit 7 yıl gitmiş 5 yıl performansı korumuştur falken de ise 3-3.5 yıl koruyacaktır 4 den sonra performans kaybı başlar
    +Daha sessiz bir yolculuk yaparsınız ıslakda daha iyi bile kavrayabilir zira testlerde ıslak performansı çok iyi kızaklama direnci çok yüksek
    -bir tık Yol tutuş düşüklüğü olur kuruda ve esnemesi daha azdır konfor açısından da bir tık düşüş olur.

Fiyat/performans ürünü zaten en iyi lastik değil 😉 hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

Continental ile kıyaslamak pek doğru olmaz premium bir marka tecrübeniz ile sabit 7 yıl gitmiş 5 yıl performansı korumuştur falken de ise 3-3.5 yıl koruyacaktır 4 den sonra performans kaybı başlar
    +Daha sessiz bir yolculuk yaparsınız ıslakda daha iyi bile kavrayabilir zira testlerde ıslak performansı çok iyi kızaklama direnci çok yüksek
    -bir tık Yol tutuş düşüklüğü olur kuruda ve esnemesi daha azdır konfor açısından da bir tık düşüş olur.

Fiyat/performans ürünü zaten en iyi lastik değil 😉 hayırlı olsun
    Verdiniz bilgiler için tşk ederim 👍

• F/P kalmadı, öyle bir eşleşme yok artık yani, döviz nerelere gelmiş. Petlas alın binin.

• kolayoto sitesine girin, yol tutuş c-b, yakıt c-b, ses 70 db altı olan herhangi bir ürünü alabilirsiniz.

örneğin;

https://www.lastikcim.com.tr/lastik-arama/etiket/1658/order/fiyat/

sava, 574 tl

https://www.lastikcim.com.tr/sava-intensa-uhp-2-215-55r17-98w-xl-1-20/

lassa 731 tl

https://www.lastikcim.com.tr/lassa-driveways-215-55r17-94w-20/

hankook 830 tl

https://www.lastikcim.com.tr/hankook-ventus-prime2-k115-seal-215-55r17-94v-19/

nexen 569 tl

hepsi yazlık, mevsimleri değiştirip bu şekilde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Haziran 2021; 10:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vulpius1905

F/P kalmadı, öyle bir eşleşme yok artık yani, döviz nerelere gelmiş. Petlas alın binin.
    petlas da pahalı, yan sanayisi milestone var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.