Şimdi Ara

F13S0E eski performarmansı alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım çok garipleşti.Arkadaşın i3 pc sinde daha akıcı çalışan oyun benim i7 de kasılarak çalışıyor.İlk aldığımda performansı filan çok iyiydi.Ben de recoveryden restore yaptım.Driverlarımı update ettim fakat hala düzelmedi.Oyun hala kasıyor ve modern warfare 3 oyununda 10 dakika sonra kırmızı noktalar çıkıp ekran bilgisayar kapanıyor.Bu günlerde daha da ısınıyor tabi ama 1.5 yıldır temizlenmiyor termal macunu kesin bitmiştir bunu anlıyorum.Ama bu performans beni hasta ediyor.Ne yapmam lazım?Teşekkürler.

ne kadar ısındığının bir göstergesi.Bu değerler gom player ve chromeda 10 tab açıkken çekildi.

http://imageshack.us/photo/my-images/715/64079088.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -JuDgE- -- 2 Şubat 2012; 18:51:35 >

• Guncel
  • aynı bilgisayar ev arkadaşımda vardı.şu bir gerçek ısınmadan dolyı ciddi manada performans kaybeder.fanlarını temizzletmen ve işlemciye termal macun takviyesi eski sağlığına kavuşturur normal nette gezinirken o sıcaklıkları çok.fan deliklerinden süpürgeyle çekmeyi deneyin veya mümkünse hava tabancası gibi bir şeyle temizlemeyi deneyin ama bunlar geçici önlemdir şundan diyorum performansı ne kadar etkilenecek gör diye.geçen gün arkadaşın hp bilgisayarı vardı aşırı fan sesi ve ısınmadan dolayı bilgisayarı bana getirdi baya uğraştım recovery yapana kadar fan sesinden kafam şişti program açtığımda ekran kartı ve işlemci 90 derecelere vuruyordu.güncellemelerini güzelce yaptım,temizleme yapmadan önce işlemcisi senin kinin aynısı ekran kartı hd5650 3dmark testi yaptım 6700 puan aldı.fanlarına güzelce 5dk sert bir şekilde üfleyerek 90 dereceye vuran sıcaklıkları 55-60 lara çektim busefer 3dmark tasti yaptım 7800 küsür aldı.sıkıntının ne olduğunu anlamışsındır heralde tamamiyle ısınmayla alakalı bakımını yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Şubat 2012; 13:32:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.