Aramama rağmen pek fazla bilgi bulamadım. Babamların kullanması için kompakt bir makina alacağım. Gözlemlediğim kadarıyla başlıktaki 2 model arasında pek fazla fiyat farkı bulunmuyor (Gitti Gidiyor'dan araştırdım). F200EXR de ilave olarak manuel ayarlama yapabileceğimizi biliyorum, ancak buna ihtiyaç olmayacak. Otomatik ayarlarla bas-çek tarzı bir makina olarak kullanılacak.
Bu veriler ışığında siz hangisini tercih ederdiniz ? F100FD nin F200EXR ye kıyasla artı sayılabilecek özellikleri var mı ?
Şimdiden teşekkür ederim
İyi günler
f100 ün artısı olmadığını düşünüyorum manuel çekeceksen f200 alınır. ayrıca f200de sensör otomatikman 6 mp ye göre özel olarak dönüşüp iso performansını arttırıyor. ama yakın makineler siz bilirsiniz
f200
Ben tercihimi F100 den yana yapmıştım. Ama F200 almak daha mantıklı. Küçük bir hatırlatma; yanlız şunu belirteyim F200 alırsanız EXR modunda yapılan otomatik gece çekimlerinde cihaza pek güvenmeyin. ISO yu 1600 yapıp çekiyor, sonuç; babanız açıcından pek iyi olmaz, fotoları pek beğenmeyebilir. ISO en fazla 400, macera için belki 800 kullanılabilir. Şimdiden hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme