Şimdi Ara

<^F33L^ > - Düşünüyorum (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
2
Favori
36.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu_18

ellerine,emeğine sağlık çok güzel olmuş ama ön tarafta çok belli oluyor ön tarafı komple ö şekilde renk olarak tabi yapma imkanın varsa yap derim kardeşim daha iyi olacaktır emin olabilirsin

Aşağıyya kadar derken nereye kadar ??? bence komple yaparsam kötü olmaz mı tam aksine? Çünkü komple yaparsam daha dikkat çekicek! Salı gününü bekleyelim bi neon takayım bakalım ozaman nasıl değişecek görünüşü! Eywallah yorumlar için!

• dostum açılan cd rom kapaklarının altında kalan 2 yuvanın kapaklarını da boyamayı düşünüyor musun aynı şekilde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hucjo

dostum açılan cd rom kapaklarının altında kalan 2 yuvanın kapaklarını da boyamayı düşünüyor musun aynı şekilde?

mm o yuvalara bayramdan sonra fan kontrol takmayı düşünüyorum aero cool un! Neden sordun ?
  • Bu sticker ı bu kapağın en altına yapıştırsam nasıl olur ? ya da en üstüne__?

<^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum
  • Evde olsaydım ayarlardık ps ile ama kuzenin makinada yok meret.:DGüzel olur sanırım
  • bence kapaklar çok güzel olmuş tebrikler

ama bütünde biraz sırıtmış belki alt kısımlarada birşeyler uydurabilirsin...
  • bayramdan sonra alıcam inş aero cooldan! 2 katlı olacak o 2 kapağın altına gelecek ozaman sırıtma kalkar ortadan diye tahmin ediyorum bir de o resimleri cep ile çektim ... Kötü çıkmış :/

Aslında o stickerı da yapıştırmaya kıyamıyorum :)
  • cnm kardeşim o sticker baya iyiymiş onu sen istersen o kaplan olan diğer kapağın üstüne yap bence harika olur kasanın üstüne yapma ilerde bir baca fanı fln takarsın,bence sen beni dinle ama tabi bu senin zevkin
  • devilucifer85 kardeşim banada öyle değişik sticker lazım yardımcı olursan sevinirim....
  • yani 25 cm fanın olduğu pencerenin en üstüne mi yapıştırayım... Kasanın tepesine zaten faz koyacağım dremel ile delip :D o planım var ama nezaman yaparım belli olmaz! :p şuan değil ama... Ya ben o stickerı izmirde benim alışveriş yaptıım bi dükkan var oradan almıştım! :D böle şeyler satılıo mu :D ama bi resmi gisdip sticker yaptırabilirsiniz sonra da istediğiniz gibi kesebilirsiniz doğal olarak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85
     <^F33L^ > - Düşünüyorum

yok hacı tam bu şeklin üstüne demiştim bence harika bir görünüm olur ama sen bilirsin
    photoshopda bir deneme yanılma yap bak nasıl olacak....
  • hah ben de orayı düşünüorum! aslında yaptım elimle burada! Güzel oldu da ben yazın kazıcam o kapağı komple tekrar yapıcam boya! Tam anlamı ile güzel olmadı şuanki ! O yüzden ozaman çıkarmak zorunda kalıcam kararsızım! :(
  •  <^F33L^ > - Düşünüyorum

<^F33L^ > - Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimeBoy -- 9 Ekim 2006; 1:57:51 >
  • Eywallah timeboy! İlk resim güzel olmuş. 2. sinde neden büyüttün kaplanı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

quote:

dostum açılan cd rom kapaklarının altında kalan 2 yuvanın kapaklarını da boyamayı düşünüyor musun aynı şekilde?

mm o yuvalara bayramdan sonra fan kontrol takmayı düşünüyorum aero cool un! Neden sordun ?

ok o zaman, fan kontrol takıcaksan sorun yok :D bu şekilde biraz yarım kalmış gibi geldide, kolay gelsin, çok iyi çalışma...
  • hacı bence tam anlamıyla mükemmel gözüküyor
    son karar senin....
  • NATIONAL GEOGRAPHIC gibi olmaya basladı bu kasa
  • kardeş klavye üstündeki neon uv ise klavyesyi uv boya ile boya o zaman süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Reaver

kardeş klavye üstündeki neon uv ise klavyesyi uv boya ile boya o zaman süper olur

Ben sadece rakamları turuncu renge boyamak istiyorum! ama nasıl olacak ? küçük yani sonuçta klavyedeki harfler ve rakamlar... Klavyeyi modlarım ama çok janjanlı kaçar! Siyah güzel ama harfleri turuncuya boyamak için hala düşünüyorum! Keşke kalıbı olsa da üstünden boya ile geçsem :)

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

NATIONAL GEOGRAPHIC gibi olmaya basladı bu kasa

quote:

ok o zaman, fan kontrol takıcaksan sorun yok :D bu şekilde biraz yarım kalmış gibi geldide, kolay gelsin, çok iyi çalışma...

Feel in altında kalan kapaklar acayip duruyor zaten cuk diye oraya oturtucam aerocool u :) Bir de en altta mavi ışık var ya arada o iki kapak kaldı!

Eywallah yorumlar için...

• Arkadaşımdan silikon aldım beyler! Yarın güzel bişiy olacak! Bi kurusa şu silikon!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.